Beste oordoppen tegen snurken van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Lig je elke nacht wakker van het gesnurk van je partner? Of heb je last van het gesnurk van bijvoorbeeld je broer of zus in een andere kamer? Het geluid van snurken gaat echt door merg en been. Mede daardoor zijn oordoppen tegen snurken zeer geliefd. Veel mensen zweren bij anti snurk oordoppen en slapen hierdoor – gelukkig – een stuk beter. Mogelijk heb je zelf ook baat bij oordoppen tegen snurken!

Onze 5 beste oordoppen tegen snurken van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste oordoppen tegen snurken bij de goedkoopste aanbieder:


1. MR. PANACHE Oordoppen

Wat is de beste koop van 2024? Onze absolute voorkeur gaat uit naar de MR. PANACHE Oordoppen. Dit zijn, volgens ons om meerdere redenen, de beste anti snurk oordoppen.

Met deze oordoppen geniet je van een geweldige bescherming tegen het snurkgeluid. Dit is onder meer aan de hoge geluidsdemping van 35 dB te danken. Op dit gebied scoren deze oordoppen echt een stuk beter dan andere oordoppen tegen snurken. Kijk maar eens naar de geluidsdemping van onderstaande anti snurk oordoppen.

Tevens geniet je met de MR. PANACHE Oordoppen van super veel comfort. Deze oordoppen hebben een perfecte pasvorm, waardoor ze als gegoten in je oren zitten. Je voelt eigenlijk niet eens dat je oordoppen tegen snurken in hebt. Ook blijven deze oordoppen tegen snurken de hele nacht perfect zitten. Zeg dus maar dag tegen het vervelende geluid van een snurkend persoon.

Het gaat overigens om siliconen oordopjes. Dit materiaal is volledig BPA vrij en is naar wens te vormen. Je maakt de MR. PANACHE Oordoppen hierdoor des te meer geschikt voor je oren. Dit komt ook nog doordat je verschillende opzetstukken geleverd krijgt. Door deze opzetstukken zijn deze oordoppen voor alle soorten oren geschikt. Variërend van kleine- tot grote oren.

Moet je voor deze oordoppen tegen snurken veel geld betalen? Nee, dat valt ons heel erg mee. Voor de MR. PANACHE Oordoppen betaal je ongeveer €15. Dit is een uiterst aantrekkelijk prijskaartje, mede doordat je met deze anti snurk oordoppen veel beter gaat slapen. Je geniet van een betere nachtrust, je voelt je fitter en je geniet van een gelukzalig gevoel. Elke nacht en ochtend weer.

Draag je de MR. PANACHE Oordoppen elke nacht? Zelfs in dat geval geniet je van een lange levensduur. Daarvoor is het wel zaak om deze anti snurk oordoppen even goed schoon te houden. Haal er daarom af en toe een vochtig doekje overheen.

Wil je deze oordoppen tegen snurken naar andere plekken meenemen? Dat is goed te doen, aangezien je een handige opbergdoos meegeleverd krijgt. In dit doosje kun je de MR. PANACHE Oordoppen ook tijdens de dag opbergen. Sluit het doosje en houd daarmee stof op een veilige afstand van deze anti snurk oordoppen!

2. Loop Earplugs Quiet

€24,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

De Loop Earplugs Quiet zijn de op één na beste koop van 2024. Deze oordoppen bieden een prima bescherming tegen het vervelende snurkgeluid. Je slaapt hierdoor beter, je staat uitgeruster op en je geniet hierdoor meer van het leven.

Een bijkomend voordeel is dat je de Loop Earplugs Quiet veelzijdig kunt gebruiken. Je kunt deze oordoppen tegen snurken ook gebruiken tijdens het studeren, tijdens het werken of als je ergens anders veel concentratie voor nodig hebt. Doe deze oordoppen tegen snurken in en heb zo min mogelijk last van omgevingsgeluid.

Doe je deze oordoppen tegen snurken in je oren? Dan geniet je direct van het super veel comfort. Dit comfort is onder meer aan de fijne pasvorm en het materiaal te danken. De Loop Earplugs Quiet zitten gewoonweg super fijn in je oren en blijven ook de gehele nacht prima zitten. Dit maakt het des te prettiger om deze anti snurk oordoppen te dragen.

