Beste anti snurk beugel van 2024 – Onze top 10!

Laatst bijgewerkt op 11 april 2024

Weinig geluiden zijn zó irritant als het snurkgeluid. Het is niet voor niets dat oordoppen tegen snurken zo gretig aftrek vinden. Dat is uiteraard een middel om het geluid minder goed te horen, maar er is dan alsnog sprake van het vervelende snurkgeluid. Een eventuele manier om dit op te lossen, is met de beste snurkbeugel. Met zo’n beugel voorkom je snurken, waardoor je bedpartner een stuk minder last van je heeft. Dat is waarschijnlijk wel zo goed/fijn voor jullie relatie!

Wat is de beste anti snurk beugel? Advies van onze expert

Als expert raad ik je graag de Mr. Anti Snurk ™ Snurkbeugel aan. Deze anti snurk beugel heeft een bewezen werking, wordt door meer dan 75.000 mensen gebruikt en is eenvoudig op maat te maken. Hij is bovendien voor zowel dames als heren uiterst geschikt!

Mr. Anti Snurk Snurkbeugel

Onze 5 beste anti snurk beugels van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste anti snurk beugels bij de goedkoopste aanbieder:


1. Mr. Anti Snurk ™ Snurkbeugel

De Mr. Anti Snurk ™ Snurkbeugel is volgens ons de beste anti snurk beugel van 2024. Deze snurkbeugel is voor dames en heren geschikt, wordt al sinds 2015 uitgebracht en heeft sindsdien meer dan 75.000 mensen geholpen. Alleen dit aantal geeft al aan dat deze snurkbeugel écht werkt.

Het fijne is dat je met deze anti snurk beugel helemaal niet meer snurkt. Je slaapt hierdoor een stuk beter én je partner heeft geen last meer van je gesnurk. Jullie staan beide elke ochtend dus een stuk gezelliger, fitter en energieker op.

De Mr. Anti Snurk ™ Snurkbeugel kost je slechts €28. Een geweldige prijs, aangezien je de kwaliteit van je leven hier aanzienlijk mee gaat verbeteren. Deze snurkbeugel is overigens eenvoudig op maat te maken en werkt bij maar liefst 90% van alle mensen. Behoor jij tot de 10% waarbij ‘ie niet werkt? Dan heb je het in ieder geval geprobeerd!

2. SH Vision – Anti Snurk Beugel

De SH Vision – Anti Snurk Beugel is ook een absolute aanrader. Dit heeft onder meer met de veelzijdige werking te maken. Met deze anti snurk beugel ga je niet alleen snurken tegen, maar ook het knarsen van je tanden. Dat is ook iets waar relatief veel mensen ’s nachts last van hebben.

Deze anti snurk beugel is eenvoudig op maat te maken. Geweldig, aangezien je ‘m hiermee volledig afstemt op je gebit. Overigens is ook deze snurkbeugel geschikt voor zowel dames als heren.

De SH Vision – Anti Snurk Beugel is comfortabel de gehele nacht te dragen. Je staat elke ochtend weer een stuk vrolijker, energieker en uitgeruster op. Hier heb je de gehele dag door vervolgens profijt van! Bijkomend voordeel is dat je voor deze anti snurk beugel slechts €26,95 hoeft te betalen.

3. Napson® Anti Snurk Set 3 in 1

De Napson® Anti Snurk Set 3 in 1 is ook een zeer interessante oplossing voor snurkers. Dit komt onder meer doordat je een complete set geleverd krijgt: 2 snurkbeugels, 8 neusspreiders en 1 neusclip. Ook met deze producten voor je neus verhelp je het snurken vrij makkelijk en efficiënt.

De anti snurk beugel van Napson doet zijn werk subliem. Dit komt onder meer doordat de snurkbeugel op maat gemaakt kan worden en uit 100% veilige materialen bestaat. Bijkomend voordeel is dat deze beugel je tanden erg goed beschermd.

De Napson® Anti Snurk Set 3 in 1 kost je slechts €34,99. Dit bedrag vinden wij reuze meevallen, omdat je dus ook nog de producten voor je neus geleverd krijgt. Met deze prima anti snurk beugel gaan jij en je partner hoe dan ook een heel stuk beter slapen!

4. Antisnurkkoning Anti Snurkbeugel Pro

De Antisnurkkoning Anti Snurkbeugel Pro is ook goed uit onze test naar voren gekomen. Deze anti snurk beugel is geheel te verstellen, waarmee je ‘m dus volledig op maat voor je eigen gebit maakt.

Met deze anti snurk beugel ga je een stuk beter slapen. Deze beugel voorkomt 100% dat je snurkt, waardoor je ’s nachts veel dieper slaapt. Tevens word je minder vaak wakker en sta je een stuk uitgeruster op. Dit geldt overigens ook voor je partner.

