Beste oogmasker slapen kopen? Dit zijn de beste oogmaskers slapen van 2024!

Laatst bijgewerkt op 20 februari 2024

Ervaar je de nodige problemen tijdens de nachten? Lig je bijvoorbeeld vaak wakker of kom je moeilijk in slaap? Of heb je moeite om in een vliegtuig in slaap te vallen? Voor dergelijke problemen is één goede oplossing voorhanden: een oogmasker slapen. Met het beste oogmasker geniet je van veel voordelen, waarover je alles leest in dit artikel. Tevens laten wij je kennismaken met een top 10 van de beste oogmaskers slapen van 2024!

Wat is het beste oogmasker slapen? Advies van onze expert

Het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker is de beste koop. Dat durf ik te stellen op basis van de uitgebreide test die ik achter de rug heb. Bij deze test heb ik naar de verschillende oogmaskers slapen gekeken en alle oogmaskers beoordeeld. Ondanks dat ik zo kritisch was, heeft dit slaapmasker ontzettend hoge punten gescoord. Als expert raad ik je dan ook graag het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker aan!

SIMIA Premium Zijden Slaapmasker

Onze 5 beste oogmaskers slapen van 2024

€5,60
Op voorraad
Bol.com
€34,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

1. SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

Met een normaal oogmasker geniet je van belangrijke voordelen. Het masker sluit je ogen volledig af, waardoor je van het gewenste verduisterende effect geniet. Kies je echter voor de beste koop? Dan geniet je plots van veel meer voordelen. Daar is bij het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker in ieder geval sprake van.

Wij vinden dit met afstand de beste koop. Deze eretitel heeft ‘ie onder meer aan het gebruikte materiaal te danken: zijde. Door dit materiaal is dit oogmasker slapen bijvoorbeeld erg licht van gewicht. Het oefent hierdoor geen druk op je ogen en hoofd uit. Ongeacht in wat voor houding je ligt, geniet je hierdoor van een aangename nachtrust.

Tevens zorgt dit materiaal voor een 100% verduisterend effect. Dat is ook te danken aan de algehele vormgeving van dit oogmasker:

 • Grote oogdelen. Zoals je op de foto duidelijk kunt zien, beschikt het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker over grote oogdelen. Je ogen worden hierdoor volledig afgedekt. Je hebt hierdoor nóóit meer last van licht dat op je pupil schijnt.
 • Uitsparing bij de neus. Bij de neus beschikt dit Simia slaapmasker over een grote uitsparing. Door deze uitsparing sluit het masker nóg beter op je hoofd aan. Ook ben je door deze uitsparing in staat om vrij te ademen via/door je neus.
 • Verstelbare band. Aan de achterzijde van dit oogmasker slapen is een verstelbare band te vinden. Met deze band stel je het masker geheel naar wens in, waardoor ‘ie perfect op je hoofd aansluit. Dit komt de algehele pasvorm des te meer ten goede.

Met het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker haal je ook een kwalitatief hoogwaardig masker in huis. Dit is aan het gebruikte materiaal en de prima afwerking te danken. Ook is gebleken at dit masker precies doet wat ‘ie moet doen. Bij onze partner Bol.com zijn méér dan 650 tevreden reviews over dit masker achtergelaten!

Bij aanschaf van het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker krijg je ook nog een opbergzakje meegeleverd. Dit stelt je in staat om dit oogmasker slapen overal mee naar toe te nemen. Zo kun je ‘m prima op een lange vlucht meenemen. Of je neemt ‘m mee als je ergens gaat logeren. Ongeacht waar je ‘m gebruikt, geniet je van de gewenste nachtrust.

Overigens hoef je dit oogmasker slapen niet per sé tijdens de nacht te gebruiken. Werk je bijvoorbeeld in de nacht? Dan heb je overdag absoluut baat bij dit oogmasker slapen. Het masker zorgt overdag ook voor het verduisterende effect, waardoor je ook overdag heerlijk kunt slapen.

Al met al vinden wij dit de beste koop. Dat heeft ook nog met de prima hygiëne te maken. Doordat dit masker van zijde vervaardigd is, kun je ‘m eenvoudig met de hand wassen. Hiermee hou je het masker schoon en hygiënisch.

