Beste bluetooth slaapmasker van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Het is vrij logisch dat je een slaapmasker wilt kopen. Met een slaapmasker geniet je namelijk van meerdere, belangrijke voordelen. Een niet altijd even goed benoemd voordeel is het diverse aanbod. Als je een nieuw slaapmasker wilt kopen, kun je namelijk uit meerdere soorten slaapmaskers kiezen. Eén van de modernste varianten hiervan is een slaapmasker met bluetooth. Wij vertellen je graag wat een goed bluetooth slaapmasker is. Ook bespreken wij graag wat de voor- en nadelen van een slaapmasker met bluetooth zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem dit artikel op je gemakje door en schaf een geschikt bluetooth slaapmasker direct aan!

Onze 5 beste bluetooth slaapmaskers van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste bluetooth slaapmaskers bij de goedkoopste aanbieder:


1. Slowwave Bluetooth slaapmasker

De keuze voor een slaapmasker met bluetooth is absoluut een aanrader. Dat is al helemaal het geval als je voor het Slowwave Bluetooth slaapmasker kiest. Wij vinden dit namelijk de beste koop van 2024. Met dit masker kun je zo’n beetje alle mogelijke kanten op.

Veel maskers die van bluetooth voorzien zijn, bieden niet de gewenste verduistering. Dat is bij dit bluetooth slaapmasker een ander verhaal. Dit masker biedt namelijk wél een 100% verduisterend effect. Dankzij dit effect geniet je hoe dan ook van een aangename slaap. Ongeacht of je nou overdag of ’s avonds gaat slapen.

Tevens is het ideaal dat dit masker van bluetooth voorzien is. Dankzij de bluetooth ontvanger en de ingebouwde speakers geniet je ’s avonds van je favoriete muziek. Of je geniet overdag van een natuurlijk geluid, terwijl je in slaap probeert te vallen.

Met de ingebouwde speakers van het Slowwave Bluetooth slaapmasker kun je alle kanten op. Dit komt onder meer doordat je door de speakers geen last meer van omgevingsgeluiden hebt. Ideaal als je in een drukke straat, langs een drukke weg of in een drukke omgeving woont. Dit maakt dit bluetooth slaapmasker dan ook bijzonder veelzijdig.

Met dit bluetooth slaapmasker geniet je ook nog van veel comfort. Slaap je wel eens met bluetooth oortjes in? Dan weet je als geen ander dat die oortjes pijn doen aan je eigen oren. Daar hoef je bij het Slowwave Bluetooth slaapmasker niet bang voor te zijn. Zelfs als je op je zij ligt, is dit slaapmasker volledig pijnvrij.

Tijdens de nacht geniet je ook nog van een optimale nachtrust. Of tijdens de dag geniet je van een optimale dag rust. Dat is onder meer aan de perfecte pasvorm van het Slowwave Bluetooth slaapmasker te danken. Deze perfecte pasvorm is aan verschillende facetten te danken:

 • Zachte en ademende materialen. Alle materialen die voor het Slowwave Bluetooth slaapmasker gebruikt zijn, zijn zowel zacht als ademend. Het masker oefent hierdoor geen druk op je gezicht uit en kleeft ook niet. Dat laatste is met name tijdens de warmere zomermaanden wel zo prettig.
 • Verstelbare band. Aan de achterzijde is het Slowwave Bluetooth slaapmasker van een verstelbare band voorzien. Doordat je de band kunt verstellen, maak je ‘m perfect op maat voor je hoofd. Zelfs als je een drukke slaper bent, hoef je niet bang te zijn dat ‘ie tijdens het slapen afvalt.
 • Platte speakers. Zoals eerder al aangegeven, doen de speakers van het bluetooth slaapmasker geen pijn. Dit komt onder meer doordat de speakers volledig plat zijn. Je kunt hierdoor ‘gewoon’ op je zij liggen. Slaap lekker!

Met het Slowwave Bluetooth slaapmasker geniet je van veel afspeelmogelijkheden. Je kunt immers je smartphone aan dit bluetooth slaapmasker koppelen. Nadat je dat hebt gedaan, speel je bijvoorbeeld een Spotify Playlist af. Of je geniet van een mediatie oefening of van een luisterboek. Veel mogelijkheden!

