Beste make up spiegel met licht kopen? Dit zijn de beste make up spiegels met licht van 2024!

Laatst bijgewerkt op 20 februari 2024

Ben je elke ochtend druk in de weer met je make up? Vind je het belangrijk dat je mooie make up draagt en elke dag verzorgd de deur uitgaat? Dan heb je baat bij een goede make up spiegel met licht. Met zowel de spiegel als het licht ben je van een ideale situatie verzekerd. Wil je hier meer over weten? Neem dit artikel op je gemakje door én maak direct kennis met de beste varianten!

Wat is de beste make up spiegel met licht? Advies van onze expert

Als expert raad ik je van harte de Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting aan. Dit is wat mij betreft de beste koop, mede door de instelbare LED lichtbron. Ook de algehele samenstelling én prijs-kwaliteitsverhouding staat me volledig aan. Neem echter ook onderstaande reviews door, waarin ik je meer vertel over andere goede make up spiegels met licht!

Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting

Onze 5 beste make up spiegels met licht van 2024

1. Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting

Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting

Ga je graag voor het beste van het beste? Als je veel waarde aan je make up hecht, is dat een verstandige keuze. Daarvoor wijzen wij je maar al te graag op de Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting. Wij zijn van mening dat dit de beste koop van 2024 is.

Deze eretitel heeft deze make up spiegel aan meerdere voordelen te danken. Ten eerste heeft het merk Mirlux voor een perfecte lichtbron gekozen: LED lichtbron. Deze lichtbron geeft fijn licht af, is prettig voor de ogen en gaat ook nog eens jarenlang mee. Je geniet dan ook de komende jaren optimaal van beste make up spiegel.

Verder zijn wij over de vorm van het licht erg te spreken. Deze spiegel is namelijk van een lichtring om het glas heen voorzien. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je nooit met een schaduw op je gezicht te maken hebt. Dit maakt het aanbrengen van je make up des te makkelijker.

Overigens is de vormgeving van de Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting sowieso erg handig. Dat komt door onderstaande punten:

 • Ronde spiegel. De Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting is volledig rond. Door deze vormgeving neemt ‘ie relatief weinig ruimte in beslag, terwijl je wel perfect zicht op je gezicht hebt. Dat wordt verder versterkt door de verlichting dus.
 • 10X vergroting. Deze spiegel is ook nog van een 10x vergroting voorzien. Deze vergroting creëer je door deze spiegel om te draaien. Het is hierdoor nog beter te doen om nauwkeurig je make up aan te brengen.
 • Draaibaar. Het is sowieso ideaal dat je de Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting volledig rond kunt draaien. Je kunt ‘m hierdoor namelijk ook eenvoudig tegen de muur aanklappen. Mocht je ‘m willen gebruiken, draai je ‘m weer vervolgens weer open. Daardoor hangt deze make up spiegel met licht nooit in de weg.

De lichtbron vinden wij dus één van de belangrijkste voordelen van de Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting. Dit wordt verder versterkt door de instelbaarheid hiervan. Je kunt namelijk uit 3 dimbare lichtstanden kiezen. Je creëert hiermee altijd de gewenste hoeveelheid licht.

Vanuit elke hoek geniet je bovendien van het gewenste licht. Dit komt onder meer doordat de Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting over maar liefst 27 LED lampjes beschikt. Deze lampjes vullen elkaar perfect aan. Dat het dan ook nog om een LED lichtbron gaat, is uiteraard een bijkomend voordeel.

Wil je de verlicht af en toe ook uit hebben? Ook dat is mogelijk bij deze make up spiegel met licht. Met de handige aanraaksensor schakel je dit licht eenvoudig aan of uit. In combinatie met alle andere voordelen zorgt dit voor ontzettend veel gemak.

Al met al vinden wij dit dus de beste koop Dat komt ook nog door het fraaie design. Dit design is onder meer aan de flexibele arm en de chromen afwerking te danken. Tevens is het ideaal dat je bij aanschaf een USB oplaadkabel meegeleverd krijgt. Met die kabel laad je eenvoudig de verlichting van deze make up spiegel op.