Verder zijn wij over het prijskaartje uitermate te spreken. Kies je voor dit oogmasker slapen? Dan hoef je hier slechts €12,49 aan uit te geven. Voor dit bedrag ga je geen beter oogmasker slapen vinden. Door de prima kwaliteit, zoals we van het merk Simia gewend zijn, geniet je ook nog van een zeer lange levensduur. Wij zijn groot fan van dit oogmasker slapen!

2. Medoes Oogmasker

Medoes Oogmasker

Vind je de beste koop niet helemaal perfect? Dan wijzen wij je graag op het Medoes Oogmasker. Dit vinden wij de op één na beste koop van 2024.

Dit masker is van 100% natuurlijk katoen vervaardigd. Dankzij dit materiaal geniet je onder meer van een heerlijk, zacht gevoel. Zodra je dit masker opdoet, zit het masker eigenlijk als gegoten. Door dit materiaal geniet je ook nog van het gewenste ademende vermogen. Het is hierdoor een uiterst geschikt oogmasker voor in de warmere zomermaanden.

Door dit materiaal is het ook een zeer licht oogmasker. Hij drukt hierdoor niet op je ogen, op je hoofd of op je huid. Je geniet hierdoor van een ideale nachtrust en van een vermindering van hoofdpijnklachten. Als je bijvoorbeeld last van migraine hebt, is dit ook een geschikt oogmasker slapen voor je.

Met het Medoes Oogmasker geniet je ook van een perfecte pasvorm. Dit is, wat ons betreft, aan meerdere zaken te danken:

 • Brede band met klittenband. Het Medoes Oogmasker is van een brede band met klittenband voorzien. Deze brede band zit comfortabel en is geheel naar wens te verstellen. Door de band op wens te verstellen, zit ‘ie perfect om je hoofd heen. Hij blijft hierdoor gedurende de nacht ook prima zitten. Wel zo lekker, met name als je een vrij drukke slaper bent.
 • Perfecte uitsparing bij de neus. Bij de neus heeft het merk Medoes voor een vrij grote uitsparing gekozen. Dit zorgt ervoor dat het masker ook perfect op je neus aansluit. Tevens is het ideaal dat je door deze grote uitsparing prima door je neus kunt blijven ademen.
 • Grote oogdelen. Heb je al naar de foto van het Medoes Oogmasker gekeken? Dan heb je mogelijk al opgemerkt dat de oogdelen van dit masker vrij groot zijn. De oogdelen sluiten hierdoor perfect op het gebied rondom je ogen aan. Zonder dat er dus druk op de ogen zelf ontstaan.

Een ander groot voordeel vinden wij de veelzijdigheid van dit op één na beste oogmasker slapen. Dit masker kun je prima in de nacht gebruiken, maar is ook overdag te gebruiken. Verder is het mogelijk om dit oogmasker te gebruiken tijdens yogalessen of een meditatiesessie. Tijdens deze sessie of les kom je – dankzij het Medoes Oogmasker – nog meer tot rust.

Kies je voor de aanschaf van dit oogmasker slapen? Dan ben je van een lange levensduur verzekerd. Dit masker is namelijk van de juiste materialen vervaardigd en op een keurige manier afgewerkt. Tevens is gebleken dat ontzettend veel mensen te spreken zijn over dit oogmasker. Bij Bol.com hebben meer dan 450 mensen een positieve review over dit oogmasker achtergelaten.

Dat is ook nog deels aan het prijskaartje te danken. Voor het Medoes Oogmasker betaal je slechts €14,95. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je amper tot niet vinden in het huidige aanbod van oogmaskers. Voor dit bedrag krijg je ook nog een handig opbergzakje meegeleverd. Dit stelt je in staat om het masker overal mee naar toe te nemen. Handig als je bijvoorbeeld vaak op reis gaat.