Wat daarbij ook subliem is, is de lange accuduur. Voor het afspelen van muziek moet je uiteraard eerst de accu opladen. Dit doe je gelukkig eenvoudig, waarna je tot wel 15 uur lang van muziek geniet. Voor deze lange afspeelduur hoef je dit bluetooth slaapmasker alleen maar even op te laden. Doe dit eventjes elke ochtend en geniet de rest van de dag van dit bluetooth slaapmasker.

Zijn er dan ook nog minpunten? Nee, eigenlijk niet. Wij vinden bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitsverhouding ook subliem. Voor het Slowwave Bluetooth slaapmasker betaal je €47. Dit vinden wij een geweldig prijskaartje, met name met het oog op de algehele kwaliteit. Tevens vinden wij de vele voordelen voldoende reden om dit masker uit te roepen tot de beste koop. Wij zijn fan!

2. Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers

Hecht je veel waarde aan je nieuwe slaapmasker? Dan is het van belang om goed over je wensen na te denken. Wat vind je precies belangrijk aan/bij je nieuwe slaapmasker? Mocht het hierbij om muziek luisteren gaan, raden wij je het Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers aan. Wij vinden ook een zeer geschikt bluetooth slaapmasker.

Deze eretitel is onder meer aan de prima bluetooth ontvanger te danken. De ontvanger stelt je in staat om dit slaapmasker eenvoudig aan je smartphone te koppelen. Heb je dat gedaan? Dan kun je elke gewenste muziek of afspeelmogelijkheid via je smartphone afspelen.

Daarbij geniet je ook nog van een noise cancelling functie. De speakers sluiten perfect op je oren aan, waardoor je alleen nog maar het gewenste geluid hoort. Je hebt met dit bluetooth slaapmasker dus geen last (meer) van omgevingsgeluiden. Een groot voordeel, wat ons betreft.

Sowieso zijn wij over de geweldige speakers van dit slaapmasker te danken. De speakers zijn van een prima kwaliteit, bieden HD stereogeluid en zijn volledig plat. Je kunt hierdoor ook prima op je zij liggen, als je het Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers ophebt. Dit bluetooth slaapmasker is voor elke slaaphouding uiterst geschikt.

Een ander groot voordeel is het 100% verduisterende effect. Als je dit slaapmasker opdoet, komt er geen straaltje licht meer op je ogen. Ideaal als je bijvoorbeeld overdag moet slapen. Of als je in de nacht van de best mogelijke nachtrust wilt genieten. Dankzij dit verduisterende effect hoef je nooit meer wakker te liggen.

De perfecte pasvorm van het Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers is ook een groot voordeel. Deze pasvorm is onder meer te danken aan het gebruikte materiaal: traagschuim. Dit materiaal vormt zich volledig naar je gezicht. Dát houdt in dat het masker als gegoten zit.

Dit wordt nog verder versterkt door de verstelbare band. De band van dit masker die achter je hoofd omloopt, kun je eenvoudig op de gewenste lengte afstellen. Heb je dat gedaan? Dan zit het Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers nóg beter. Het slaapmasker sluit in dat geval gewoon perfect op je hoofd en wensen aan.

Wat wij ook nog een groot voordeel vinden, zijn de 3D oogdelen. Deze oogdelen staan min of meer bol, waardoor je ogen volledig ‘vrij’ zijn. Het masker rust, met andere woorden, niet op je ogen of het gebied rondom je ogen. Je hoeft hierdoor ook niet bang te zijn voor bijvoorbeeld pijn aan je hoofd. Uiteraard draagt deze pasvorm ook nog bij aan je slaaprust.

Kies je voor het Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers? Dan kies je voor een zeer populair en veelzijdig bluetooth slaapmasker. Dat blijkt ook uit de meegeleverde extra’s. Bij aanschaf krijg je onder meer een opbergzakje en oplaadkabel meegeleverd. Met deze kabel laad je de batterij snel op. Vervolgens geniet je tot wel 10 uur van je favoriete muziek. Of je favoriete luisterboek.

Al met al vinden wij dit de op één na beste koop. Op basis van deze korte review kun je vast wel begrijpen waarom. Een andere reden waarom wij zo enthousiast over dit slaapmasker zijn, is vanwege het prijskaartje. Voor het Napson Slaapmasker 3D PRO – Bluetooth Speakers betaal je slechts €34,95. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding vind je bijna nergens anders.

