Beste kruik voor in bed van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

In een koud bed kruipen; het is niet iedereen zijn/haar favoriete hobby. Sommigen vinden het zelfs verschrikkelijk om in zo’n koud bed te moeten kruipen. Geldt dat ook voor jou? Wil je het daarom graag zo snel mogelijk warm in je bed hebben? Dan heb je baat bij een kruik voor in bed. Met een goede kruik voor in bed warm je niet je bed op, maar wel je lichaam. Je hoeft het hierdoor nooit meer koud in je slaapkamer te hebben!

Onze 5 beste kruiken voor in bed van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste kruiken voor in bed bij de goedkoopste aanbieder:


1. Luxema Elektrische Kruik

Koop niet de eerste de beste kruik die je tegenkomt. Nee, als je een geschikte kruik voor in bed wilt hebben, zou je even een goede vergelijking moeten maken. Dit hebben wij gelukkig al voor je gedaan. Uit ons onderzoek is gebleken dat de Luxema Elektrische Kruik de beste kruik voor in bed is.

Met deze elektrische kruik haal je een veelzijdige kruik in huis. Deze kruik is namelijk ideaal voor in bed, maar kun je ook op andere plekken gebruiken. Wil je bijvoorbeeld ’s avonds op de bank van een aangename warmte genieten? Ook dan kun je deze elektrische kruik maar al te goed gebruiken!

Sowieso zijn wij groot fan van een elektrische kruik. Dat is al helemaal het geval bij de Luxema Elektrische Kruik. Deze kruik voor in bed hoef je namelijk alleen maar op te laden. Je hoeft niet te stoeien met warm water of het overgieten hiervan.

Nee, je hoeft eigenlijk maar één ding te doen: de Luxema Elektrische Kruik in het stopcontact in te pluggen. Grote kans dat je naast je bed nog wel een stopcontact over hebt. Nadien heeft deze kruik voor in bed slechts 7 minuten nodig om op te warmen. Deze opwarmtijd is echt zeer kort te noemen.

Nadien geniet je van een lange werkingsduur van deze kruik voor in bed. Je geniet urenlang van een heerlijke warmte. Daarbij ben je ook nog van de gewenste veiligheid verzekerd. De Luxema Elektrische Kruik is namelijk van een ingebouwde thermostaat voorzien. Bereikt de kruik een temperatuur van 70 graden? Dan schakelt de kruik zich automatisch uit.

Met deze kruik voor in bed geniet je tot 5 uur lang van een heerlijke warmteafgifte. Hoe je de kruik precies gebruikt, is volledig aan jou. Je kunt ‘m op je buik neerleggen, maar ook op je rug of een ander lichaamsdeel. Groot voordeel vinden wij de bovendien de handenwarmer. De Luxema Elektrische Kruik beschikt over een speciaal vak waarin je je handen kunt stoppen. Je geniet hierdoor in bed ook van heerlijk warme handen.

Sowieso geniet je met de Luxema Elektrische Kruik van veel gezondheidsvoordelen. Zo ga je met deze kruik voor in bed pijn in je lichaam tegen. De kruik zorgt voor een aanzienlijke pijnverlichting. Ondertussen geniet je ook nog van een ontspannen gevoel.

Heb je het idee dat je (te) veel stress in je lichaam hebt? Kies er dan voor om in bed te stappen samen met de Luxema Elektrische Kruik. Na 7 minuten geniet je van de gewenste warmte, waarmee je in een diepe ontspanmodus terechtkomt. In deze modus hoef je even nergens aan te denken, kom je tot rust en zet je de stress van je af. Met alle dank aan deze kruik voor in bed!

Heb je al naar de foto’s van de Luxema Elektrische Kruik gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat deze kruik van een extra zachte hoes voorzien is. Deze extra zachte hoes brengt een heerlijk, zacht en comfortabel gevoel met zich mee. Dit maakt het des te fijner om gebruik te maken van deze kruik voor in bed.