Overigens gaat deze spiegel met licht ook nog eens super lang mee. Dat uit zich echter niet in een fors prijskaartje. Nee, voor deze make up spiegel betaal je slechts €53,95. Dit vinden wij een meer dan interessant prijskaartje, met name met het oog op alle bovenstaande voordelen!

2. Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting

Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting

Waar hecht jij waarde aan bij je nieuwe make up spiegel met licht? Mocht je vooral aan eenvoud waarde hechten, raden wij je de Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting aan. Zoals je op de foto al kunt zien, is dit een zeer eenvoudige make up spiegel met licht.

Juist de eenvoud maakt deze make up spiegel erg goed. Zo is het eenvoudig om deze spiegel op elke gewenste plek te gebruiken. Dankzij de zuignap zet je ‘m stevig op elke ondergrond neer. Doordat het ook nog om een relatief compacte make up spiegel met licht gaat, neem je ‘m ook moeiteloos overal mee naar toe.

Waar ga je deze make up spiegel gebruiken? Ongeacht waar je ‘m gebruikt, geniet je van de prima LED verlichting. Deze LED verlichting komt tot stand door 16 lampjes die in de rand om de spiegel heen aangebracht zijn. Door deze lampjes heb je niet langer last van schaduw op je gezicht, tijdens het aanbrengen van je make-up. Ideaal!

Wat wij ook ideaal vinden, is de 10x vergroting. Dankzij deze vergroting heb je nog beter zicht, bijvoorbeeld op je ogen tijdens het aanbrengen van mascara. Deze make up spiegel met licht leent zich hierdoor ook uitstekend voor het scheren van je baard of het in- en uitdoen van je lenzen. Al met al vinden wij dit een veelzijdige make up spiegel.

Een groot voordeel van de make up spiegel met licht is het soort verlichting. Zoals hierboven al aangegeven, gaat het hierbij om een LED lichtbron. Dat is waanzinnig te noemen, mede met het oog op de lange levensduur.

Daarbij geniet je ook nog van natuurlijk licht. De LED lampjes geven licht in een natuurlijke kleur af, waardoor het erg prettig is om naar deze spiegel te kijken. Overigens kun je deze make up spiegel ook nog naar wens instellen:

 • 360 graden draaibaar. Het is ideaal dat je de Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting 360 graden rond kunt draaien. Je kunt hierdoor voor de normale spiegel óf voor de spiegel met 10x zoom kiezen. Ongeacht waarvoor je deze make up spiegel met licht wilt gebruiken, geniet je van het gewenste spiegelbeeld.

Waar je de Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting gebruikt, is dus ook volledig aan jou. Volgens de fabrikant kun je de zuignap op alle mogelijke oppervlakten vastplakken. Deze hierbij aan kunststof, een muur, een spiegel of een ander glad oppervlak. Je kunt ‘m dus ook prima aan de tegels in je badkamer of slaapkamer bevestigen.

Dit is met recht dus de tweede beste variant. Dat komt, wat ons betreft, ook nog door de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is simpelweg een make up spiegel waar je jarenlang baat bij hebt. Bovendien betaal je hier slechts €28,95 voor. Hij is hiermee dus nóg goedkoper dan de beste koop, zie hierboven.

3. Gadgy Make Up Spiegel

Heb je de beste variant nog niet gevonden? Kijk dan eens naar de Gadgy Make Up Spiegel. Dit is wat ons betreft één van de meest unieke make up spiegels met licht.

De verlichting van deze make up spiegel werkt in ieder geval perfect. Dit komt onder meer doordat het merk Gadgy voor LED lampjes gekozen heeft. Deze LED lampjes zitten in de spiegel verwerkt, waardoor je van perfect zicht verzekerd bent. Bovendien tref je geen schaduwen op je gezicht aan. Dat is wel zo prettig bij het aanbrengen van make up.