Dit is bovendien een oogmasker dat je het gehele jaar door kunt gebruiken. Het masker heeft een prima ademend vermogen en blijft hierdoor niet aan je gezicht kleven of plakken. Ook vinden wij het ideaal dat je dit masker eenvoudig kunt reinigen. Doe dit bij voorkeur met koud tot lauw water en in de vorm van een handwas. Daarmee hou je het Medoes Oogmasker lekker schoon én hygiënisch!

3. Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker

Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker

Welke eisen stel jij aan je nieuwe oogmasker slapen? Zoals je mogelijk al gemerkt hebt, heb je de keuze uit meerdere oogmaskers slapen. Zo heb je uit meerdere materialen de keuze, evenals uit meerdere vormgevingen. Dat blijkt overduidelijk uit het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker.

Wij vinden dit een geweldig oogmasker slapen met een 3D vormgeving. Wat de 3D vormgeving precies inhoudt? Dit heeft te maken met de vormgeving van de oogdelen. Bij veel oogmaskers zijn de oogdelen volledig vlak, maar dit oogmasker beschikt over oogdelen die enigszins bol staan.

Door de bolle vormgeving zijn je ogen volledig vrij. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een bepaalde druk van dit oogmasker op je ogen. Integendeel zelfs; je voelt amper tot niet dat je het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker op hebt. Dat is één van de grootste voordelen van een 3D oogmasker.

Een ander groot voordeel is dat je van een optimaal comfort geniet met het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker. Dit is wat ons betreft aan meerdere aspecten te danken:

 • Eenvoudig naar wens te verstellen. Je kunt het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker, dankzij de band, eenvoudig naar wens verstellen. Zo kun je de band korter of langer maken, waardoor de band perfect op je hoofd aansluit. Zelfs als je een fanatieke slaper bent, blijft het masker hierdoor perfect zitten.
 • Zo licht als een veertje. Dit oogmasker slapen weegt slechts 37 gram. Door dit minieme gewicht heb je gewoonweg niet door dat je dit masker draagt. Uiteraard gaat dit hand in hand met de 3D vormgeving. Ook door die 3D vormgeving geniet je van een ideale pasvorm.
 • Grote uitsparing bij de neus. De 3D oogdelen gaan hand in hand met een grote uitsparing bij de neus. Door deze uitsparing van de neus sluit het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker perfect op je neus aan. Hij blijft hierdoor perfect zitten, gaat niet verschuiven en stelt je in staat om via je neus te ademen.

Kies je voor het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker? Dan kies je voor een oogmasker slapen met een 100% verduisterend effect. Zodra je dit masker op hebt, heb je geen last meer van zonlicht dat onverhoopt op je ogen terecht kan komen. Zelfs als je overdag slaapt, biedt dit oogmasker het gewenste effect.

Een ander groot voordeel is dat dit masker van traagschuim gemaakt is. Dit materiaal heeft een hoog ademend vermogen en is hierdoor ook voor in de warmere maanden geschikt. Dankzij dit materiaal blijft het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker niet aan je gezicht kleven. Ideaal wat ons betreft!

Over de algehele prijs-kwaliteitsverhouding zijn wij ook te spreken. Het oogmasker slapen is één van de beste oogmaskers wat betreft kwaliteit. Bovendien betaal je hier slechts €17,95 voor. Dat is een prima prijs, met name met het oog op de unieke 3D vormgeving van dit oogmasker.

Bij het Somnifiq Slaapmasker Luxe 3D Oogmasker krijg je ook nog meerdere accessoires meegeleverd. Zo krijg je een opbergzakje en oordoppen meegeleverd. Dankzij deze oordoppen geniet je van een nóg betere nachtrust. Of van een betere rust als je overdag moet slapen. Uiteraard kun je dit oogmasker slapen ook prima in het vliegtuig gebruiken!

4. Napson Slaapmasker 3D PRO

Napson Slaapmasker 3D PRO

Ben je bereid om te investeren in de beste koop? Dan wijzen wij je graag op het Napson Slaapmasker 3D PRO. Dit is in onze ogen het beste luxe oogmasker slapen. Dit komt onder meer door de unieke vormgeving én een paar unieke extra’s.