De Antisnurkkoning Anti Snurkbeugel Pro kost je slechts €26,95. Een prima prijs, mede met het oog op de uitmuntende kwaliteit. Dit is uiteindelijk een snurkbeugel waar je echt iets aan hebt. Iets wat zowel voor mannen als vrouwen geldt!

5. Nuvance Anti Snurk Beugel

De Nuvance Anti Snurk Beugel is een prima afsluiter van onze top 5. Dat deze anti snurk beugel niet hoger in onze top 5 scoort, heeft vooral met de prijs te maken. Voor deze beugel betaal je namelijk €29,99. Daarmee is ‘ie dus net iets duurder dan bovenstaande varianten.

Met deze anti snurk beugel geniet je spoedig van een vredige nachtrust. De beugel voorkomt snurken en draagt daarmee bij aan je diepe slaapritme. Je partner is ook maar al te blij met deze anti snurk beugel. Hij/zij slaapt immers ook een stuk beter en dieper.

De Nuvance Anti Snurk Beugel is volledig transparant en op maat te maken. Dit maakt ‘m uiterst geschikt voor elk gebit, voor elke vrouw en voor elke man. De ervaring leert dat je met deze anti snurk beugel helemaal niet meer snurkt. Maar, net zoals bij elke andere anti snurk beugel geldt dit niet voor iedereen. Probeer ‘m daarom vooral eens uit!

Voor wie is een anti snurk beugel geschikt?

De beste anti snurk beugel is voor alle snurkers geschikt. Ondertussen is de beugel ook uiterst geliefd onder partners van mensen die snurken. Als je partner elke nacht snurkt, lig je hier mogelijk elke nacht wakker van. Dit is oprecht een grote aanslag op je nachtrust, op je gemoedstoestand en op de manier waarop je het leven leeft.

Onderzoek wijst uit dat ongeveer één op de 5 mannen elke nacht snurkt. Ook blijkt uit hetzelfde onderzoek dat ongeveer één op 10 vrouwen elke nacht snurkt. Dit maakt een goede anti snurk beugel uiteindelijk voor miljoenen Nederlanders geschikt!

Zijn alle anti snurk beugels geschikt?

Nee, tijdens onze test hebben wij het volgende opgemerkt: lang niet alle anti snurk beugels doen wat ze moeten doen. Mede daarom raden wij je aan om specifiek voor de bovenstaande varianten te kiezen. Al deze anti snurk beugels hebben een bewezen werking. Zij helpen je echt om beter en fijner te slapen.

Daar is bij veel andere anti snurk beugels geen sprake van. Die beugels zitten niet lekker, verhelpen het snurken helemaal niet of zijn van een dramatische kwaliteit. Ga daarom echt voor één van bovenstaande beugels.

Wat zijn de voor- en nadelen van een anti snurk beugel?

  • Veel betere nachtrust. Met de beste anti snurk beugel geniet je al op korte termijn van een veel betere nachtrust. Dit is te danken aan het feit dat je niet meer snurkt, waardoor je ’s nachts een stuk beter tot rust komt. Zoals hierboven al aangegeven, geldt dit dus ook voor je partner.
  • Eenvoudig naar wens te verstellen. De betere anti snurk beugels zijn allemaal eenvoudig naar wens te verstellen. Dit maakt ‘m perfect geschikt voor je gebit, ongeacht of je een man of een vrouw bent.
  • Bescherming van je tanden. Tijdens snurken en het knarsen van je tanden kunnen je tanden beschadigd raken. Dit voorkom je gelukkig met een goede anti snurk beugel.
  • Opvallend goedkoop. Tijdens ons onderzoek vielen de prijzen van goede anti snurk beugels ons heel erg mee. De meeste varianten kosten je nog geen €30, terwijl ze onbetaalbaar veel gemak met zich meebrengen.
  • Geen 100% garantie. Bij een goede anti snurk beugel heb je geen 100% garantie. Met andere woorden: je weet niet 100% zeker of de anti snurk beugel je daadwerkelijk gaat helpen.  
Mr. Anti Snurk Snurkbeugel
De Mr. Anti Snurk ™ Snurkbeugel is de beste anti snurk beugel van 2024

Welke merken bieden goede anti snurk beugels aan?

De beste anti snurk beugel is van het merk Mr. Anti Snurk. Dat is, wat ons betreft, ook het beste merk wat betreft anti snurk beugels. Andere goede merken zijn Sleepzz, Oniris, Nuvance, Napson en SH Vision.

Heb je de beste anti snurk beugel nog niet gevonden?

Spreken de 5 anti snurk beugels uit onze top 5 je niet helemaal aan? Speciaal voor jou hebben we een complete top 10 samengesteld. Hieronder vind je de nummers 6 tot en met 10 uit onze top 10:

Hoe vind je de beste anti snurk beugel?

Wil je eindelijk eens iets tegen je gesnurk doen? Dan kun je niet langer om de beste snurkbeugel heen. Om deze beste variant te vinden, zijn er meerdere punten waar je goed op moet letten.

Geschiktheid

Je moet allereerst goed naar de geschiktheid van een anti snurk beugel kijken. Dit doe je door per anti snurk beugel de antwoorden op deze vragen te vinden:

  • Is de anti snurk beugel voor zowel mannen als vrouwen geschikt?
  • Is de anti snurk beugel specifiek voor volwassenen of kinderen geschikt?
  • Is de anti snurk beugel naar wens te verstellen?

Materiaal

De betere anti snurk beugels zijn allemaal van siliconen gemaakt. Dit materiaal vormt zich naar je gebit, waarmee je dus van het best mogelijke effect van de beugel profiteert. Check daarom even goed van welk materiaal de beugel gemaakt is.

Werking

Ga ook goed na of de snurkbeugel daadwerkelijk een bewezen werking heeft. Kies je voor één van bovenstaande varianten? Dan kun je van de bewezen werking uit gaan. Kies je voor een andere variant? Dan moet je hier zelf eerst goed onderzoek naar doen.

Leveringsomvang

Kijk bij elke anti snurk beugel goed naar de leveringsomvang. Krijg je bijvoorbeeld een handig opbergdoosje voor de beugel meegeleverd? Ga ook goed na of je eventueel nog andere attributen meegeleverd krijgt, zoals neusstrips.

Kwaliteit & prijs

Tot slot wijzen wij je op de prijs en kwaliteit. Hier kunnen we gelukkig kort over zijn:

  • Kies voor één van de beugels uit onze top 10. Het is niet voor niets dat dit de beste anti snurk beugels van 2024 zijn. Al deze beugels hebben een bewezen werking en zijn daarmee van de gewenste kwaliteit.
  • Kijk niet naar de prijs. Wij raden je aan om vooral niet naar de prijs te kijken. De gevolgen van een anti snurk beugel zijn namelijk onbetaalbaar. Het maakt daarom niet uit of je hier nou €20 of €60 voor moet betalen.

Hoe werkt een anti-snurkbeugel precies?

Een anti-snurkbeugel werkt door je onderkaak licht naar voren te houden terwijl je slaapt. Dit verhoogt de ruimte in je luchtweg, waardoor de kans op snurken vermindert omdat het de vibratie van ontspannen weefsels in je keel verkleint.

Is een anti-snurkbeugel comfortabel om te dragen?

Veel gebruikers ervaren een aanpassingsperiode, maar de meeste anti-snurkbeugels zijn ontworpen voor comfort. Ze kunnen worden aangepast aan de vorm van je mond en gebit, wat zorgt voor een persoonlijke pasvorm. Na een gewenningsperiode vinden veel gebruikers ze comfortabel genoeg voor de hele nacht.

Kan ik een anti-snurkbeugel dragen met een gebitsprothese?

Dit hangt af van het type gebitsprothese en de beugel. Sommige anti-snurkbeugels kunnen worden gedragen met gedeeltelijke protheses, maar het is meestal niet aanbevolen voor volledige protheses. Raadpleeg je tandarts voor een advies op maat.

Hoe lang gaat een anti-snurkbeugel mee?

De levensduur van een anti-snurkbeugel kan variëren, afhankelijk van het materiaal, hoe goed je deze onderhoudt en hoe vaak je hem gebruikt. Gemiddeld gaan ze 6 tot 24 maanden mee. Regelmatige reiniging en het volgen van de onderhoudsinstructies van de fabrikant helpen de levensduur te verlengen.

Heeft het gebruik van een anti-snurkbeugel bijwerkingen?

Sommige gebruikers ervaren tijdelijke bijwerkingen zoals speekselvloed, droge mond, of ongemak in de kaak. Deze symptomen verminderen vaak naarmate je wennen aan het gebruik van de beugel. Langdurige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar als je aanhoudend ongemak ervaart, is het verstandig je tandarts te raadplegen.

Moet ik mijn anti-snurkbeugel aanpassen als ik tandheelkundig werk krijg?

Ja, als je tandheelkundige veranderingen ondergaat, zoals het krijgen van nieuwe vullingen, kronen, of bruggen, moet je mogelijk je anti-snurkbeugel laten aanpassen of vervangen om een optimale pasvorm en effectiviteit te garanderen. Bespreek dit met je tandarts.