In totaal gaat het overigens om 22 LED lampjes. Door deze hoeveelheid lampjes is het des te fijner om naar de spiegel te kijken. Je kunt bovendien de verlichting naar wens aanpassen. Dit doe je met een handige touchscreen knop, waarmee je het licht ook nog uit kunt zetten. Handig als je de verlichting eventjes niet nodig hebt.

De samenstelling van deze make up spiegel met licht is om meerdere redenen uniek te noemen. Ten eerste vallen de verschillende delen op:

 • Linkergedeelte. Het linkergedeelte van de Gadgy Make Up Spiegel bestaat uit twee losse delen. Het bovenste gedeelte is glas met 2x zoom en het onderste gedeelte is glas met 3x zoom. Je hebt hierdoor nóg beter zicht op je gezicht tijdens het aanbrengen van de make up.
 • Middelste gedeelte. Het middelste gedeelte is dus het gedeelte waarin de verlichting verwerkt zit. Je hebt hierdoor op elk gewenst moment van de dag perfect zicht op je gezicht.
 • Rechtergedeelte. Het rechtergedeelte is eigenlijk het meest normale gedeelte. Dit is ‘gewoon’ een spiegelplaat, zonder enige vergroting of verlichting.

Ten tweede zijn de afmetingen van de Gadgy Make Up Spiegel vrij uniek te noemen. Dit lijkt namelijk een grote make up spiegel met licht te zijn, maar dat is niet het geval. Je kunt deze make up spiegel namelijk eenvoudig inklappen. Nadat je ‘m ingeklapt hebt, neem je ‘m moeiteloos overal mee naar toe. Of je bergt ‘m eenvoudig op in je slaapkamer.

Wil je gebruik van de verlichting maken? Dan is het wel van belang om de batterijen op te laden. Je kunt ‘m echter ook in combinatie met een USB kabel gebruiken. Zolang je deze UBS kabel in een oplader én deze spiegel steekt, kun je perfect gebruik maken van het licht van deze make up spiegel!  

Zoals je kunt merken, zijn wij enthousiast over de Gadgy Make Up Spiegel. Dit komt ook door de sublieme prijsstelling. Voor deze make up spiegel met licht betaal je slechts €27,95. Een betere prijs ga je wat ons betreft niet snel vinden!

Al met al raden wij je de aanschaf van deze make up spiegel van harte aan. Dat komt ook nog door een paar handige extra’s. Zo kun je de spiegel 180 graden draaien, waardoor je ‘m nog meer naar je wens maakt. Ook is de Gadgy Make Up Spiegel van een handig opbergvakje voorzien. In dit vakje kun je bijvoorbeeld make up of sieraden opbergen.

4. Sanicraft® – Make Up Spiegel

Sanicraft® - Make Up Spiegel

Make up spiegels met licht worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Dat blijkt althans uit de bovenstaande varianten. Ook uit de Sanicraft® – Make Up Spiegel blijkt duidelijk dat elke make up spiegel met licht uniek is.

Bij deze make up spiegel valt onder andere de eenvoud op. Deze make up spiegel bestaat namelijk uit niks anders dan een stevige voet, een glasplaat en een lichtring. Door deze eenvoudige vormgeving is dit een make up spiegel die je altijd en overal kunt gebruiken. Ook als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of bij iemand gaat logeren.

De lichtring is hoe dan ook een geweldige toevoeging. De lichtring geeft het gewenste licht af, waardoor je perfect de make up op je gezicht aan kunt brengen. Daarbij heb je nóóit meer last van schaduwen op je gezicht. Hoe fijn is dat? Tevens heeft het merk Sanicraft voor LED als lichtbron gekozen. De Sanicraft® – Make Up Spiegel gaat hierdoor ontzettend lang mee.