Eén van de meest unieke features vinden wij de bluetooth speakers. Heb je moeite om in slaap te vallen? Dan heb je absoluut deze bluetooth speakers nodig. Sluit je smartphone op dit oogmasker aan, zet je favoriete muziek op en ga heerlijk op bed liggen. Door de muziek kom je heerlijk tot rust én val je dus sneller in slaap.

Ondertussen geniet je ook nog van een 100% verduisterend effect. Dit is één van de beste oogmaskers wat betreft het verduisterende effect. Zodra je dit masker opdoet, heb je nooit last meer van zonlicht dat op je ogen valt. Je kunt het Napson Slaapmasker 3D PRO hierdoor in elke situatie én op elk gewenst moment van de dag opzetten.

Zet je het Napson Slaapmasker 3D PRO op? Dan zit het masker direct als gegoten. Dit komt onder meer doordat het masker van traagschuim gemaakt is. Dit materiaal vormt zich naar je hoofd, waardoor dit oogmasker slapen perfect op je hoofd aansluit.

Verder heeft dit materiaal een hoog ademend vermogen. Door dit ademende vermogen blijft het Napson Slaapmasker 3D PRO nooit aan je gezicht kleven/plakken. Dit betekent dat dit ook een ideaal slaapmasker is voor in de warmere zomermaanden. Verder voelt traagschuim ook nog lekker zacht aan. Wat wil je nog meer?

Het Napson Slaapmasker 3D PRO is eenvoudig op te laden. Hiervoor krijg je een oplaadkabel meegeleverd. Stop de kabel in het oogmasker en in je oplader en wacht een paar uurtjes. Na deze uurtjes kun je tot 10 uur lang gebruik maken van dit oogmasker mét bluetooth speakers.

Gebruik je ‘m liever zonder de bluetooth speakers? Dan hoef je dit oogmasker slapen uiteraard niet op te laden. Je kunt het masker gewoon opdoen, je ogen dicht doen en heerlijk slapen. Daarbij geniet je van de ideale pasvorm én het verduisterende effect.

Sluit het Napson Slaapmasker 3D PRO toch niet helemaal perfect op je gezicht aan? Dan komt de verstelbare band goed van pas. Met deze band maak je dit oogmasker slapen helemaal naar je wens. Hij sluit perfect op je hoofd aan, hij blijft hierdoor perfect zitten en hij zorgt hiermee perfect voor het verduisterende effect.

Onder aan de streep vinden wij dit één van de beste oogmaskers slapen. Waarom wij dit niet de beste koop vinden? Dat heeft met het prijskaartje te maken. Voor het Napson Slaapmasker 3D PRO betaal je namelijk €34,95. Door dit prijskaartje is dit het duurste oogmasker slapen uit onze top 10.

Goed om te weten: dit masker kun je eenvoudig met de hand wassen. Je houdt het masker hiermee volledig schoon en hygiënisch. Ook is het fijn dat je bij aanschaf een opbergtas meegeleverd krijgt. Hiermee berg je ‘m stofvrij op en kun je ‘m moeiteloos overal mee naar toe nemen.

5. Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband

Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband

Voor dit artikel zijn wij op zoek naar de 10 beste oogmaskers slapen gegaan. Wij hebben een complete top 10 voor je samengesteld, waarin wij ook een plekje ingeruimd hebben voor het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband.

Wij vinden dit één van de beste oogmaskers slapen van 2024. Dit is onder meer aan de luxe vormgeving te danken. Het oogmasker is niet alleen luxe vormgegeven, maar is ook volledig naar wens te verstellen. Je kunt de hoofdband naar wens korter of langer maken, waardoor je het masker perfect op je hoofd aan laat sluiten.

