Beste nachtlampje stopcontact van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Wil je voor naast een bed een geschikt nachtlampje aanschaffen? Dan kun je je borst alvast natmaken; het aanbod is namelijk divers. Zo kun je voor een nachtlampje op netstroom kiezen óf voor een nachtlampje stopcontact. Met een nachtlampje stopcontact geniet je van specifieke, unieke en belangrijke voordelen. Wil je hier meer over weten? Neem dan dit artikel op je gemakje door. Wij laten je onder meer met de 10 beste nachtlampjes stopcontact kennismaken!

Onze top 5 beste nachtlampjes stopcontact van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste nachtlampjes stopcontact bij de goedkoopste aanbieder:


1. Qumax LED Nachtlampje Stopcontact

Met het beste nachtlampje stopcontact geniet je van belangrijke voordelen. Kies je echter voor het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact? Dan geniet je van nog meer voordelen! Dit is onder meer te danken aan het feit dat je 4 van deze lampjes in één koop geleverd krijgt.

Het gaat hierbij dus om 4 lampjes die je in het stopcontact kunt pluggen. Dit is ook direct het enige dat je hoeft te doen. Het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact werkt vervolgens volledig automatisch, waardoor je hier echt geen omkijken naar hebt.

Dat is onder meer aan de dag en nacht sensor te danken. Zodra het nog licht is, brandt dit lampje niet in de slaapkamer. Begint de schemer echter in te vallen? Dan schakelt het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact zich automatisch aan. Dit is super fijn als je naar bed gaat; je weet in ieder geval dat je in een verlichte slaapkamer binnenkomt.

Het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact is ook uiterst geschikt voor kinderen. Is dit het beste nachtlampje peuter? Nou, het komt zéker in de buurt. Dat heeft vooral te maken met de automatische werking. Mocht je kind bang voor het donker zijn, is het fijn dat dit nachtlampje automatisch zijn werk doet. Tevens is de werking dus zéér eenvoudig; dit is ook ideaal voor elk kind.

Wat wij ook graag willen benoemen, is de dimbaarheid. Het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact brandt normaal gesproken met warm licht, maar je oefent hier wel nog eigen invloed op. Je bepaalt zelf met welke kleurintensiteit dit nachtlampje stopcontact moet branden. Je geniet hierdoor in je woning te allen tijde van de gewenste hoeveelheid licht.

Graag zetten we nog wat eigenschappen van dit nachtlampje stopcontact voor je op een rijtje:

 • 180 graden belichting. Dit nachtlampje stopcontact geeft het licht op een prachtige manier af. Niet in één rechte lichtstraal, maar in een hoek van 180 graden. Rondom je bed geniet je hierdoor van het gewenste licht.
 • Enorm zuinig. Dit nachtlampje stopcontact verbruikt slechts 1 Watt, waardoor het een zeer zuinige lamp is. Dit is wel zo prettig met het oog op je energierekening.
 • 30.000 branduren. Dit nachtlampje stopcontact gaat minimaal 30.000 branduren mee. Dit staat, volgens het merk Qumax, gelijk aan een levensduur van 3,5 jaar. Je kunt dus echt bouwen op dit nachtlampje stopcontact.

Dankzij de leveringsomvang kun je alle kanten op met dit nachtlampje. Je kunt dit nachtlampje stopcontact in alleen je eigen slaapkamer gebruiken, maar ook in andere kamers. Of je gebruikt één lampje tegelijkertijd en bewaart de andere 3 als ‘voorraad’. Dan kun je meer dan 10 jaar vooruit met deze nachtlampjes!

Al met al vinden wij dit de beste koop. Dankzij de bovengenoemde punten en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact hoef je slechts €22,99 te betalen. Een geweldige prijs, mede doordat je dus 4 lampjes in één koop geleverd krijgt!

2. LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact

Wat is een geschikt nachtlampje stopcontact voor in jouw slaapkamer? Om het antwoord op deze vraag te vinden, moet je goed naar je eigen voorkeuren kijken. Wat vind je precies belangrijk aan het nachtlampje stopcontact? Grote kans in ieder geval dat het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact perfect op je wensen aansluit.

Dit vinden wij de tweede beste koop van 2024. Dit stopcontact nachtlampje krijg je in een set van 2 stuks geleverd. Je bent hierdoor dus in staat om je gehele slaapkamer met deze set te verlichten. Of je plaatst één van deze nachtlampjes in de slaapkamer van je kind.