3. Health Bay® Bluetooth slaapmasker

Ben je de beset koop vooralsnog niet tegengekomen? Vind je bijvoorbeeld de twee bovenstaande varianten net iets te prijzig? Dan wijzen wij je graag op het Health Bay® Bluetooth slaapmasker. Dit is wat ons betreft het beste goedkope bluetooth slaapmasker.

Deze eretitel heeft dit masker uiteraard aan zijn prijskaartje te danken. Voor het Health Bay® Bluetooth slaapmasker betaal je namelijk slechts €29,95. Dit vinden wij een opvallend voordelig prijskaartje. Waarom? Omdat veel normale slaapmaskers ook een dergelijke prijs hebben. Je krijgt dus ontzettend veel waar voor je geld bij dit bluetooth slaapmasker.

Dat blijkt duidelijk als je naar de samenstelling van het Health Bay® Bluetooth slaapmasker kijkt. Daarbij vielen meerdere zaken ons direct op:

 • Zeer dunne speakers. Het merk Health Bay heeft voor zeer dunne speakers gekozen. Deze speakers leveren HD geluidskwaliteit af en zitten nooit in de weg tijdens het slapen. Je kunt dit slaapmasker dan ook prima gebruiken als je graag op je zij ligt.
 • Verstelbare speakers. De speakers van het Health Bay® Bluetooth slaapmasker zijn niet alleen zeer dun, maar ook nog verstelbaar. Door de verstelbaarheid is het eenvoudig mogelijk om dit slaapmasker helemaal naar je wens te maken.
 • White noise. Het Health Bay® Bluetooth slaapmasker is ook nog van een white noise functie voorzien. Dit betekent dat dit slaapmasker rustgevende geluiden kan maken. Je hebt de keuze uit in totaal 20 rustgevende geluiden. Kies je voor één van deze geluiden? Dan kom je snel tot rust en val je snel in een heerlijke, diepe slaap.
 • Bluetooth functie. Uiteraard is dit bluetooth slaapmasker ook van een bluetooth functie voorzien. Je koppelt hierdoor eenvoudig je smartphone aan het Health Bay® Bluetooth slaapmasker. Heb je dat gedaan? Dan kun je bijvoorbeeld naar een luisterboek luisteren, naar je favoriete Spotify playlist luisteren of van een meditatiesessie genieten.
 • Timer functie. Het Health Bay® Bluetooth slaapmasker is ook nog van een super handige timer functie voorzien. Zet de timer in op 30, 60, 120, 180 of 240 minuten en wacht rustig af. Grote kans dat je al in slaap valt, waarna dit masker automatisch de muziek uitschakelt. Daar heb je dus geen omkijken naar.

Qua technologieën scoort dit masker erg hoog. Dat geldt ook voor de meer dan prima pasvorm. Deze pasvorm komt onder meer door de 3D oogdelen tot stand. De oogdelen staan min of meer bol, waardoor er geen drukpunten op je gezicht zijn. Je slaapt hierdoor op een heerlijke manier en je hoeft niet bang voor de vorming van bijvoorbeeld hoofdpijn te zijn.

Overigens werkt dit bluetooth slaapmasker 100% verduisterend. Dit komt door de 3D oogdelen, de algehele pasvorm en de verstelbare band. Stel de band op de gewenste lengte in en geniet daarmee van een optimale pasvorm. Vanaf dat moment komt er geen schijntje zonlicht meer op je ogen terecht. Je kunt hierdoor ook heerlijk overdag of in het vliegtuig slapen.

Dit is met recht de derde beste koop slaapmasker van 2024. Met alle dank aan bovengenoemde voordelen en de meegeleverde extra’s. Bij aanschaf krijg je onder meer een opbergzakje en USB kabel meegeleverd. Heb je het Health Bay® Bluetooth slaapmasker gekocht? Dan kun je dus direct genieten van dit veelzijdige bluetooth slaapmasker!

4. Malony Slaapmasker Bluetooth

Zoals we eerder al stelden: het aanbod van slaapmaskers is vrij divers. Dit geldt niet alleen voor de normale slaapmaskers, maar ook voor de bluetooth slaapmaskers. Wij hebben al drie prima varianten besproken. Ook over het Malony Slaapmasker Bluetooth zijn wij echter uiterst te spreken.