Het mag duidelijk zijn: Wij vinden dit om veel redenen de beste koop. Dit is ook nog te danken aan de uitmuntende kwaliteit. Deze kruik is bijvoorbeeld 100% lekvrij, is perfect afgewerkt en ziet er ook nog stijlvol uit. Bovendien hoef je voor de Luxema Elektrische Kruik niet de hoofdprijs te betalen. Voor ongeveer €35 ben je al de trotse eigenaar van deze kruik voor in bed.

2. Babily Elektrische kruik

€34,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Spreekt de beste variant je niet volledig aan? Geen nood aan de man! Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Voor de tweede plek in onze top 10 zijn wij voor de Babily Elektrische kruik gegaan. Dit is volgens ons simpelweg de op één na beste variant.

Dit is onder meer aan de unieke samenstelling te danken. Dit is namelijk een oplaadbare warmwaterkruik. Je gebruikt ‘m als volgt voor in je bed:

 • Steek de stekker van de Babily Elektrische kruik in het stopcontact. Als je deze kruik vooral in bed wilt gebruiken, zou je dus even een stopcontact vrij moeten maken naast je bed. Voorkom dat je deze kruik op een verlengsnoer aansluit.
 • Wacht slechts 12 minuten. Nadat je ‘m in het stopcontact ingeplugd hebt, warmt de Babily Elektrische kruik automatisch het water op. Je hoeft zelf dus géén water op te warmen of in deze kruik te gieten. Nee, dit water zit al in deze elektrische kruik.
 • Geniet van deze kruik. Je hoeft nu nog maar één ding te doen: te genieten van deze elektrische kruik. Dit doe je door heerlijk languit te liggen en de kruik op de gewenste plek op je lichaam neer te leggen.

Met deze kruik voor in bed is het echt op en top genieten. Dit komt door de korte opwarmtijd én door de lange werkingsduur. De geeft tot wel 5 uur lang een aangename warmte af. Door deze aangename warmteafgifte hoef je in het of rondom je bed nooit meer koud te hebben.

Dit is ook nog te danken aan de zachte hoes van de Babily Elektrische kruik. Deze zachte hoes voelt heerlijk voor je huid aan en brengt de warmte perfect over. Dit zorgt ervoor dat het des te fijner is om deze kruik voor in bed op je lichaam neer te leggen.

Goed om te weten: deze Babily Elektrische kruik is ook voor baby’s geschikt. Dit heeft onder meer met de zachte hoes te maken. Deze hoes roept geen irritaties aan de huid van je baby op. Desondanks is het verstandig om voorzichtig om te gaan met deze kruik. De huid van een baby is immers een stuk kwetsbaarder dan de huid van een volwassen persoon.

Wil je de Babily Elektrische kruik als volwassene gebruiken? Dan geniet je van een dubbele werking. Enerzijds geniet je met deze kruik voor in bed van een ontspannen gevoel. Door de afgegeven warmte kom je bijvoorbeeld heerlijk tot rust komt. Anderzijds geniet je van een aanzienlijke verlichting van pijn in je lichaam. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld last van menstruatiepijn hebt.

Al met al vinden wij dit één van de betere kruiken voor in bed. Met alle dank aan de bovengenoemde voordelen en de uitmuntende kwaliteit. Deze uitmuntende kwaliteit blijkt ook duidelijk uit de vele positieve reviews bij onze partner Bol. De meeste kopers spreken vol lof over deze geweldige kruik voor in bed!

Wil je graag deze kruik voor in bed aanschaffen? Check dan vooral even de staffelkorting bij onze partner Bol. Als je twee van deze kruiken in één keer koopt, krijg je namelijk 5% extra korting. Normaal gesproken betaal je voor deze kruik voor in bed slechts €34,95. Hij is hierdoor dus net zo duur als de beste koop voor in bed, zie hierboven.