Met het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact kun je in ieder geval alle kanten op. Dit is onder meer aan een paar handige functies te danken:

 • Dag en nacht sensor. Zodra het donker wordt, schakelt het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact zich automatisch in. Je komt hierdoor altijd in een verlichte slaapkamer terecht. Dit is voor jou prettig en mogelijk nog veel prettiger voor je kind. Zeker als je kind in het donker bang is, is dit een geweldige functie.
 • Dimbaarheid. Het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact is ook nog naar wens te dimmen. Dit nachtlampje stopcontact hoeft dus nooit op het volle licht te branden. Integendeel zelfs; je kunt eenvoudig de lichtkleur en lichtintensiteit naar wens aanpassen.

Gebruik je het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact in de normale stand? Dan schijnt íe met extra warm wit 3000K licht. Dit licht is erg prettig voor je ogen; je kunt zonder problemen in dit licht kijken. Mocht het iets te fel naar je mening zijn, kun je ‘m uiteraard naar wens dimmen.

Het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact gaat erg lang mee. Volgens het merk LUSQ geniet je van een levensduur van wel 50.000 uur. Dit nachtlampje stopcontact gaat dus nog langer mee dan de beste koop.

Kies je voor het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact? Dan maak je een juiste keuze. Dit nachtlampje stopcontact werkt perfect, krijg je in een set van 2 stuks geleverd en kost je slechts €17,95. Dit komt dus neer op ongeveer €9 per lamp; dat valt echt heel erg mee!

Ook goed om te weten: het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact wordt erg goed beoordeeld. Dit blijkt in ieder geval uit de reviews die je bij onze partner Bol vindt. Dat er meer dan 300 reviews zijn, is volgens ons alleen al veelzeggend voor dit nachtlampje stopcontact.

Al met al raden wij je het LUSQ® LED Nachtlampje in Stopcontact dus van harte aan. Wil je ‘m voor jezelf of voor je kind kopen? Dit maakt in principe niet uit. Je geniet hoe dan van de gewenste werking en een uitmuntende kwaliteit. Voor je kind is onder meer de automatische werking ontzettend fijn én veilig!

3. Hello Tomorrow Motion Original Serie

Kies je voor één van bovenstaande nachtlampje stopcontact? Dan doe je een prima aankoop. Kies je voor de Hello Tomorrow Motion Original Serie? Dan doe je óók een geweldige aankoop. Dit nachtlampje stopcontact doet zijn werk namelijk ook uitmuntend.

Met de Hello Tomorrow Motion Original Serie haal je een veelzijdig nachtlampje in huis. Dit komt onder meer doordat je dit nachtlampje in een set van 2 stuks geleverd krijgt. Je kunt ‘m dus aan beide kanten van het bed installeren. Of je gebruikt er eentje in je slaapkamer en de andere in de slaapkamer van je baby/kind.

Een ander groot pluspunt is de bewegingssensor. Ga je naar je bed toe? Dan schakelt het Hello Tomorrow Motion Original Serie zich automatisch in. Je stapt hierdoor met licht je bed in; wel zo handig, met name als je de weg in je slaapkamer nog niet zo goed weet. Of als je enigszins angstig in het donker bent.

Van dat laatste kunnen kinderen uiteraard ook last hebben. Vandaar ook dat de Hello Tomorrow Motion Original Serie uiterst geschikt voor kinderen is. Gaat je kind naar bed toe? Dan doet hij/zij dit altijd in een verlichte slaapkamer. Zeker als je kind normaal gesproken bang in het donker is, is dit nachtlampje stopcontact dus een absolute aanrader.

Overigens beschikt de Hello Tomorrow Motion Original Serie over nog een sensor: een dag en nacht sensor. Dit nachtlampje stopcontact schakelt zich hierdoor automatisch in en uit. Dit brengt nog meer gemak met zich mee, evenals de gewenste veiligheid.

Met de Hello Tomorrow Motion Original Serie verbeter je ook nog je nachtrust. Dit komt onder meer door de warme witte kleur (2700K) die dit nachtlampje stopcontact afgeeft. Dankzij deze warme kleur heeft dit nachtlampje stopcontact geen invloed op je biologische klok.

Voor het licht heeft het merk Hello Tomorrow gekozen voor LED lampen. Dit is de juiste keuze, aangezien LED ontzettend lang mee gaat. Een ander groot pluspunt is het lage energieverbruik. Dit nachtlampje kost je qua verbruikskosten waarschijnlijk nog geen euro per jaar!

De Hello Tomorrow Motion Original Serie kun je overal in je huis gebruiken. Naast je eigen bed, naast het bed van je kind of naast het logeerbed. Overal waar je dit nachtlampje stopcontact gebruikt, geniet je van de gewenste hoeveelheid licht. Daarbovenop komt dat je dit lampje eenvoudig naar wens in kunt stellen. Onder andere de dimbaarheid van het licht is bijzonder fijn, wat ons betreft.

Spreekt dit nachtlampje stopcontact je aan? Dan zou je wel iets meer goed moeten betalen. Voor de Hello Tomorrow Motion Original Serie ligt de adviesprijs namelijk op ongeveer €29. Het is hiermee zeker geen super goedkoop nachtlampje stopcontact. Maar, het is wel één van de betere opties naar onze mening!

4. Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor

Heb je interesse om een nachtlampje stopcontact aan te schaffen? En heb je daarbij genoeg aan slechts een exemplaar? Dan raden wij je Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor aan!

Alle bovenstaande nachtlampjes krijg je in een grotere set geleverd. Daar is bij dit nachtlampje geen sprake van. Je krijgt 1 nachtlampje stopcontact geleverd. Gelukkig werkt dit nachtlampje echt geweldig:

 • Bewegingssensor. Dit nachtlampje stopcontact is van een heuse bewegingssensor voorzien. Zodra dit nachtlampje je aanwezigheid opmerkt, schakelt ‘ie zich automatisch in. Je komt hierdoor nooit meer in een donkere slaapkamer terecht als je wilt gaan slapen. Dit is fijn voor jou én voor je kind. Zeker als je kind onverhoopt bang in het donker is.
 • Eenvoudig te installeren. Net zoals bovenstaande nachtlampjes is ook dit nachtlampje stopcontact eenvoudig te installeren. Je hoeft ‘m immers alleen maar in het stopcontact te steken. Het Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor werkt vervolgens direct naar je wens!
 • Warm licht. Het Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor geeft warm licht af. Dit is prettig voor je ogen en komt je biologische klok ten goede. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je wakker komt te liggen als je in het licht van dit nachtlampje stopcontact hebt gekeken.
 • Dimbaar. Het licht van het Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor is ook nog naar wens te dimmen. Dit is uitermate fijn als je ‘m niet altijd op dezelfde manier wenst te gebruiken.

Het Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor is voor volwassenen én kinderen geschikt. Dit komt door bovengenoemde punten en door de eenvoudige bediening. Als je dit nachtlampje in het stopcontact hebt geplugt, heb je eigenlijk nergens meer omkijken naar. Het nachtlampje stopcontact werkt automatisch en levert altijd het gewenste licht in je slaapkamer.

Spreekt dit losse nachtlampje stopcontact je aan? Dan hebben wij maar één advies: schaf ‘m direct bij onze partner Bol aan. Bij onze partner Bol betaal je €20,95 voor dit nachtlampje stopcontact. Toegegeven; bovenstaande nachtlampjes zijn goedkoper, met name als je naar de prijs per stuk kijkt. Desondanks raden wij je het Lueas® Nachtlampje met Bewegingssensor van harte aan!

5. LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact

Voor wie wil je een nieuw nachtlampje stopcontact aanschaffen? Wil je dit graag voor in je eigen slaapkamer doen? Of wil je een nieuw nachtlampje stopcontact graag voor je kind aanschaffen? Mocht je ‘m voor je kind aan willen schaffen, raden wij je het LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact aan.

Waarom? Omdat het merk LUVION één van de beste merken in de wereld van kinderproducten is. Dit merk levert altijd kwaliteit en voorziet zijn producten van handige functies. Daar is bij het LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact zeker sprake van.

Dit handige nachtlampje stopcontact krijg je in een duo set geleverd. Dit houdt in dat je dus direct twee van deze handige nachtlampjes voor in het stopcontact geleverd krijgt. Ideaal voor in de kamer van je kind; aan beide kanten van zijn/haar bed kun je dit nachtlampje stopcontact gebruiken.

Uiteraard kun je het LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact ook in je eigen slaapkamer gebruiken. Dit nachtlampje is voor zowel kinderen als volwassenen geschikt. Dat heeft onder meer met enkele handige functies en eigenschappen te maken:

 • Lichtsensor. Het LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact is van een handige lichtsensor voorzien. Zodra dit nachtlampje stopcontact het licht opvangt, schakelt ‘ie zich automatisch uit. Merkt het nachtlampje op dat het donker is? Dan schakelt ‘ie zich automatisch in. Je hebt verder dus geen omkijken naar de werking van dit nachtlampje stopcontact.
 • Zeer energiezuinig. Wat bij het LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact ook opvalt, is het zeer lage energieverbruik. Als je ‘m het gehele jaar zou laten branden, betaal je ongeveer 1 euro aan verbruikskosten. Dat valt heel erg mee, niet waar?
 • Prachtig design. Wij vinden het LUVION® LED Nachtlampje Stopcontact ook nog bijzonder fraai om te zien. Met alle dank aan de ronde vorm, de bijzondere kleurstelling en het fijne licht. Dit nachtlampje stopcontact brandt met echt heel fijn licht; bijzonder prettig voor je ogen.

Wij vinden dit de vijfde beste variant. Een eretitel die dit nachtlampje ook nog aan de geweldige prijs-kwaliteitsverhouding te danken heeft. Voor dit nachtlampje stopcontact betaal je €19,95. Voor dit lage bedrag krijg je dus 2 nachtlampjes geleverd. Ideaal voor als je meerdere kinderen hebt of als je kindje echt bang in het donker is!

Wat is een nachtlampje stopcontact?

Een nachtlampje stopcontact is een nachtlampje die je alleen maar in het stopcontact hoeft te steken. Nadat je dit hebt gedaan, brandt het nachtlampje stopcontact direct.

Dit houdt dus in dat het nachtlampje geen stroomkabel heeft. Dit staat bijzonder fraai in je slaapkamer. Of in de slaapkamer van je kind. Want ja, een nachtlampje stopcontact is ook uiterst geschikt voor kinderen.

Is een nachtlampje stopcontact het beste nachtlampje? Ja, dat vinden wij wel. Je kunt uiteraard ook voor een fraai staand nachtlampje kiezen, maar zo’n nachtlampje brengt toch minder mogelijkheden met zich mee.

Wat zijn de voordelen van een nachtlampje stopcontact?

Kies je voor een nachtlampje stopcontact? Dan geniet je onder meer van de volgende voordelen:

 • Eenvoudig te installeren. De installatie van een nachtlampje stopcontact is echt heel eenvoudig. Je hoeft ‘m alleen maar in het stopcontact te steken. Het nachtlampje werkt vervolgens direct. Je hoeft dus niet lastig te doen met een lichtbron of een stroomkabel.
 • Automatische werking. Bij elk nachtlampje stopcontact ben je ook nog van een automatische werking verzekerd. Steek ‘m in het stopcontact en vertrouw vervolgens op de sensoren. Met deze sensoren werkt het nachtlampje automatisch, bijvoorbeeld als het licht of donker wordt. Of als het nachtlampje beweging opmerkt.
 • Zeer laag energieverbruik. Bij een nachtlampje stopcontact hoef je niet bang te zijn voor een hoog energieverbruik. Nee, je kunt uitgaan van maximaal 1 euro aan verbruikskosten per jaar.
 • Zeer prettig licht. Een nachtlampje stopcontact geeft zeer prettig licht af. Dit is vooral te danken aan de lichtkleur en het feit dat je het licht kunt dimmen. Hiermee brandt het nachtlampje stopcontact dus altijd op de door jou gewenste manier!
 • Opvallend voordelig. Een nachtlampje stopcontact is ook nog opvallend voordelig. Je hoeft hier slechts 2 tientjes aan uit te geven, waarvoor je ook nog meerdere nachtlampjes geleverd krijgt. Geweldig!
 • Voor jong en oud geschikt. Een nachtlampje stopcontact is voor jong en oud geschikt. Hij past perfect in jouw slaapkamer én in de slaapkamer van je kind. Het is met name een aanrader voor kinderen die bang in het donker zijn.

Wat zijn de nadelen van een nachtlampje stopcontact?

Moet je bij een nachtlampje stopcontact ook nog met een nadeel rekening houden? Ja, met slechts één nadeel wat ons betreft:

 • Geen oneindige levensduur. Een nachtlampje stopcontact heeft geen oneindige levensduur. Nee, elk stopcontact nachtlampje is gebonden aan een bepaald aantal maximale branduren. Na dit aantal branduren kun je het stopcontact nachtlampje in principe weggooien.
Het Qumax LED Nachtlampje Stopcontact is het beste nachtlampje stopcontact

Welke merken bieden goede nachtlampjes stopcontact aan?

Het beste nachtlampje stopcontact van 2024 is van het merk Qumax. Dit is volgens ons het beste merk in het huidige aanbod. Je kunt echter ook voor een variant van LUVION, Lueas, Hello Tomorrow of LUSQ kiezen. Ook deze merken leveren kwaliteit en dragen zorg voor handige nachtlampjes voor in het stopcontact.

Heb je het beste nachtlampje stopcontact nog niet gevonden?

Ben je in onze top 5 van beste varianten de ideale variant nog niet tegengekomen? Bekijk dan ook de volgende 5 varianten even. Wellicht sluit één van deze stopcontact nachtlampjes beter op je wensen aan:

Hoe vind je het beste nachtlampje stopcontact?

Ben je overtuigd van de voordelen van een nachtlampje stopcontact? Dan is het de hoogste tijd om het beste nachtlampje stopcontact uit te kiezen. Dit doe je onder meer door goed op onderstaande aandachstpunten te letten.

Aantal nachtlampjes

Je moet eerst bepalen hoeveel nachtlampjes je wilt hebben. Denk je voldoende aan 1 nachtlampje stopcontact te hebben? Of heb je liever meerdere nachtlampjes stopcontact in één set? Zoals bovenstaande varianten laten zien, heb je op dit gebied meer dan voldoende om uit te kiezen.

Gewenste plaatsing

Je moet ook goed naar de gewenste plaatsing kijken. Wil je een nieuw nachtlampje stopcontact voor jezelf aanschaffen? Of wil je ‘m juist voor je kind aanschaffen? Dit kan nog bepalend zijn voor de wensen met betrekking tot het stopcontact nachtlampje.

Werking

Bij elk nachtlampje stopcontact moet je even goed naar de werking kijken. Over welke functies beschikt het nachtlampje stopcontact precies? En op welke manier is het nachtlampje in staat om automatisch zijn werk te doen? Ga dit even goed na.

Licht

Je moet bij alle nachtlampjes stopcontact ook goed naar het licht kijken. Check bijvoorbeeld in welke hoek het licht schijnt. Check ook wat de lichtkleur is. Daarnaast moet je even nagaan of je het licht kunt dimmen. Dat is, wat ons betreft, toch wel zeer wenselijk.

Branduren & verbruik

Bij een nachtlampje stopcontact moet je ook goed naar het aantal branduren kijken. Des te meer branduren, des te beter wat ons betreft. Dit komt de levensduur immers alleen maar ten goede.

Daarbij kun je ook nog met een schuin oog naar het verbruik kijken. Hoeveel Watt verbruikt het nachtlampje stopcontact precies? En wat voor kosten brengt dit met zich mee?

Prijs & kwaliteit

Tot slot heb je nog met de prijs en kwaliteit te maken. Hoeveel geld heb je over voor het nachtlampje stopcontact? Wij raden je aan om een bedrag van 20 á 30 euro vrij te maken. Met dat budget kun je moeiteloos voor de beste koop gaan.

Ook raden wij je aan om goed naar de kwaliteit te kijken. Kies bewust voor één van bovenstaande nachtlampjes stopcontact. Deze nachtlampjes zijn van een top kwaliteit en gaan erg lang mee. Dit betekent dat je lang geniet van de vele voordelen van het beste nachtlampje stopcontact!


Veelgestelde vragen over nachtlampjes voor in een stopcontact

Hoe installeer ik een nachtlampje in het stopcontact?

Steek het nachtlampje eenvoudigweg in een vrij stopcontact. Geen extra installatie nodig.

Verbruikt een nachtlampje in het stopcontact veel energie?

Nee, de meeste zijn LED-lampjes die zeer energiezuinig zijn en minimale elektriciteit verbruiken.

Heeft een nachtlampje voor in het stopcontact een aan/uit-schakelaar?

Sommige modellen hebben een aan/uit-schakelaar, terwijl anderen automatisch aan- en uitgaan afhankelijk van het omgevingslicht.

Is een nachtlampje in het stopcontact veilig voor kinderkamers?

Ja, de meeste zijn veilig ontworpen voor gebruik in kinderkamers, maar zorg ervoor dat het nachtlampje buiten bereik van het kind is als het onderdelen bevat die los kunnen komen.