Goed om te weten: de Loop Earplugs Quiet zijn voor alle oren geschikt. Dit is te danken aan de 4 silicone oortipjes die meegeleverd worden. Met deze siliconen delen maak je deze oordoppen tegen snurken perfect passend voor je eigen oren. Deze siliconen delen worden overigens in 4 maten geleverd: XS, S, M en L.

Maak je elke nacht gebruik van deze anti snurk oordoppen? Dan slaap je in ieder geval een stuk beter. Ook geniet je van de gewenste hygiëne, aangezien je deze oordoppen eenvoudig met een vochtig doekje schoon kunt maken. Doe dit met enige regelmaat met het oog op de hygiëne.

Leuk detail: de Loop Earplugs Quiet zijn in 9 kleuren te verkrijgen. Wij vinden zelf de witte varianten het meest geschikt, maar mogelijk gaat je voorkeur naar één van de andere kleuren uit. Je hebt in ieder geval meer dan voldoende om uit te kiezen.

Spreken deze oordoppen tegen snurken je aan? Schaf ze dan direct voordelig bij onze partner Bol aan. Voor de Loop Earplugs Quiet betaal je slechts €19,95. Voor dit bedrag ga je eigenlijk geen betere anti snurk oordoppen vinden.

3. SleepCore® Oordoppen

€13,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

De SleepCore® Oordoppen zijn zeer geschikte oordoppen tegen snurken. Deze oordoppen bieden een geweldige bescherming tegen het verschrikkelijke geluid van een snurkend persoon. Bovendien geniet je met deze anti snurk oordoppen van talloze andere voordelen:

 • Set van 14 stuks. Kies je voor de SleepCore® Oordoppen? Dan krijg je maar liefst 14 slaap oordopjes geleverd. Dit betekent dat je lange tijd vooruit kunt met deze set. Ook is het mogelijk om deze anti snurk oordoppen met bijvoorbeeld huisgenoten of gezinsleden te delen.
 • Tot 27 dB demping. De SleepCore® Oordoppen bieden een demping tot wel 27 decibel. Door deze oordoppen in te doen, heb je dus een stuk minder last van het snurkende geluid. Grote kans dat je hierdoor zelf een stuk beter slaapt!
 • Vormbare oordoppen. Het mooie is dat je de SleepCore® Oordoppen eenvoudig kunt vormen. Je maakt ze hiermee dus perfect geschikt voor je oren!
 • Veel comfort. Met deze oordoppen tegen snurken geniet je van veel comfort. Dit komt doordat ze perfect in je oren zitten en ook blijven zitten. De gehele nacht door geniet je van de gewenste geluidsdemping en optimale comfort.

Deze oordoppen tegen snurken krijg je dus in een set van 14 stuks geleverd. Voor deze uitgebreide set betaal je bovendien slechts €10,95. Dit maakt deze oordoppen een zeer betaalbare oplossing tegen snurken. Voldoende reden dus om direct bij onze partner Bol aan te schaffen!

Wil je graag de SleepCore® Oordoppen ook op andere momenten dragen? Dat is goed mogelijk. Je kunt deze anti snurk oordoppen ook naar een festival dragen. Of als je op een feest bent waar de muziek nogal hard staat. Of als je gaat zwemmen. Deze oordoppen tegen snurken zijn ook geschikt om onder water te gebruiken. Vrij uniek en super handig!

4. Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen

Wil je elke nacht van een aangename nachtrust genieten? Kijk dan eens naar de Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen. Deze anti snurk oordoppen vallen op door een geweldige samenstelling, een hoge geluidsdemping en zeer aantrekkelijke prijsstelling.

De belangrijkste voordelen van de Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen zetten we op een rijtje:

 • 7 paar geleverd. Kies je voor deze anti snurk oordoppen? Dan krijg je maar liefst 7 paar geleverd. Dit houdt in dat je heel lang doet met deze set van anti snurk oordoppen!
 • Geluidsdemping van 34 dB. De Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen zorgen voor een geluidsdemping van maar liefst 34 dB. Dit maakt deze oordoppen uiterst geschikt voor gebruik in de slaapkamer naast een snurkend persoon!
 • Ultra zacht. Door het materiaalgebruik zijn de Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen ontzettend zacht. Deze anti snurk oordoppen voelen hierdoor super fijn en prettig voor je oren aan.
 • Glad oppervlak. De Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen beschikken aan alle kanten over een glad oppervlak. Wat hier het voordeel van is? Vooral dat je deze anti snurk oordoppen eenvoudig schoon kunt houden!