Sowieso geniet je van een perfecte pasvorm. Dit is ook aan de volgende kenmerken te danken:

 • Zijde. Het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband is van zijde vervaardigd. Dit geldt voor zowel het masker als voor de band om je hoofd heen. Doordat deze beide onderdelen van zijde zijn, zijn ze heerlijk zacht. Dit voelt heerlijk aan.
 • Sluit perfect aan. Met dank aan de verstelbare hoofdband sluit het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband perfect op je hoofd aan. Je geniet hierdoor van het gewenste verduisterende effect.
 • Grote oogdelen. Een ander groot pluspunt vinden wij de relatief grote oogdelen van het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband. Door deze afmetingen rust het masker niet op je ogen, maar op de contouren rondom je ogen. Je ervaart hierdoor geen druk (meer) op je ogen. Dit komt je nachtrust zeker ten goede.
 • Grote uitsparing bij de neus. Doe je een oogmasker op? Dan wil je uiteraard dat dit oogmasker tijdens het slapen perfect blijft zitten. Dat is bij het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband zeker het geval, dankzij de grote uitsparing bij de neus.

De algehele samenstelling van dit masker is dus naar onze wens. Dat komt onder meer dus door het gebruikte materiaal: zijde. Dit materiaal brengt een hoog ademend vermogen met zich mee. Het voordeel hiervan? Zelfs in de warmste zomermaanden blijft het masker niet aan je gezicht kleven of plakken.

Het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband is bovendien op elk gewenst moment te gebruiken. Wil je ’s nachts van een goede nachtrust genieten? Dan is dit een geschikt oogmasker slapen. Of werk je ’s nachts en wil je overdag slapen? Ook dan is dit een geschikt oogmasker slapen. Met dit oogmasker kun je simpelweg niet de mist ingaan.

Dat is ook nog aan de geweldige prijs-kwaliteitsverhouding te danken. Normaal gesproken zijn slaapmaskers van zijde vrij prijzig, maar daar is bij het Trendfield Luxe Slaapmasker met Zijden Hoofdband geen sprake van. Voor dit oogmasker slapen betaal je slechts €16,95. Door de gebruikte materialen en afwerking gaat dit masker ook nog eens jaren mee. Wat wil je nog meer?

Ons onderzoek naar het beste oogmasker slapen

 • Meer dan 320 oogmaskers slapen bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 6 uur en 15 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een oogmasker slapen precies?

Een oogmasker slapen is een masker dat je over je ogen heen kunt dragen. Het masker houdt het zonlicht of ander licht tegen, waardoor je heerlijk tot rust komt. Je valt sneller in slaap en je slaapt ook dieper.

Is dit dan hetzelfde als het beste slaapmasker? Ja, dat is inderdaad het geval. Een oogmasker slapen is exact hetzelfde als een slaapmasker. Het gaat in beide gevallen om een zelfde soort masker, maar alleen de benaming is anders.

SIMIA Premium-Zijden-Slaapmasker
Het SIMIA Premium Zijden Slaapmasker is het beste oogmasker slapen van 2024!

Voor wie is een oogmasker slapen geschikt?

Een oogmasker slapen is volgens ons voor veel mensen geschikt:

 • Voor mensen die ’s nachts slecht slapen. Heb je moeite om in slaap te komen? Heb je moeite om in slaap te vallen? Of ervaar je op een andere manier slaapproblemen? Dan heb je zeker baat bij een goed oogmasker. Dankzij zo’n oogmasker slaap je simpelweg een stuk beter en lekkerder.
 • Voor mensen die overdag moeten slapen. Werk je ’s nachts, waardoor je overdag moet slapen? Dan is de kans aanwezig dat je door het zonlicht wakker komt te liggen. Doe een oogmasker slapen op en je hebt hier geen last meer van. Door het 100% verduisterende effect manipuleer je je hersenen ook als het ware. Je laat je hersenen denken dat het buiten pikkedonker is.
 • Voor mensen die in het vliegtuig willen slapen. Maak je regelmatig lange vluchten? Of heb je binnenkort een lange vakantievlucht op de planning staan? Ook voor in het vliegtuig is een oogmasker slapen ideaal. Dankzij dit oogmasker kun je óók in het vliegtuig van een heerlijke slaaprust genieten.
 • Voor mensen met hoofdpijnklachten. Ervaar je wel eens hoofdpijnklachten, bijvoorbeeld migraine? Ook dan heb je baat bij een oogmasker slapen. Dit masker sluit je ogen volledig af, waardoor je hoofd tot rust komt. Ook voelt het masker fijn voor je hoofd aan, terwijl het géén druk op je hoofd uitoefent.