Wil je van deze make up spiegel met licht gebruik maken? Dan hoef je maar één ding te doen: hem op de gewenste plek neer te zetten. Vervolgens kun je ‘m op de gewenste manier gebruiken, waarbij je van een paar handige toevoegingen geniet:

 • Vergrootspiegel. De Sanicraft® – Make Up Spiegel is van een handige vergrootspiegel voorzien. Deze spiegel biedt een 10x vergroting, waardoor je nog nauwkeuriger je make up aan kunt brengen. Of waardoor je nog nauwkeuriger je baard kunt scheren. Deze vergrootspiegel is makkelijk af te nemen, waardoor je ‘m niet altijd hoeft te gebruiken.
 • Dimbare kleur. Je kunt ook de kleur van de lichtring naar wens dimmen en aanpassen. Zo kun je voor daglicht kiezen, maar ook voor avondlicht. Je hebt hierdoor altijd perfect zicht op je gezicht.
 • 360 graden draaibaar. De Sanicraft® – Make Up Spiegel is ook nog eens 360 graden te draaien. Door deze roterende optie heb je te allen tijde perfect zicht, bijvoorbeeld op je ogen of je wangen. Het is al met al een feestje om make up aan te brengen met deze make up spiegel met licht!

Door de vormgeving is de Sanicraft® – Make Up Spiegel ook nog makkelijk op te bergen. Mocht je een kleinere bad- of slaapkamer hebben, is dit ideaal te noemen. Deze make up spiegel met licht staat hierdoor niet altijd in de weg.

Al met al zijn wij vol lof over de Sanicraft® – Make Up Spiegel. Dit is ook nog aan de eenvoudige oplaadbaarheid te danken. Plug de USB kabel in deze spiegel en in een oplader en wacht korte tijd af. De accu wordt snel opgeladen, waarna je tot wel 8 uur lang gebruik van de verlichting kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om de verlichting uit te zetten, mocht dit je voorkeur genieten.

Spreekt deze goede make up spiegel met licht je aan? Bestel ‘m direct bij onze partner Bol.com voor een bedrag van slechts €34,95. Goedkoper ga je een make up spiegel die zó handig is eigenlijk niet vinden. Overigens wordt deze make up spiegel met licht ook erg goed beoordeeld door huidige gebruikers!

5. Mirlux Hollywood Spiegel met Verlichting

Mirlux Hollywood Spiegel met Verlichting

Naar wat voor soort make up spiegel met licht gaat je voorkeur uit? Zoals uit deze top 4 vooralsnog blijkt, heb je uit veel soorten make up spiegels met licht de keuze. Eén van de soorten spiegels hebben wij echter nog niet besproken: een grote make up spiegel met licht.

Mocht je voorkeur naar zo’n spiegel uitgaan, raden wij je graag de Mirlux Hollywood Spiegel met Verlichting aan. Wij vinden dit de beste grote make up spiegel met licht van 2024. Dit komt onder meer door de serieuze afmetingen: 50 bij 60 centimeter groot.

Doordat de make up spiegel met licht zo groot is, is deze spiegel minder geschikt voor normaal gebruik. Ben je echter een visagist? Of wil je graag voor semiprofessionele doeleinden make up aanbrengen? Dan ben je absoluut gebaat bij deze grote make up spiegel met licht.

De samenstelling van de Mirlux Hollywood Spiegel met Verlichting is ontzettend handig te noemen. Dit geldt onder meer voor de ingebouwde verlichting. Deze verlichting zit in de spiegel ingebouwd, waardoor het licht perfect op je gezicht schijnt. Dit stelt je nog beter in staat om snel en nauwkeurig je make up aan te brengen.

Tevens zit de verlichting door de gehele spiegel heen, met uitzondering van de onderzijde. Je hebt hierdoor geen last meer van een schaduw op je gezicht. Daar is bij een make up spiegel zonder licht wel veelal sprake van. Overigens gaat het om LED lampen. Het licht is hierdoor erg fijn voor je ogen en de lampjes gaan ontzettend lang mee.

Het is ook nog mogelijk om het licht naar wens aan te passen. Deze make up spiegel met licht beschikt namelijk over 3 dimbare lichtstanden. Doordat je het licht naar wens aan kunt passen, heb je nóg beter zicht op je gezicht. Of op het gezicht van een ander, als je bijvoorbeeld een visagist bent.

Al met al vinden wij dit een geweldige make up spiegel met licht. Wél moet je met twee aandachtspunten rekening houden. Ten eerste met de forse afmetingen; je hebt voor deze make up spiegel met licht simpelweg de nodige ruimte nodig. Ten tweede met het forse prijskaartje. Voor de Mirlux Hollywood Spiegel met Verlichting betaal je ongeveer €100.

Ons onderzoek naar de beste make up spiegel met licht

 • Meer dan 320 make up spiegels met licht bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 5 uur en 30 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een make up spiegel met licht?

Een make up spiegel is hetzelfde als de beste make up spiegel met verlichting: een make up spiegel waarin op een handige manier licht verwerkt zit. Dit kan in de vorm van een lichtring om de glasplaat heen zijn, maar de verlichting kan ook in de spiegel verwerkt zijn.

Door zowel de spiegel als de verlichting geniet je van veel voordelen. Daar lees je verderop in dit artikel meer informatie over. Wij raden je sowieso aan om ook even ons artikel over de beste make up spiegel te bekijken. Mogelijk vind je in dat artikel een andere make up spiegel die nóg meer aan je wensen voldoet.

Veel soorten make up spiegels met licht

Spreekt het principe van een make up spiegel met licht je aan? Dan moet je even goed beseffen dat je uit veel soorten make up spiegels met licht kunt kiezen. Dit komt vooral doordat een fabrikant veel keuzes kan maken.

Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op het licht. Waar wordt de verlichting precies aangebracht? Om hoeveel lampjes gaat het? Om wat voor lichtbron gaat het? En is het eventueel ook nog mogelijk om dit licht naar wens aan te passen? Dit zijn allemaal keuzes waarbij elke fabrikant alle kanten op kan.

Dit heeft ook nog betrekking op de spiegel zelf. Hoe groot is de spiegel bijvoorbeeld? In welke vorm is de spiegel uitgevoerd? Beschikt de spiegel ook nog over een vergroting? Is het mogelijk om de spiegel te draaien? En hoe ziet de spiegel er precies uit? Ook op dit gebied heeft een fabrikant onwijs veel om uit te kiezen. Vandaar ook dat je een goede vergelijking voor jezelf moet maken!

Wat zijn de voordelen van een make up spiegel met licht?

Met een goede make up spiegel met licht geniet je van een paar unieke voordelen:

 • Je hebt perfect zicht op je gezicht. Dit komt door de verlichting en door het ontbreken van de schaduw. Het is hierdoor een feestje – en erg makkelijk – om de make up op je gezicht aan te brengen. Dit is overigens ook een groot voordeel als je bij iemand anders make up aan gaat brengen.
 • Je kunt het licht naar wens aanpassen. Als je voor de make up spiegel met licht kiest, kun je het licht ook nog naar wens aanpassen. Zo kun je bij veel make up spiegels zelf de lichtkleur aanpassen. Of je kunt de felheid van het licht naar wens aanpassen. Ook dit zijn volgens ons erg grote voordelen van een make up spiegel met licht.
 • Het licht is fijn voor je ogen. De kans is groot dat je met je gezicht – en dus met je ogen – dicht op de spiegel zit. Gelukkig is het licht van een make up spiegel met licht erg fijn voor je ogen.
 • De spiegel is veelzijdig te gebruiken. Een make up spiegel met licht kun je ook nog eens veelzijdig inzetten. Hij is uitermate geschikt voor het aanbrengen van make up, voor het scheren van je baard en voor het in- en uitdoen van je lenzen.
 • De verlichting gaat jarenlang mee. Eigenlijk alle goede make up spiegels met licht zijn van een LED lichtbron voorzien. Dit licht is bijzonder fijn voor je ogen en kent ook nog een lange levensduur. Je hebt hierdoor de komende jaren geen omkijken naar je make up spiegel met licht.

Wat zijn de nadelen van een make up spiegel met licht?

Is de keuze voor een make up spiegel met licht altijd de juiste keuze? Ja, daar komt het wat ons betreft wel op neer. Dit komt vooral doordat de nadelen niet opwegen tegen de vele voordelen:

 • De verlichting kan uiteraard kapot gaan. Het is altijd mogelijk dat de verlichting onverhoopt kapot gaat. Mocht dit het geval zijn, is het waarschijnlijk lastig om de verlichting te vervangen. Loop je hier in de toekomst tegen aan? Neem dan contact op met de fabrikant van de make up spiegel met licht.
 • Je moet de spiegel af en toe opladen. Om van een make up spiegel met licht gebruik te kunnen maken, moet je ‘m wel af en toe opladen. Dit heeft niet zozeer betrekking op de glasplaat, maar logischerwijs wel op de verlichting.
De Mirlux Make Up Spiegel met Led Verlichting is de beste make up spiegel met licht

Heb je de beste make up spiegel met licht nog niet gevonden?

In dit artikel hebben wij onze 5 beste make up spiegels met licht met je gedeeld. Spreken die varianten je niet volledig aan? Bekijk dan ook de onderstaande 5 varianten nog even:

Hoe vind je de beste make up spiegel met licht?

Al met al zijn wij groot fan van de beste make up spiegel met licht. Geldt dit ook voor jou? Dan is het zaak om naar de beste varianten voor jezelf op zoek te gaan. Hierbij moet je, wat ons betreft, goed op de onderstaande aandachtspunten letten.

Lichtbron

Kijk allereerst heel goed naar de lichtbron van de make up spiegel. Wij raden je namelijk aan om altijd voor een make up spiegel met LED licht te kiezen. Dit licht is fijn voor je ogen, gaat jarenlang mee en is mogelijk ook nog naar wens in te stellen.

Plaatsing van het licht

Kijk ten tweede heel goed naar de plaatsing van het licht. Is het licht bijvoorbeeld in een lichtring gegoten? Of zit het licht in de spiegel zelf verwerkt? Het is aan jou om te bepalen wat je op dit gebied het fijnste vindt.

Instelmogelijkheden van het licht

Kijk ten derde goed of je het licht naar wens in kunt stellen. Bij meerdere make up spiegels kun je de felheid en de lichtkleur namelijk naar wens aanpassen. Als dit inderdaad mogelijk is, is dit een ontzettend groot voordeel.

Overige aandachtspunten

Uiteraard moet je ook nog naar de andere aandachtspunten kijken. Denk hierbij aan de normale aandachtspunten van een goede make up spiegel:

 • Vorm en afmetingen
 • Draaibaarheid
 • Vergroting
 • Afwerking en design
 • Prijs en kwaliteit

Hoe hebben wij de top 10 make up spiegels met licht geselecteerd?

Wij hebben hier een uitgebreid onderzoek voor uitgevoerd. Bij dit onderzoek hebben we naar talloze make up spiegels met licht gekeken. Die varianten hebben we naast elkaar gelegd en met elkaar vergeleken. Al snel werd duidelijk dat er grote (kwaliteit)verschillen bestaan. Door ook op andere punten de juiste vergelijking te maken, zijn we op bovenstaande top 10 uitgekomen.

Is deze make up spiegel met licht test eerlijk uitgevoerd?

Ja, je kunt volledig vertrouwen op deze make up spiegel met licht test. Dat is onder meer te danken aan het feit dat wij deze test zelf uitgevoerd hebben. Tevens werken wij 100% onafhankelijk, waardoor wij niet vastzitten aan samenwerkingen met bepaalde merken. We zijn hierdoor in staat om de juiste én eerlijke adviezen te geven!

Waarom hebben wij deze make up spiegel met licht test uitgevoerd?

Onder meer omdat online niet altijd de juiste adviezen te vinden zijn. Tevens heeft ons team veel kennis over make up spiegels met licht. Die kennis hebben wij ingezet om jou van de beste adviezen te voorzien. Daarbij geniet je dus ook van de gewenste eerlijkheid en betrouwbaarheid!