Waarom wij over dit masker zo te spreken zijn? Dat is onder meer aan de prima pasvorm te danken. Zet dit slaapmasker op en je geniet direct van een 100% verduisterend effect. Wat daarbij opvalt, is dat dit masker niet echt oogdelen heeft. Het is eigenlijk één groot masker, waardoor je ogen perfect afgedicht worden.

Wil je overdag slapen, omdat je ’s nachts werkt? Dan sluit het Malony Slaapmasker Bluetooth prima op je wensen aan. Je kunt dit slaapmasker met bluetooth uiteraard ook prima ’s nachts, in het vliegtuig of in de auto opdoen. Ongeacht waar je dit slaapmasker opdoet, geniet je van het gewenste verduisterende effect.

Tegelijkertijd geniet je ook van de handige bluetooth ontvanger. Deze ontvanger stelt je in staat om je smartphone aan het Malony Slaapmasker Bluetooth te koppelen. Heb je dat gedaan? Dan kun je bijvoorbeeld je favoriete muziek vanaf je smartphone streamen. Of je kiest ervoor om naar een rustgevend geluid of audioboek te luisteren.

Het mooie is dat het Malony Slaapmasker Bluetooth van goede speakers voorzien is. Deze speakers geven prima geluid af en zijn ontzettend dun uitgevoerd. Juist doordat ze zo dun zijn, is dit slaapmasker uitermate geschikt voor zijslapers. Ongeacht hoe hard je ook op je oren ligt te drukken tijdens je slaap, heb je nooit last van het Malony Slaapmasker Bluetooth.

Bij aanschaf van het Malony Slaapmasker Bluetooth krijg je een oplaadkabel meegeleverd. Met deze kabel laad je in 2 de speakers van dit slaapmasker met bluetooth op. Nadien geniet je maar liefst 10 uur lang van je favoriete muziek, afspeellijst, audioboek of meditatiesessie. Je kunt het Malony Slaapmasker Bluetooth zodoende min of meer de gehele dag door gebruiken.

Slaap je elke dag of nacht met het Malony Slaapmasker Bluetooth op? Dan wordt dit masker vanzelf uiteraard vies. Om dit tegen te gaan, kun je dit masker gelukkig eenvoudig wassen. Haal even de speakers uit het slaapmasker, was het masker met de hand af en laat ‘m even goed drogen. Hiermee hou je ‘m lekker schoon en hygiënisch.

Eén van de hoogtepunten vinden wij de prijs-kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van het Malony Slaapmasker Bluetooth is prima, mede getuige de vele positieve reviews. Verreweg de meeste gebruikers lopen weg met dit bluetooth slaapmasker. Bovendien betaal je hier niet de hoofdprijs voor: slechts 29,95 euro.

Jammer genoeg is dit bluetooth slaapmasker van nylon vervaardigd. Dat is ook direct voor ons de reden om dit masker niet tot de beste koop uit te roepen. In plaats daarvan moet ‘ie het met plekje 4 doen. Op zich is dat ook een prima resultaat, mede met het oog op de stevige concurrentie. Wij raden je de Malony Slaapmasker Bluetooth in ieder geval aan!

5. Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth

Wat is de beste koop slaapmasker met bluetooth voor in jouw situatie? Het is aan jou om het antwoord op deze vraag te vinden. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je even goed naar je wensen kijken. Ook moet je goed naar de eindgebruiker van het slaapmasker met bluetooth kijken.

Wil je bijvoorbeeld voor je kind zo’n slaapmasker aanschaffen? Dan raden wij je graag het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth aan. Wij vinden dit namelijk het beste bluetooth slaapmasker voor kinderen. Waarom? Dat is onder meer aan de verstelbare band te danken. Deze band loopt om het hoofd heen en is eenvoudig op wens te maken. Doordat je de band ook lekker kort kunt maken, is ‘ie uiterst geschikt voor de kleinere hoofdjes van een kind.