Al met al is zo’n masker dus voor bijzonder veel mensen geschikt. Dit blijkt ook uit het aantal online reviews dat je over de beste oogmaskers slapen aantreft. De beste koop uit onze top 10 is bijvoorbeeld door meer dan 600 mensen positief beoordeeld. Dat is veelzeggend voor de populariteit, niet waar?

Wat zijn de voordelen van een oogmasker slapen?

Is de keuze voor een oogmasker slapen aan te raden? Ja, absoluut. Met zo’n oogmasker geniet je namelijk van veel voordelen:

 • Je slaapt een stuk beter. Slaap je met een oogmasker slapen op? Dan geniet je van een veel betere nachtrust. Je komt sneller in slaap, je slaapt dieper en je hebt geen last (meer) van slapeloosheid. Deze verbeterde nachtrust zorgt op zijn beurt uiteraard ook weer voor heel veel voordelen.
 • Je geniet van een betere stemming. Slaap je elke nacht met een oogmasker slapen op? Dan geniet je elke dag weer van een betere stemming. Doordat je beter slaapt, sta je een stuk fitter en energieker op. Je ervaart gedurende de dag meer energie en je voelt je hierdoor gelukkiger.
 • Je kunt het oogmasker overal gebruiken. Een ander groot voordeel is de veelzijdigheid. Een oogmasker slapen is in principe overal te gebruiken. In je bed, in de auto, op de bank, in het vliegtuig of op je vakantieadres.
 • Voor iedereen geschikt. Een oogmasker slapen is ook nog eens voor iedereen geschikt. Voor mannen, voor vrouwen, voor kinderen, voor volwassenen en voor senioren. Ongeacht wie ‘m draagt, geniet diegene van bovenstaande voordelen. Overigens maakt je slaaphouding ook niet al te veel uit. Mocht je graag op je zij slapen, wijzen wij je wel graag op het beste slaapmasker zijslaper.
 • 100% verduisterend effect. Kies je voor een oogmasker slapen? Dan geniet je van een 100% verduisterend effect. Je hebt hierdoor geen last meer van het licht dat op je ogen terechtkomt. Ook geef je je hersenen het idee dat het buiten volledig donker is. Daarmee manipuleer je je hersenen als het ware en slaap je dus een stuk beter.
 • Prima prijskwaliteitsverhouding. Bij een oogmasker slapen geniet je ook nog van een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Voor de meeste varianten betaal je nog geen 20 euro, terwijl je hier wel jarenlang gebruik van kunt maken.
 • Ontzettend comfortabel. Met een oogmasker slapen geniet je van nóg een voordeel: het is ontzettend comfortabel. Het masker sluit perfect op je gezicht aan, vormt zich naar je gezicht en oefent géén druk op je ogen uit. Ook kun je het masker naar wens verstellen en voelt het heerlijk zacht aan.

Wat zijn de nadelen van een oogmasker slapen?

Met een oogmasker slapen geniet je dus van veel voordelen. Tegelijkertijd zijn er ook twee aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

 • Het masker wordt vies. Gebruik je elke dag/nacht je oogmasker slapen? Neem je het masker mogelijk ook nog naar andere plekken mee? Dan is het simpelweg een feit dat het masker vies wordt. Dit ga je tegen door je masker met enige regelmaat goed te wassen. Bij de meeste oogmaskers slapen kun je dit middels een handwasje doen.
 • Het masker kan gaan plakken. Kies je voor een oogmasker slapen die níet van zijde of traagschuim gemaakt is? Dan kan het masker gaan plakken. Dit is met name bij de warme nachten het geval. In die nachten ontstaat er vanzelf zweetvorming, waardoor het masker op een vervelende manier aan je gezicht plakt.

Heb je het beste oogmasker slapen nog niet gevonden?

Ben je het niet volledig eens met de top 5 die wij samengesteld hebben? Heb je hierdoor nog niet het beste oogmasker slapen gevonden? Dan wijzen wij je ook nog graag op de 5 onderstaande interessante varianten:

€14,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Hoe vind je het beste oogmasker slapen?