Het is goed om te weten dat de Get Plugged Sleep Plugs Oordoppen niet herbruikbaar zijn. Als ze ‘op’ zijn, moet je ze dus weggooien. Vandaar dat onze voorkeur naar de bovenstaande soorten oordoppen tegen snurken uitgaat.

5. Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen

Onze top 5 sluiten we graag in stijl af met de Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen. Dit vinden wij, ook om meerdere redenen, uiterst geschikte anti snurk oordoppen.

Heb je elke nacht last van je partner die flink snurkt? Of hoor je mogelijk vanuit een andere kamer in je woning het vervelende snurkgeluid? Schaf dan direct de Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen aan. Met deze anti snurk oordoppen geniet je van een aanzienlijke geluidsdemping.

Bijkomend voordeel is dat je deze oordoppen in een set van 12 stuks geleverd krijgt. Door deze set te kopen, kun je dus lange tijd vooruit. Wel is het goed om te beseffen dat de Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen niet herbruikbaar zijn. Je moet ze dus weggooien, waardoor het niet de meest duurzame anti snurk oordoppen zijn.

Gelukkig geniet je met de Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen van veel comfort. Dit komt onder meer door de ideale pasvorm. Deze oordoppen tegen snurken zien er simpel uit, maar zijn dat allerminst. Door de slimme vormgeving houden ze het geluid in ieder geval perfect tegen.

Ondertussen zitten ze ook nog perfect in je oren. Dit komt ook doordat je de Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen zelf kunt vormen. Je maakt ze hiermee volledig passend voor de binnenkant van je oren. Ongeacht hoe groot je oren precies zijn.

Kies je voor de Numsy® Siliconen Oordoppen Slapen? Dan kies je ook voor goedkope anti snurk oordoppen. Voor deze oordoppen betaal je slechts €11. Voor net iets meer dan 10 euro heb je dus al de beschikking over zeer geschikte anti snurk oordoppen. Deze oordoppen zorgen voor een betere nachtrust, zitten erg fijn en krijg je dus in een grootverpakking geleverd!

Wat zijn oordoppen tegen snurken?

Oordoppen tegen snurken zijn – in de meeste gevallen – siliconen oordoppen. Deze oordoppen stop je in je oren en zorgen vervolgens voor een flinke geluidsdemping kan oplopen tot wel 35 decibel. Je hebt hierdoor nooit meer last van een snurkend persoon naast je!

Wat zijn de voordelen van oordoppen tegen snurken?

Met goede oordoppen tegen snurken geniet je van veel voordelen:

 • Veel betere nachtrust. Het belangrijkste voordeel van anti snurken oordoppen is simpelweg dat je beter slaapt. Je valt sneller in slaap, je slaapt dieper en je wordt tijdens de nacht minder vaak wakker. Wat wil je nog meer?
 • Heerlijke pasvorm. Draag je elke nacht de oordoppen tegen snurken? Dan geniet je elke nacht weer van veel comfort. Dit is vooral aan de heerlijke pasvorm te danken. De oordoppen vallen perfect in je oorschelp, waardoor je van de perfecte pasvorm geniet. Dit draagt ook bij aan de goede geluidsdemping.
 • Herbruikbaar. Kies je voor geschikte oordoppen tegen snurken? Dan geniet je ook nog van de gewenste herbruikbaarheid. Je kunt deze oordoppen makkelijk schoonmaken, waardoor je ze jarenlang kunt gebruiken.
 • Opvallend goedkoop. Goede oordoppen tegen snurken zijn ook nog eens opvallend goedkoop. Met name doordat je van een onbetaalbaar voordeel geniet: een (veel) betere nachtrust!
 • Veelzijdig te gebruiken. Goede oordoppen tegen snurken zijn ook nog veelzijdig te gebruiken. Je kunt ze niet alleen in bed dragen, maar ook op een festival, in de kroeg of tijdens het studeren.

Wat zijn de nadelen van oordoppen tegen snurken?

Bij oordoppen tegen snurken hoef je met weinig nadelen rekening te houden. Het enige waar je scherp op moet zijn, is de hygiëne. Het advies is daarom om de anti snurk oordoppen regelmatig schoon te maken. Ook is het advies om de oordoppen overdag in een afgesloten doosje te bewaren.

MR. PANACHE Oordoppen
De MR. PANACHE Oordoppen zijn de beste oordoppen tegen snurken

Welke merken beiden goede oordoppen tegen snurken aan?

De beste oordoppen tegen snurken zijn van het merk MR. Panache. Dat vinden wij ook direct het beste merken in het huidige aanbod. Andere goede merken zijn Numsy, SleepCore en Loop. Ook kun je nog kiezen voor Bose oordoppen tegen snurken.

Heb je de beste oordoppen tegen snurken nog niet gevonden?

Wij hebben, speciaal voor jou, een complete top 10 van beste oordoppen tegen snurken opgesteld. Eerder heb je al met de 5 beste varianten kennisgemaakt. Graag zetten wij ook nog de nummers 6 tot en met 10 voor je op een rijtje:

Hoe vind je de beste oordoppen tegen snurken?

Heb je oren naar de aanschaf van nieuwe oordoppen tegen snurken? Gezien alle bovenstaande voordelen is dit heel goed voor te stellen. Voordat je van deze voordelen kunt profiteren, moet je op zoek naar de meest geschikte varianten gaan. Let daarbij even goed op de onderstaande aandachtspunten.

Geluidsdemping

Je moet allereerst goed naar de geluidsdemping van de oordoppen kijken. Deze geluidsdemping wordt altijd in een aantal dB aangegeven. Des te hoger dit getal is, des te beter. Anti snurk oordoppen met een geluidsdemping van bijvoorbeeld 34- of 35 dB zijn echt subliem.

Pasvorm

Bij anti snurk oordoppen moet je ook goed naar de pasvorm kijken. Deze pasvorm kun je op meerdere manieren beoordelen:

 • Ga na of de oordoppen te vormen zijn. Dit is zeer wenselijk, aangezien je de oordoppen hiermee passend voor je oren maakt. Erg fijn en handig.
 • Ga na of de oordoppen met meerdere opzetstukken geleverd worden. Ook dit is zeer wenselijk. Je maakt de anti snurk oordoppen hiermee namelijk nog meer passend voor je oren. gedurende de nacht blijven de anti snurk oordoppen perfect zitten.

Tip: kijk wel even goed naar de wekker in je slaapkamer. Hoor je het geluid van je wekker nog wel als je de oordoppen tegen snurken in hebt? Een andere optie is om voor de beste wekker voor diepe slapers of beste wake up light te kiezen.

Aantal oordoppen

Ook moet je even goed naar het aantal oordoppen kijken. Krijg je één setje van anti snurk oordoppen geleverd? Of gaat het om bijvoorbeeld 10- of 12 paar? Wij hebben opgemerkt dat dit per soort anti snurk oordoppen aanzienlijk anders is.

Prijs & kwaliteit

Wij raden je ook aan om naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Check bijvoorbeeld de reviews bij onze partner Bol. Zie je veel positieve reviews naar voren komen? Dan is dit een goed teken.

Ook zou je even goed naar het prijskaartje moeten kijken. Hoeveel geld heb je over voor de beste anti snurk oordoppen? Wij raden je hoe dan ook aan om hierin te investeren. Een fijne en goede nachtrust is namelijk onbetaalbaar!


Veelgestelde vragen over oordoppen tegen snurken

Werken oordoppen echt tegen snurkgeluiden?

Ja, oordoppen kunnen effectief snurkgeluiden dempen, vooral als ze speciaal zijn ontworpen voor geluidsisolatie.

Welk type oordoppen is het meest effectief tegen snurken?

Oordoppen gemaakt van schuim of siliconen met een hoge geluidsreductiecoëfficiënt (NRR) zijn het meest effectief in het blokkeren van snurkgeluiden.

Zijn er oordoppen die comfortabel genoeg zijn om de hele nacht te dragen?

Ja, er zijn oordoppen die speciaal zijn ontworpen voor slaapcomfort, gemaakt van zachte materialen die zich aanpassen aan je oor.

Wat als ik nog steeds door de oordoppen heen het snurken kan horen?

Overweeg oordoppen met een hogere NRR te gebruiken of combineer het gebruik van oordoppen met andere geluidswerende strategieën, zoals een witte-ruismachine.