Daarnaast is de samenstelling van het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth prima te noemen. Dit komt onder meer door de volgende punten:

 • Prima bluetooth ontvanger. Dankzij de bluetooth ontvanger koppel je dit masker eenvoudig aan je smartphone. Heb je dat gedaan? Dan geniet je van je favoriete muziek, audioboek of meditatie app.
 • Hoogwaardige spankers. Uiteraard is het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth ook van goede speakers voorzien. Deze speakers zijn lekker dun, waardoor je ze niet in het masker voelt zitten. Het is hierdoor ook goed mogelijk om dit slaapmasker als zijslaper te gebruiken.
 • Perfecte pasvorm. De pasvorm van het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth is perfect. Juist door deze perfecte pasvorm geniet je van een 100% verduisterend effect. Zelfs als je op het midden van de dag wilt slapen, is dat dankzij dit bluetooth slaapmasker mogelijk.
 • Ademend traagschuim. Het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth is van traagschuim vervaardigd, net zoals de beste koop. Dit vinden wij een groot voordeel, aangezien traagschuim zich naar je gezicht vormt. Dit masker sluit hierdoor nóg beter op je gezicht aan. Ook is dit materiaal ademend. Ideaal voor tijdens de warmere nachten.

Een ander groot voordeel is de veelzijdigheid. Zoals we eerder al stelden, is dit een zeer geschikt slaapmasker voor kinderen. Tegelijkertijd is het ook uiterst geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ongeacht hoe oud of groot je bent, kun je voor het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth kiezen. Je geniet dan direct van alle bovenstaande voordelen.

Spreekt dit bluetooth slaapmasker je aan? Dan hebben we nóg meer mooi nieuws voor je in petto: het prijskaartje. Voor het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth betaal je slechts €24,95. Het is hiermee één van de goedkopere bluetooth slaapmaskers uit onze top 5. Tegelijkertijd is het dus ook één van de beste varianten. En dan met name voor kinderen.

Kortom: ben je voor je kind op zoek naar een geschikt slaapmasker met bluetooth? Kies dan voor het Nuvance Verstelbaar Slaapmasker met Bluetooth. Dit slaapmasker sluit perfect op het gezicht van je kind aan én biedt alle gewenste afspeelmogelijkheden. Voordat je het doorhebt, slaapt je kind een heel stuk beter.

Ons onderzoek naar het beste bluetooth slaapmasker

 • Meer dan 40 bluetooth slaapmaskers bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 4 uur en 45 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een bluetooth slaapmasker?

Een bluetooth slaapmasker is een slaapmasker met bluetooth ontvanger. Door deze ontvanger kun je het masker aan je smartphone of tablet koppelen. Vervolgens ben je in staat om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. Dat is ook te danken aan de ingebouwde speakers.

Eigenlijk bestaat zo’n bluetooth slaapmasker uit de samenstelling van het beste slaapmasker + een bluetooth ontvanger + ingebouwde speakers. Dankzij deze samenstelling geniet je van unieke voordelen, waarover later meer.

Slowwave Bluetooth slaapmasker
Het Slowwave Bluetooth slaapmasker is het beste bluetooth slaapmasker van 2024!

Voor wie is een bluetooth slaapmasker geschikt?

Overweeg je eventueel de aanschaf van een goed bluetooth slaapmasker? Wij kunnen je de aanschaf hiervan absoluut aanraden. Dat is zeker het geval als zo’n slaapmasker met bluetooth uitermate geschikt voor je is:

 • Geschikt voor mensen die in een drukke omgeving wonen. Woon je bijvoorbeeld in het centrum van een grote stad? Of heb je buren die al ’s ochtends vroeg aan het klussen gaan? Dan heb je een goed bluetooth slaapmasker nodig. Doordat je van je favoriete muziek kunt genieten, heb je geen last meer van omgevingsgeluiden. Ideaal dus voor in bijvoorbeeld een drukke stad. Of als je langs een drukke weg woont.
 • Geschikt voor mensen die moeite met in slaap vallen hebben. Heb je moeite om in slaap te komen? Dan kun je voor een bluetooth slaapmasker kiezen. Dankzij dit masker val je namelijk snel(ler) in slaap. Dat geldt overigens ook voor de beste slaaphulp volwassenen.
 • Geschikt voor mensen die van muziek houden. Ben je gek op muziek? Dan heb je ook baat bij een bluetooth slaapmasker. Zelfs als je in slaap probeert te vallen, geniet je nog van je favoriete muziek. Alleen dat feit is de aanschaf van een bluetooth slaapmasker al waard, niet waar?
 • Geschikt voor mensen die van luxe houden. Een bluetooth slaapmasker staat wat ons betreft gelijk aan luxe. Het masker zit namelijk heerlijk, biedt luxe mogelijkheden en brengt talloze andere voordelen met zich mee.
 • Geschikt voor mensen die een slaapmasker willen hebben. Het feit dat je op zoek naar een geschikt slaapmasker bent, is al veelzeggend. Dit geeft immers aan dat je van een verduisterend effect wilt genieten, ongeacht waar je bent. Voor iedereen die een slaapmasker wil hebben, is een bluetooth slaapmasker daardoor ook geschikt.

Wat zijn de voordelen van een bluetooth slaapmasker?

Is de keuze voor een goed bluetooth slaapmasker te rechtvaardigen? Ja, dat is zonder enige twijfel het geval. Met alle dank aan de volgende, unieke voordelen van een slaapmasker met bluetooth:

 • Je geniet van veel afspeelmogelijkheden. Met een bluetooth slaapmasker geniet je van veel afspeelmogelijkheden. Je kunt van meditatiesessies genieten, evenals van je favoriete playlists. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld naar een audioboek te luisteren.
 • Je voelt de speakers niet. Als je een bluetooth slaapmasker op hebt, voel je de speakers niet zitten. Dit komt vooral doordat de beste fabrikanten voor zeer dunne speakers zorgen. Deze speakers bieden een prima geluidskwaliteit en zijn dus ook uiterst dun. Ben je op zoek naar het beste slaapmasker voor een zijslaper? Zelfs dan kun je prima kiezen voor een bluetooth slaapmasker.
 • Je geniet van het gewenste verduisterende effect. Bij een bluetooth slaapmasker gaat het niet alleen om de bluetooth ontvanger en speakers. Wat minstens net zo belangrijk is, is dat het masker het gewenste verduisterende effect biedt. Dit betekent dat je het masker op elk gewenst moment van de dag of nacht kunt gebruiken. Vanaf dat moment geniet je van volledige duisternis bij je ogen.
 • Je valt sneller in slaap. Uit onderzoek is ook gebleken dat je met een bluetooth slaapmasker sneller in slaap valt. Dit komt door het verduisterende effect, maar ook door het rustgevende geluid. Van geluid word je nu eenmaal rustig. Dat is al helemaal het geval als je voor een slaapmasker met natuurlijke geluiden kiest.
 • Je geniet van alle ‘normale’ voordelen. Met een normaal slaapmasker geniet je van veel normale voordelen. Van al die voordelen geniet je uiteraard ook bij een slaapmasker met bluetooth. Dit maakt volgens ons een slaapmasker met bluetooth eigenlijk één van de beste slaapmaskers in zijn algemeenheid.

Wat zijn de nadelen van een bluetooth slapmasker?

Doe je dan altijd verstandig aan de aanschaf van een bluetooth slaapmasker? Nou, je moet zelfs bij een bluetooth slaapmasker met twee aandachtspunten rekening houden:

 • Het schoonmaken van het masker vergt iets meer aandacht. Dit komt vooral doordat je de speakers eerst uit het masker moet halen. Pas nadat je dat hebt gedaan, kun je veilig het masker wassen. Dit moet je overigens altijd met de hand doen.
 • Je moet de batterij wel opladen. Bij een bluetooth slaapmasker moet je na ongeveer 15 uur de batterij weer opladen. Dat is een behoorlijk lange gebruiksduur, maar het opladen is wel iets dat je niet moet vergeten. Doe je dat onverhoopt wel? Dan heb je dus niks aan het bluetooth slaapmasker.

Heb je het beste bluetooth slaapmasker nog niet gevonden?

De aanschaf van het beste bluetooth slaapmasker is absoluut een aanrader. Ben je het meest geschikte slaapmasker met bluetooth voor in jouw situatie nog niet tegengekomen? Dan raden wij je graag aan om ook even naar de onderstaande 5 varianten te kijken:

Hoe vind je het beste bluetooth slaapmasker?

Al met al raden wij je de aanschaf van een bluetooth slaapmasker aan. Wel is het voor jou van belang om tussen de verschillende varianten tot de juiste keuze te komen. Let daarvoor goed op onderstaande aandachtspunten.

Afspeelmogelijkheden

Per slaapmasker met bluetooth moet je goed nagaan wat de afspeelmogelijkheden zijn. Kun je bijvoorbeeld ook van natuurlijke en rustgevende geluiden genieten? Wij zijn die extra afspeelmogelijkheid toch wel bij een paar slaapmaskers met bluetooth tegengekomen.

Pasvorm

Bij een slaapmasker met bluetooth moet je ook even naar de pasvorm kijken. Kun je het masker bijvoorbeeld geheel op wens maken? Dan is het oogmasker slapen waarschijnlijk ook voor kinderen geschikt. Tevens moet je even goed kijken naar de materialen, de vorm van de oogdelen en de algehele samenstelling.

Gebruiksduur

Bij het beste slaapmasker met bluetooth moet je ook goed naar de gebruiksduur kijken. Hoe lang kun je precies van één acculading genieten? Let daarbij ook goed op de oplaadduur. Idealiter laad je het slaapmasker zo snel mogelijk op.

Materiaal

Ook bij een bluetooth slaapmasker moet je dus even goed naar het materiaal kijken. Wij raden je onder meer een traagschuim- en zijden slaapmasker aan. Deze twee materialen zijn lekker zacht, ademend en goed over de huid.

Accessoires

Wil je voor een goed bluetooth slaapmasker gaan? Check dan even goed welke accessoires je bij het slaapmasker meegeleverd krijgt. Idealiter krijg je onder andere een opbergzakje en oplaadkabel meegeleverd. Dit is echter niet bij alle varianten het geval.

Prijs & kwaliteit

Tot slot moet je goed naar de prijs en kwaliteit kijken. Daarover raden wij je het volgende aan:

 • Kies voor één van de bovenstaande varianten. Al deze varianten zijn van de gewenste kwaliteit en worden goed beoordeeld door de huidige gebruikers. Dat is uiteindelijk alles wat je wilt, niet waar?
 • Durf te investeren. Wij raden je ook aan om te investeren in de beste koop. Daar heb je op termijn het meeste aan. Bovendien sluit dat slaapmasker waarschijnlijk het beste op jouw wensen aan.

Veelgestelde vragen over slaapmaskers met bluetooth

Hoe hebben wij de top 10 bluetooth oogmaskers geselecteerd?

Wij hebben alle huidige bluetooth oogmaskers op een rijtje gezet. Per oogmasker hebben we vervolgens naar de samenstelling, mogelijkheden en technologieën gekeken. Ook hebben we naar de prijs, kwaliteit én ervaringen van andere kopers gekeken. Op basis van al deze facetten hebben wij uiteindelijk de top 10 samen kunnen stellen.

Is deze bluetooth oogmasker test eerlijk uitgevoerd?

Ja, deze test is 100% eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk uitgevoerd. Dit komt voornamelijk doordat wij de test zélf uitgevoerd hebben. Wij staan hierdoor volledig achter de adviezen die we je in dit artikel geven. Tevens hebben wij bewust geen samenwerkingsverbanden gesloten met merken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij 100% onafhankelijk de top 10 samen hebben kunnen stellen.

Waarom hebben wij deze bluetooth oogmasker test uitgevoerd?

Dit hebben we gedaan om van jou het best mogelijke advies te voorzien. Online vind je namelijk de nodige verkeerde adviezen. Of adviezen die gebaseerd zijn op een samenwerking met andere merken. Wij hebben juist voor een onafhankelijke bepaling van de top 10 gekozen!

Hoe werkt een bluetooth slaapmasker?

Een Bluetooth slaapmasker combineert de functie van een traditioneel slaapmasker met ingebouwde draadloze hoofdtelefoons, waardoor je naar muziek kunt luisteren, meditaties kunt volgen, of witte ruis kunt afspelen zonder extra oordopjes of hoofdtelefoons.

Is een bluetooth slaapmasker comfortabel om de hele nacht te dragen?

Ja, Bluetooth slaapmaskers zijn ontworpen met comfort in gedachten, vaak gemaakt van zachte materialen en met dunne, platte luidsprekers om discomfort te minimaliseren.

Hoe lang gaat de batterij van een bluetooth slaapmasker mee?

De batterijduur varieert per model, maar veel Bluetooth slaapmaskers bieden tussen de 8 en 10 uur afspeeltijd op een enkele lading, wat voldoende is voor een volledige nachtrust.

Kan ik het volume en de afspeellijst bedienen zonder mijn telefoon te gebruiken?

Ja, Bluetooth slaapmaskers zijn vaak uitgerust met bedieningselementen op het masker zelf, waarmee je het volume kunt aanpassen en tracks kunt overslaan zonder je mobiele apparaat te hoeven gebruiken.