3. Krexs Elektrische Kruik

€36,05
€37,95
Op voorraad
Bol.com

Met een kruik voor in bed kom je heerlijk tot rust. Dat is zeker het geval als je voor de Krexs Elektrische Kruik kiest. Dit is namelijk niet één kruik, maar is een set van 2 kruiken. Hier heb je in meerdere situaties absoluut baat bij:

 • Als je meerdere lichaamsdelen op wilt warmen of de pijn wilt verlichten. Wil je tegelijkertijd een kruik op je benen en op je buik leggen? Dan heb je deze set van het merk Krexs nodig. Doordat het om twee elektrische kruiken gaat, kun je echt alle kanten met deze set op.
 • Als je kind ook een kruik wil gebruiken. Heeft je kind het er regelmatig over dat hij/zij het zo koud in bed heeft? Dan hebben jullie beide baat bij deze set. Zowel jij als je kind genieten optimaal van de Krexs Elektrische Kruik in dat geval!
 • Als je partner ook een kruik wil gebruiken. Ben je niet de enige die in bed van een heerlijke kruik wilt genieten? Geldt dit ook voor je partner? Ook dan is de Krexs Elektrische Kruik de beste koop. Met deze kruiken voor in bed genieten jij en je partner optimaal!

De werking van deze kruiken voor in bed is ook subliem. Dit zijn namelijk zogeheten oplaadbare kruiken. Je hoeft de kruik alleen maar in het stopcontact in te pluggen. Nadat je dit hebt gedaan, warmt de Krexs Elektrische Kruik zich automatisch op.

De opwarmtijd duurt slechts 7 minuten. Dit houdt in dat de Krexs Elektrische Kruik al na 7 minuten een heerlijke warmte afgeeft. Dit houdt ook in dat je al na 7 minuten van een heerlijk gevoel op je lichaam geniet. Dankzij deze warmte kom je heerlijk tot rust én geniet je van een aanzienlijke pijnverlichting.

Dit doe je ook nog eens voor een langere termijn. De korte opwarmtijd wordt namelijk opgevolgd door een werkingsduur van wel 3 uur. Dit had zeker langer gekund, maar is volgens ons meer dan prima. Het is bijvoorbeeld heerlijk om deze kruik ’s avonds op je buik neer te leggen. Voordat je in slaap valt, geniet je van de heerlijke warmteafgifte.

De Krexs Elektrische Kruik is ook uiterst veilig in gebruik. Dit is voornamelijk aan de ingebouwde thermostaat te danken. De thermostaat houdt de temperatuur in de gaten en komt bij een temperatuur van 75 graden in actie. Zodra deze temperatuur aangetikt wordt, schakelt de thermostaat de Krexs Elektrische Kruik automatisch uit. Dit komt de veiligheid ten goede.

Een groot voordeel van deze set vinden wij de gunstige prijsstelling. Voor de Krexs Elektrische Kruik betaal je namelijk ongeveer €38. Voor dit bedrag krijg je twee kruiken geleverd die je ideaal in bed kunt gebruiken. Per kruik betaal je hier slechts €19 voor. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding voor een set van kruiken voor in bed ga je niet vinden.

4. Kruiky Elektrische Kruik

Naar wat voor soort kruik voor in bed gaat je voorkeur precies uit? Dit is één van de belangrijkste vragen om op voorhand over na te denken. Mocht je voorkeur vooral naar een comfortabele en kleine kruik uitgaan, raden wij je graag de Kruiky Elektrische Kruik aan.

Dit vinden wij een geweldige kruik voor in bed voor zowel kinderen als voor volwassenen. Dit heeft met twee verschillende eigenschappen te maken:

 • Vrij kleine kruik. De Kruiky Elektrische Kruik is een vrij kleine kruik. Hij is hierdoor vooral voor de kleinere lichamen (kinderen) of voor de kleinere lichaamsdelen geschikt. Ondanks de compactheid geniet je wel van een heerlijke warmteafgifte.
 • Ontzettend zacht. Heb je al naar de hoes van de Kruiky Elektrische Kruik gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al gezien dat dit echt een super zachte hoes is. Door de zachtheid van dit materiaal is het echt heerlijk om deze kruik op je lichaam neer te leggen. Dit maakt deze kruik overigens ook geschikt voor baby’s.

De werking van de Kruiky Elektrische Kruik is net iets anders dan bij bovenstaande kruiken. Deze kruik voor in bed moet je namelijk wel zelf met water vullen. De maximale inhoud is 1,1 liter; ook hieruit blijkt duidelijk dat dit een kleinere kruik is.

Heb je de kruik met maximaal 1,1 liter water gevuld? Dan kun je de stekker in het stopcontact doen. De Kruiky Elektrische Kruik warmt nu automatisch het water op; deze opwarmtijd is slechts 8 minuten. Dit houdt in dat je al na 8 minuten van een heerlijke warmte geniet.

Dit doe je vervolgens voor maar liefst 10 uur. Deze lange werkingsduur vinden wij eigenlijk het belangrijkste voordeel van de Kruiky Elektrische Kruik. Waarom? Omdat dit hierdoor één van de betere kruiken voor in bed is. Stop deze kruik ’s avonds in het stopcontact, laat ‘m het water opwarmen en geniet vervolgens 10 uur lang van de aangename warmte. Dat betekent dus dat je de hele nacht geniet van de warmteafgifte van de Kruiky Elektrische Kruik!

De Kruiky Elektrische Kruik is uitermate geschikt voor gebruik in bed. Dit komt ook nog doordat je ‘m draadloos kunt gebruiken. Nadat het water in de kruik opgewarmd is, kun je deze kruik ‘gewoon’ uit het stopcontact halen. Je kunt vervolgens de gewenste houding in je bed aannemen. Nadien is het op en top genieten.

Met deze kruik voor in bed geniet je van meerdere gevolgen. Zo is het een feit dat je heerlijk tot rust komt. Dit is vooral te danken aan het rustgevende effect van het warme water op je lichaam. Verder ga je met de Kruiky Elektrische Kruik efficiënt pijn tegen in je lichaam. Dit maakt deze kruik voor des te meer mensen uiterst geschikt!

Spreekt deze kruik voor in bed je aan? Dan hebben we nóg meer goed nieuws voor je: deze kruik is vrij goedkoop. Voor de Kruiky Elektrische Kruik betaal je slechts €19,95. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je bijna niet vinden. Dat blijkt ook uit de reviews bij onze partner Bol. De meeste gebruikers spreken vol lof over deze kruik voor in bed!

5. Innavagoods Elektrische Kruik

Wat de beste variant voor in bed is? Je hebt met de 4 beste varianten voor in bed reeds kennisgemaakt. Het is nu tijd om onze top 5 af te ronden; dat doen we met de Innavagoods Elektrische Kruik.

Wij vinden dit ook een uiterst geschikte kruik voor in bed. Deze warmwaterkruik doet zijn werk perfect, is niet al te groot en is hierdoor veelzijdig te gebruiken. Zo gebruik je ‘m perfect in je bed, maar kun je ‘m ook moeiteloos op de bank gebruiken.

Een groot voordeel is de werking van de Innavagoods Elektrische Kruik. Je hoeft deze kruik namelijk niet zelf met water te vullen. Nee, de kruik is al gevuld met water en is vervolgens volledig afgedicht/afgewerkt. Het water kan hierdoor geen kant op en deze kruik voor in bed is volledig lekvrij.

Je hoeft zelf hierna nog maar één ding te doen: de stekker in het stopcontact te stekken. Deze kruik voor in bed gaat vervolgens automatisch aan het werk. Het duurt slechts 10 minuten voordat de Innavagoods Elektrische Kruik volledig opgewarmd is. Dit houdt dus in dat je na slechts 10 minuten al van een heerlijke warmteafgifte geniet.

Nadien is het op en top genieten. Dit doe je voor een maximale duur van 3 uur. Na ongeveer 3 uurtjes schakelt de Innavagoods Elektrische Kruik zich automatisch uit. Dat doet deze kruik voor in bed ook als de temperatuur van 70 graden Celsius aangetikt wordt. Het is namelijk niet veilig als deze kruik nog warmer zou worden. De kruik schakelt zich gelukkig op dat moment automatisch uit!

Waar wil je deze kruik voor in bed precies voor gebruiken? Dat is aan jou om te bepalen. Je kunt ten eerste pijn bestrijden met de Innavagoods Elektrische Kruik. Leg deze kruik hiervoor bijvoorbeeld op je buik als je buikpijn hebt. De aangename warmte zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de pijn. Je kunt ten tweede heerlijk tot rust komen met de Innavagoods Elektrische Kruik. Dit is te danken aan het effect dat de warmte met zich mee brengt.

Een ander voordeel is dat de Innavagoods Elektrische Kruik door iedereen te gebruiken is. Hij is uiterst geschikt voor volwassenen en ook voor kinderen. Dit laatste is vooral te danken aan de zachte hoes. Deze zachte hoes voelt zelfs voor de kwetsbare kinderhuid super aangenaam aan.

Het mag duidelijk zijn: wij zijn vol lof over de Innavagoods Elektrische Kruik. Dat heeft ook nog met de scherpe prijsstelling te maken. Voor deze kruik voor in bed hoef je slechts €21,95 te betalen. Is dat aan te raden? Ja, volgens ons wel. Volgens veel gebruikers/kopers is dit ook het geval. Veel huidige gebruikers hebben namelijk een (zeer) positieve review bij Bol achtergelaten!

Wat is een kruik voor in bed?

Een kruik voor in bed is een elektrische kruik die een heerlijke warmte afgeeft. Door deze heerlijke warmte kom je tot rust en kun je ook nog pijn in je lichaam bestrijden.

Kan een kruik voor in bed ook een warmwaterkruik zijn? Ja, dat is ook het geval. Een kruik voor in bed is een combinatie van een warmwaterkruik en een elektrische kruik. Je hoeft veelal niet zelf het water bij te vullen, maar uitsluitend de stekker in het stopcontact te pluggen. De kruik voor in bed doet de rest van het werk voor je.

Goed om te weten: een kruik voor in bed is veelal een kruik voor volwassenen. Enkele van bovenstaande varianten kun je echter ook prima voor je kind kopen!

Wat zijn de voordelen van een kruik voor in bed?

Het is absoluut aan te raden om te opteren voor een goede kruik voor in bed. Dat heeft onder andere met de volgende voordelen te maken:

 • Je komt in je bed heerlijk tot rust. Je bed is uiteraard de plek bij uitstek om even helemaal tot rust te komen. Dit krijg je nog beter voor elkaar met een kruik voor in bed. Een goede kruik voor in bed biedt een relaxed en rustgevend gevoel.
 • Je geniet van een betere nachtrust. Geniet je ’s avonds voor het slapen gaan van een kruik voor in bed? Dan geniet je hoe dan ook van een betere nachtrust. Met dank aan het feit dat je tot rust komt!
 • Je verlicht hier pijn mee. Ervaar je regelmatig of zo af en toe pijn in je lichaam? Ook dan heb je baat bij een kruik voor in bed. Een goede kruik voor in bed verlicht de pijn in je lichaam aanzienlijk. Wel zo prettig, bijvoorbeeld als je last van menstruatieklachten hebt.
 • Zeer eenvoudig in gebruik. Een kruik voor in bed is ook nog zeer eenvoudig in gebruik. Dit komt onder meer doordat je niks van doen hebt met warm water. De betere kruiken voor in bed zijn immers elektrische kruiken die al met water gevuld zijn. Je hoeft ‘m alleen maar in het stopcontact in te pluggen.
 • De kruik voelt heerlijk zacht aan. Met een goede kruik voor in bed geniet je ook nog van de zeer zachte hoes. Deze hoes brengt de warmte perfect over en voelt zeer fijn voor je huid aan. Dit maakt een kruik voor in bed ook – in sommige gevallen – geschikt voor kinderen en baby’s.
Luxema Elektrische Kruik
De Luxema elektrische kruik is de beste kruik voor in bed

Wat zijn de nadelen van een kruik voor in bed?

Overweeg je de aanschaf van een nieuwe kruik voor in bed? Dan hoef je met slechts één aandachtspunt rekening te houden:

 • Je hebt een stopcontact nodig. Voor alle kruiken voor in bed uit onze top 10 heb je een stopcontact nodig. Dit stopcontact heb je direct naast je bed nodig, aangezien een snoer van zo’n kruik voor in bed niet eindeloos lang is. Bovendien is het onverstandig om de beste kruik voor in bed op een verlengsnoer aan te sluiten.

Heb je de beste kruik voor in bed nog niet gevonden?

Ben je in onze top 5 nog niet de perfecte kruik voor in bed tegengekomen? Geen nood aan de man! Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Check ook onderstaande 5 kruiken voor in bed even:

Hoe vind je de beste kruik voor in bed?

Wil je graag genieten van alle voordelen van een kruik voor in bed? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de beste kruik voor in bed. Tijdens deze zoektocht zou je goed op de onderstaande aandachtspunten moeten letten.

Soort kruik voor in bed

Je moet allereerst goed kijken naar het soort kruik voor in bed. Wil je voor een warmwaterkruik gaan die je zelf met water bij moet vullen? Of ga je liever voor een elektrische kruik? Wij raden je toch wel de elektrische variant aan. Daarmee geniet je van net iets meer gemak en mogelijkheden.

Opwarmtijd & werkingsduur

Ga per kruik voor in bed aan wat de opwarmtijd is. De opwarmtijd is de tijd die een kruik voor in bed nodig heeft om op te warmen. Bij de betere kruiken voor in bed hoef je hier nog geen 10 minuten op te wachten.

Daarna heb je met een bepaalde werkingsduur te maken. Dit is de tijd waarin de kruik voor in bed de gewenste warmte afgeeft. Bij een goede kruik voor in bed loopt deze werkingsduur op tot wel 10 uur!

Hoes

Wil je je nieuwe kruik voor in bed gebruiken? Dan ben je maar al te blij met de fijne, zachte hoes die om de kruik heen zit. Deze hoes brengt extra comfort met zich mee en voelt extra zacht aan. Check daarom altijd even wat voor hoes er om de kruik heen zit.

Samenstelling

Je doet er sowieso verstandig aan om even naar de algehele samenstelling te kijken. Beschikt de kruik voor in bed bijvoorbeeld over een handenwarmer? Dan is dat toch wel heel erg prettig.

Ga ook goed na voor wie de kruik voor in bed zoal geschikt is. Kan je kind eventueel ook gebruik maken van de kruik voor in bed maken? Bij meerdere varianten is dit inderdaad mogelijk!

Prijs + kwaliteit

Tot slot heb je met de prijs en kwaliteit te maken. Daarover adviseren wij je het volgende:

 • Kies voor één van bovenstaande kruiken. Wij raden je sowieso aan om voor één van de bovenstaande kruiken voor in bed te kiezen. Deze  kruiken zijn van de gewenste kwaliteit, zijn ideaal voor in bed en gaan jarenlang mee.
 • Durf te investeren. Wij adviseren je ook om te durven investeren in de beste koop. Je moet hier een paar tientjes aan uitgeven, waarna het op en top genieten is. Elke avond weer als je in je bed ligt met de beste kruik voor in bed!

Veelgestelde vragen over kruiken voor in bed

Is het veilig om een kruik in bed te gebruiken?

Ja, het is veilig zolang je voorzichtig bent met de temperatuur van het water om verbranding te voorkomen en ervoor zorgt dat de kruik niet lekt. Gebruik altijd een kruikenzak of hoes voor extra bescherming.

Hoe warm moet het water in de kruik zijn?

Gebruik heet, maar geen kokend water om de kruik te vullen. Het water moet aangenaam warm zijn, maar niet zo heet dat het risico op verbranding of beschadiging van de kruik bestaat.

Hoe vul ik een kruik veilig voor gebruik in bed?

Vul de kruik tot twee derde vol met warm water, laat overtollige lucht ontsnappen voordat je de dop er stevig opdraait, en controleer op lekkages door de kruik omgekeerd te houden.

Kan ik de kruik de hele nacht in bed laten liggen?

Ja, je kunt de kruik de hele nacht in bed laten liggen, maar de warmte zal geleidelijk afnemen. Zorg ervoor dat de kruik goed gesloten is en in een kruikenzak zit om direct contact met de huid te vermijden.