Heb je oren naar de aanschaf van een oogmasker slapen? Zoals duidelijk mag zijn, raden wij je hier graag de bovenstaande varianten voor aan. Maar, wat is nou voor jóu de beste koop? Om het antwoord op die vraag te vinden, moet je goed op onderstaande aandachtspunten letten.

Gewenste gebruik

Je moet allereerst even met een schuin oog naar het gewenste gebruik kijken. Op welke momenten wil je je nieuwe oogmasker slapen gebruiken? Ga ook goed na op welke plekken je het oogmasker wilt gebruiken. Als je dit duidelijk in beeld hebt gebracht, is het eenvoudiger om met onderstaand aandachtspunt om te gaan.

Soort oogmasker slapen

Heb je het aanbod van oogmaskers slapen al bekeken? Dan heb je opgemerkt dat je uit meerdere varianten kunt kiezen. Denk hierbij aan een 3D oogmasker of aan een oogmasker slapen met bluetooth.

Het is aan jou om binnen dit aanbod tot het beste soort oogmasker slapen te komen. Dát doe je dus door goed naar je gewenste gebruik te kijken. Ook raden wij je aan om de verschillende soorten oogmaskers slapen even goed te bestuderen.

Materiaal

Bij een oogmasker slapen moet je ook goed naar het materiaal kijken. Wij raden je hoe dan ook een slaapmasker van zijde of traagschuim aan. Deze materialen zijn zacht, vormen zich naar je gezicht, gaan jarenlang mee en hebben ook nog een hoog ademend vermogen.

Pasvorm

Je hebt ook nog met de pasvorm van het oogmasker slapen te maken. Kijk goed naar de vormgeving, naar de oogdelen, naar de uitsparing bij de neus en naar de band. Het is zeer wenselijk dat je de band eenvoudig op maat kunt maken.

Ook is het materiaal van belang voor de pasvorm. Dit geldt ook nog voor de afwerking van het masker en voor de kwaliteit. Een goed oogmasker slapen zit in ieder geval als gegoten. Je hebt niet eens door dat je zo’n oogmasker op hebt!

Prijs + kwaliteit

Tot slot moet je goed naar de prijs en kwaliteit kijken. Zo raden wij je aan om altijd voor de beste koop te kiezen, aangezien je hier niet overdreven veel geld aan kwijt hoeft te zijn. Met een budget van maximaal 20 euro heb je al meer dan voldoende om uit te kiezen.

Daarbij wijzen wij je specifiek op de 10 bovenstaande oogmaskers slapen. Deze maskers voldoen namelijk aan twee eisen:

 • Ze zijn van de gewenste kwaliteit. Je geniet hierdoor van een jarenlange levensduur.
 • Ze worden goed beoordeeld. Alle bovenstaande oogmaskers slapen worden ook erg goed beoordeeld door de huidige gebruikers. Dat is wat ons betreft veelzeggend voor deze oogmaskers!

Hoe hebben wij de top 10 oogmaskers slapen geselecteerd?

Wij hebben hiervoor een uitgebreide test uitgevoerd. Bij deze test hebben we naar de samenstelling, de pluspunten, de minpunten, de prijs-kwaliteitsverhouding en de beoordelingen van andere kopers gekeken. Op basis van al deze facetten hebben wij de 10 beste oogmaskers slapen aan kunnen wijzen.

Is deze oogmasker slapen test eerlijk uitgevoerd?

Ja, deze test is absoluut eerlijk uitgevoerd. Dit komt alleen al door het feit dat wij 100% onafhankelijk werken. Wij werken niet met merken samen, waardoor wij je alleen van eerlijke adviezen kunnen voorzien. Dat hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Overigens hebben wij de test volledig zelf uitgevoerd. Dit komt de betrouwbaarheid uiteraard alleen maar ten goede.

Waarom hebben wij deze oogmasker slapen test uitgevoerd?

Dit hebben we met één duidelijk doel voor ogen gedaan: jou zo goed, eerlijk en uitgebreid mogelijk te informeren. Tevens willen wij korte metten maken met de veelal afhankelijke adviezen van andere websites. In plaats daarvan werken wij 100% onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar.