Beste slaaphulp volwassenen van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Onderzoek naar de nachtrust van Nederlanders laten schrikbarende uitkomsten zien. Zo is gebleken dat ruim 20% van alle volwassenen last van slaapproblemen heeft. Geldt dit ook voor jou? Dan is een slaaphulp voor volwassenen mogelijk een verstandige aankoop. Met een slaaphulp volwassenen val je beter in slaap, waardoor je van een (veel) betere nachtrust geniet. Precies dát is wat je wilt. In dit artikel zie je direct wat de beste slaaphulpen voor je zijn.

Onze 5 beste slaaphulpen volwassenen van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste slaaphulpen volwassenen bij de goedkoopste aanbieder:


1. Mertira® Bluetooth Slaapmasker

Heb je moeite om in slaap te komen? Ben je de gehele dag moe? Of heb je gewoonweg moeite om de gehele nacht door te slapen? In deze situaties is het Mertira® Bluetooth Slaapmasker de beste koop. Met deze slaaphulp geniet je van een veel betere nachtrust.

Wat het Mertira® Bluetooth Slaapmasker precies is? Je kunt dit zien als een slaapmasker met bluetooth. Door het slaapmasker zelf geniet je van de gewenste donkere omgeving. Je wordt hierdoor niet wakker van bijvoorbeeld een lichtje in je slaapkamer.

Doordat dit slaapmasker ook nog over bluetooth beschikt, geniet je van de gewenste muziek. Dit maakt het in slaap komen een heel stuk makkelijker. Zet je bijvoorbeeld je favoriete Spotify playlist op? Dan is de kans heel groot dat je heerlijk tot rust komt. Je komt al in een ontspannen modus terecht, waardoor je veel sneller in slaap valt.

De Mertira® Bluetooth Slaapmasker is hiervoor van twee speakers voorzien. Deze speakers zijn geheel naar wens te verstellen. De Mertira® Bluetooth Slaapmasker is hierdoor ook voor zijslapers geschikt. Als je graag op je zij ligt, hoef je alleen maar de speakers naar wens te verschuiven. Nadat je dit gedaan hebt, geniet je ook op je zij van je favoriete muziek.

Deze slaaphulp volwassenen brengt nog meer mogelijkheden met zich mee. Door dit slaapmakers op te doen, geniet je namelijk van de gewenste slaapomgeving. Het slaapmasker maakt het gezichtsveld volledig donker, waardoor je sneller in slaap valt. Daarbovenop komt dat dit Mertira® Bluetooth Slaapmasker voor een aanmaak van melatonine en serotonine zorgt.

Is dit een belangrijk gevolg? Ja, zonder twijfel. Dit zijn namelijk de hormonen waardoor je sneller in slaap valt en waardoor je je moe voelt. Heb je moeite om in slaap te komen en/of om door te slapen? Dan heb je in principe een tekort aan deze hormonen. Het Mertira® Bluetooth Slaapmasker stimuleert de aanmaak van deze hormonen.

Met het Mertira® Bluetooth Slaapmasker geniet je ook nog van veel gebruiksgemak. Dit komt onder meer door de pasvorm, de zachte materialen en de vele instelmogelijkheden. Zo bepaal je dus zelf waar de speakers zich precies bevinden. Ook bepaal je zelf met welk volume je je favoriete muziek af laat spelen.

Moet je per sé muziek af laten spelen? Nee, zeker niet. Je kunt deze slaaphulp volwassenen ook ‘gewoon’ als slaapmasker gebruiken. Ook met alleen het slaapmasker val je een stuk beter in slaap. En slaap je een stuk beter door. Het Mertira® Bluetooth Slaapmasker is wasbaar. Dit betekent dat je ook nog van de gewenste hygiëne geniet.

Een ander groot voordeel vinden wij de prijsstelling. Voor deze slaaphulp volwassenen betaal je slechts €36. Een geweldige prijs, ook omdat je deze slaaphulp volwassenen ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Zo is dit ook een ideale hulp voor tijdens het sporten. Je kunt in dat geval het slaapmasker over je voorhoofd dragen en genieten van je favoriete muziek.

Het Mertira® Bluetooth Slaapmasker is overigens oplaadbaar. Nadat je deze slaaphulp volwassenen opgeladen hebt, geniet je van een gebruiksduur van 10 uur. Je zou ‘m dus elke dag op moeten laden, zodat je elke nacht heerlijk ligt te slapen. Met deze slaaphulp volwassenen geniet je simpelweg van belangrijke voordelen:

 • Je hebt geen last meer van omgevingsgeluiden
 • Je geniet van je favoriete muziek
 • Je geniet van de gewenste donkere omgeving
 • Je valt veel sneller in slaap
 • Je slaapt gedurende de nacht dieper en beter

2. Gaqgetplace White Noise Machine

Wat is voor jou de oorzaak van je slaapproblemen? Voordat je op zoek naar de een slaaphulp volwassenen gaat, is dit een belangrijke vraag om even goed naar te kijken. Je weet daardoor in ieder geval wáárom je wakker ligt. Dit maakt het uitkiezen van je nieuwe slaaphulp volwassenen een stuk makkelijker.

Heb je vooral moeite met in slaap komen? Dan raden wij je graag de Gaqgetplace White Noise Machine aan. Dit is voor in zo’n situatie namelijk de beste slaaphulp baby. Dat is vooral aan de unieke werking van deze white noise machine te danken.

White noise is een specifiek geluid waar je volledig rustig van wordt. Dit geluid wordt veelvuldig gebruikt om baby’s in slaap te laten komen, maar werkt ook uiterst goed voor volwassenen. In onderstaande video hoor je dit kenmerkende geluid. Grote kans dat je hier direct rustig van wordt:

Als je in slaapt wilt komen, hoef je de Gaqgetplace White Noise Machine alleen maar aan te zetten. Je geniet vervolgens van het rustgevende geluid, waardoor je in een diepe ontspanmodus terechtkomt. Je hoeft alleen maar je ogen te sluiten en verder heerlijk in slaap te vallen.

Ben je niet zo’n liefhebber van het white noise geluid? Ook dan is de Gaqgetplace White Noise Machine een geschikte slaaphulp volwassenen. Je hebt namelijk in totaal uit 30 geluiden de keuze. Dit maakt deze slaaphulp voor zowel baby’s als voor volwassenen uiterst geschikt.

Met de Gaqgetplace White Noise Machine geniet je van een prima geluidskwaliteit. Dit is vooral te danken aan de geweldige, ingebouwde speakers. Deze speakers geven het gewenste geluid af en zijn ook nog naar wens instelbaar. Je bepaalt hierdoor volledig zelf met welk volume het rustgevende geluid afgespeeld wordt.

Heb je vooral last om in slaap te komen? Slaap je vervolgens wel goed? Dan is de Gaqgetplace White Noise Machine ook een geschikte variant. Dit is onder meer aan de handige timerfunctie te danken. Je kunt de timer op bijvoorbeeld 30 minuten instellen. Gedurende deze 30 minuten val je heerlijk in slaap, waarna de Gaqgetplace White Noise Machine zichzelf uitschakelt. Je hebt hierdoor gedurende de nacht geen last van het geluid van deze slaaphulp.

Een ander groot voordeel vinden wij de compactheid. De Gaqgetplace White Noise Machine is bijzonder compact vormgegeven, waardoor je ‘m overal mee naar toe kunt nemen. Dit maakt dit ook de meest geschikte slaaphulp volwassenen voor op reis. Heb je ook op je vakantieadres moeite om in slaap te komen? Pak deze slaaphulp dan vooral in!

Al met al zijn wij over de Gaqgetplace White Noise Machine uiterst te spreken. Dit is aan alle bovenstaande voordelen te danken, maar ook nog aan het prijskaartje. Voor deze slaaphulp volwassenen betaal je namelijk een bedrag van €29,95. Dit vinden wij reuze mee vallen, zeker met alle voordelen in ogenschouw genomen. Onder aan de streep zijn we groot liefhebber van deze slaaphulp voor volwassenen!

3. RealThings4You White Noise Machine

Ben je in dit artikel de beste koop nog niet tegengekomen? Graag wijzen wij je dan op de RealThings4You White Noise Machine. Deze slaaphulp voor volwassenen heeft ons om meerdere redenen doen verrassen.

Ten eerste zijn wij over het geweldige white noise geluid te danken. Dit is dus hetzelfde geluid als uit bovenstaand filmpje. Door naar dit geluid te luisteren, kom je volledig tot rust. Je zet alle gedachten van je af, je komt in een diepe ontspanning terecht en je valt hierdoor snel in slaap. Dit is dus een perfecte opmaat voor een heerlijke nacht met een goede nachtrust.

Ten tweede zijn wij over de vele instelmogelijkheden te spreken. Zo bepaal je bij de RealThings4You White Noise Machine volledig zelf met welk volume het geluid afgespeeld wordt. Dit is dus ook iets dat je eenvoudig op je wensen afstemt.

Ten derde zijn wij over het aantal geluiden erg te spreken. Kies je voor deze slaaphulp volwassenen? Dan heb je elke avond de keuze uit maar liefst 29 rustgevende geluiden. Ongeacht voor welk geluid je kiest, val je heerlijk en ontspannen in slaap. Door deze hoeveelheid geluiden kun je ook nog elke avond variëren.

Ten derde zijn wij over de instelbare LED-kleuren te spreken. Rondom de RealThings4You White Noise Machine is een band met LED verlichting aangebracht. Je maakt hierbij zelf de keuze uit 8 verschillende kleuren. Door je gewenste kleur in te stellen, kom je nóg beter tot rust. Met de RealThings4You White Noise Machine val je zodoende nog veel sneller in slaap.

Ten vierde zijn wij over het slimme ontwerp erg te spreken. Zo is dit een slaaphulp volwassenen die volledig draadloos werkt. Het enige dat je moet doen, is af en toe de accu van deze slaaphulp op te laden. Verder spreekt het compacte design ons erg aan. Doordat de RealThings4You White Noise Machine zo compact is, neem je ‘m moeiteloos overal mee naar toe. Handig als je op vakantie gaat.

Ten vijfde zijn wij over de bijkomende functies erg te spreken. Een goed voorbeeld hiervan vinden wij de geheugenfunctie. Heb je de RealThings4You White Noise Machine volledig naar wens ingesteld? Dan sla je die instellingen in het geheugen op. De volgende nacht hoef je maar één keer op de knop te drukken, waarna deze slaaphulp volwassenen precies weer hetgeen doet wat ‘ie moet doen.

Ten zesde zijn wij over de timerfunctie erg te spreken. Je kunt bij de RealThings4You White Noise Machine de gewenste tijdsduur van het af te spelen geluid instellen. Denk je voldoende aan 30 minuten te hebben? Of stel je ‘m liever op 60 of 90 minuten in? Het is zelfs mogelijk om het geluid non stop af te laten spelen. Ideaal als je ’s nachts moeite hebt om door te slapen.

Al met al vinden wij de RealThings4You White Noise Machine de derde beste variant van 2024. Deze slaaphulp heeft onwijs veel te bieden en is voor ontzettend veel mensen geschikt. Dit is namelijk ook de beste slaaptrainer voor een baby. Ook als je voor je baby op zoek naar een geschikte slaaphulp bent, kun je prima voor de RealThings4You White Noise Machine kiezen.

Wel moet je voor de RealThings4You White Noise Machine iets dieper in de buidel tasten. De adviesprijs van deze slaaphulp volwassenen ligt namelijk op ongeveer €40. Hij is hiermee dus een slag duurder dan bovenstaande slaaphulpen. Neemt niet weg dat wij je de aankoop van deze slaaphulp volwassenen alsnog van harte aanraden.

4. Revalk White Noise Machine Volwassenen

Wil je graag een goede slaaphulp volwassenen aanschaffen? Dan raden wij je dus graag een white noise machine aan. Zo’n machine werkt prima voor baby’s, maar ook absoluut voor volwassenen. Dat blijkt onder meer uit de Revalk White Noise Machine Volwassenen.

Wij zijn om meerdere redenen erg te spreken over deze slaaphulp volwassenen. Dit komt onder meer door de interessante prijsstelling. Voor de Revalk White Noise Machine Volwassenen betaal je slechts €22,95. Wij vinden dit hiermee dan ook de beste goedkope slaaphulp voor volwassenen. Geef je het liefste zo min mogelijk geld uit? Dan heb je deze white noise machine nodig.

Met de Revalk White Noise Machine Volwassenen geniet je van de gewenste voordelen. Zo heb je bij deze machine de keuze uit 16 verschillende rustgevende geluiden. Je kunt voor het welbekend white noise geluid kiezen, maar ook voor een ander natuurlijk/rustgevend geluid. Door dit rustgevende geluid val je hoe dan ook heerlijk in slaap.

Daarbij geniet je ook nog van een handige nachtlamp functie. Het lampje brandt normaal gesproken geel/oranje, waardoor je slaapkamer nóg vertrouwder aanvoelt. Dit lampje brengt een bepaald gevoel van geborgenheid met zich mee. Erg belangrijk als je last hebt van slaapproblemen.

De Revalk White Noise Machine Volwassenen is ook nog van een paar handige functies voorzien:

 • Timer functie. Je bepaalt volledig zelf hoe lang het geluid afgespeeld moet worden. Kies tussen 30, 60 of 90 minuten. Ook is het mogelijk om het geluid constant af te laten spelen.
 • Ophangkoord. De Revalk White Noise Machine Volwassenen is ook nog van een handig ophangkoord voorzien. Je kunt ‘m hierdoor bijvoorbeeld boven je bed ophangen. Dit ophangkoord komt ook goed van pas als je deze slaaphulp voor je baby wilt gebruiken.
 • Automatische uitschakeling. Heb je de timer ingesteld? Dan heb je nergens meer omkijken naar. Na de ingestelde periode schakelt deze slaaphulp zich namelijk automatisch uit.

Deze slaaphulp volwassenen is super compact uitgevoerd. Je geeft ‘m hierdoor eenvoudig een plekje op je nachtkastje. Of je hangt ‘m eenvoudig in de buurt van je bed op. Door dit compacte design is dit ook nog een slaaphulp die je altijd en overal kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je komende vakantie. Hoe heerlijk zou het zijn als je ook tijdens je vakantie snel in slaap valt?

De Revalk White Noise Machine Volwassenen is al met al een diverse, veelzijdige en onwijs handige slaaphulp. Deze slaaphulp volwassenen is uiteraard ook voor baby’s geschikt. Hebben jij én je baby moeite om in slaap te komen? Dan raden wij je de Revalk White Noise Machine Volwassenen dus al helemaal aan. Al met al vinden wij dit een zeer verstandige aankoop.

5. ProSova White Noise Machine

Welke eisen stel jij aan een slaaphulp volwassenen? Denk hier op voorhand goed over na, zodat je snel de juiste slaaphulp voor in jouw slaapkamer kunt vinden. Wij willen je hierbij sowieso wijzen op de ProSova White Noise Machine. Wij vinden dit namelijk de vijfde beste variant.

Kijk je naar deze slaaphulp? Dan zie je direct een onderscheidend design naar voren komen. Deze slaaphulp lijkt nogal op een wekkerradio, maar is dat juist niet. Het is een combinatie van verschillende handige producten:

 • Slaaphulp. Uiteraard is de ProSova White Noise Machine een slaaphulp. Deze slaaphulp speelt een rustgevend geluid af, waardoor je sneller in slaap valt. Hierbij kun je uiteraard voor het white noise geluid kiezen.
 • Nachtlampje. De ProSova White Noise Machine beschikt over sfeervolle LED verlichting. Met deze verlichting kleed je je slaapkamer dus leuk aan én geniet je ook van de werking als nachtlampje.
 • Luchtreiniger. Heb je moeite om in slaap te komen? Dan kan dit ook komen doordat je slaapkamer vol met stof zit. In dat geval is dit ook een geschikte slaaphulp volwassenen. De luchtreiniger reinigt namelijk de lucht, waardoor je meer en meer gezonde lucht inademt.

De ProSova White Noise Machine is dus een veelzijdige slaaphulp. Dat komt ook nog door de vele instelmogelijkheden. Zo heb je bij deze slaaphulp de keuze uit maar liefst 24 natuurlijke geluiden. Eén van die geluiden is dus het white noise geluid, waarvan je sowieso rustig wordt. Daarnaast kun je dus uit nog eens 23 rustgevende geluiden kiezen.

De ProSova White Noise Machine beschikt ook over een handige timerfunctie. Stel de timer op bijvoorbeeld 30 minuten in en geniet 30 minuten lang van het gewenste geluid. Na deze 30 minuten schakelt deze slaaphulp volwassenen zich automatisch uit. Je hoort hierdoor gedurende de nacht deze slaaphulp niet.

Overigens werkt de ProSova White Noise Machine volledig draadloos. Het opladen van de accu duurt slechts 3 uurtjes, waarna je 10 uur lang onafgebroken van deze slaaphulp gebruik kunt maken. Het opladen doe je met een USB kabel die je ook nog meegeleverd krijgt bij aankoop!

Hecht je veel waarde aan je nachtrust? Dan doe je hoe dan ook een verstandige aankoop met de ProSova White Noise Machine. Deze slaaphulp zorgt er namelijk voor dat je heerlijk ontspannen ’s avonds in je bed ligt. Je valt hierdoor sneller in slaap en je slaapt gedurende de nacht ook veel beter en dieper.

Bij aanschaf krijg je onder meer een USB kabel meegeleverd. Tevens krijg je bij aanschaf een gratis e-book meegeleverd. Met dit e-book krijg je de beste tips voorgeschoteld, waardoor je nog beter in slaap valt. Dit is toch een leuke bijkomstigheid bij deze slaaphulp volwassenen.

De ProSova White Noise Machine brengt één nadeeltje met zich mee: het prijskaartje. Je moet voor deze slaaphulp volwassenen namelijk €39,99 betalen. Dit is behoorlijk aan de prijs. Toch raden wij je de ProSova White Noise Machine van harte aan. Met alle dank aan bovengenoemde voordelen.

Overigens vinden wij het geweldige design ook een groot voordeel. Zoals we eerder al stelden, is dit net een wekkerradio om te zien. Hij ziet er strak uit en is hiermee een prachtige aanvulling op je slaapkamer. Wel moet je rekening houden met het iets grotere formaat. Je moet daarom de nodige ruimte op je nachtkastje vrijhouden voor de ProSova White Noise Machine.

Ons onderzoek naar de beste slaaphulp volwassenen

 • Meer dan 50 slaaphulpen volwassenen bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 4 uur en 45 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een slaaphulp volwassenen precies?

Een slaaphulp is een apparaatje waarmee je je nachtrust verbeterd. Je hebt hiervoor de keuze uit meerdere soorten slaaphulpen. Ongeacht voor welke variant je kiest, val je met dit apparaat een stuk beter in slaapt.

Hoe Een slaaphulp volwassenen precies werkt, is afhankelijk van het soort slaaphulp. Bij sommige slaaphulpen geniet je van een rustgevend geluidje, terwijl je bij andere slaaphulpen je eigen muziek op kunt zetten.

Veel soorten slaaphulpen volwassenen

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe slaaphulp volwassenen? Dan is het belangrijk om goed naar de soorten slaaphulpen te kijken. Wij hebben de meest voorkomende soorten slaaphulpen voor je op een rijtje gezet:

 • White noise machine. Een white noise machine kun je zien als de beste slaaphulp voor baby’s én voor volwassenen. Zo’n apparaatje speelt het bekende white noise geluid af. Dankzij dit geluid word je volledig rustig, waardoor je snel in slaapt valt. Met een slaaphulp volwassenen white noise machine slaap je ook ’s nachts een heel stuk beter.
 • Slaapmasker. Een ander voorbeeld van een slaaphulp volwassenen is een slaapmasker. Door zo’n masker op te zetten, heb je geen last van meer van het omgevingslicht. Kies je dan ook nog voor een slaapmasker met speakers? Dan heb je ook geen last meer van omgevingsgeluiden.

Je hebt overigens de keuze uit nog meer soorten slaaphulpen. Van die soorten slaaphulpen is de werking echter niet bewezen. Dat is bij de bovenstaande twee soorten slaaphulpen voor volwassenen wel het geval. Vandaar ook dat wij je juist deze varianten aanraden.

Mertira Bluetooth Slaapmasker
Het Mertira Bluetooth Slaapmasker is de beste slaaphulp voor volwassenen

Voor wie is een slaaphulp volwassenen geschikt?

Logischerwijs is een slaaphulp volwassenen voor volwassen mensen geschikt. Maar, voor wie is zo’n slaaphulp dan specifiek geschikt? Zo’n slaaphulp is onder meer voor de volgende mensen geschikt:

 • Voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen. Heb je moeite om ’s avonds in slaap te vallen? Lig je bijvoorbeeld nog urenlang in je bed wakker en te piekeren? Dan heb je een slaaphulp volwassenen absoluut nodig.
 • Voor mensen die slecht slapen. Als je gedurende de nacht ook slecht slaapt, heb je ook een slaaphulp volwassenen nodig. Door de rustgevende werking van dit apparaat lig je simpelweg een heel stuk fijner te slapen.

Wat zijn de voordelen van een slaaphulp volwassenen?

Is de keuze voor een slaaphulp volwassenen aan te raden? Ja, zonder enige twijfel. Met een goede slaaphulp voor volwassenen geniet je van een paar voordelen:

 • Je valt veel sneller in slaap. Gebruik je een goede slaaphulp volwassenen? Dan val je veel sneller in slaap. Je komt in een soort van ontspanmodus terecht, waardoor je de slaap veel sneller vat.
 • Je slaapt een stuk beter. Met een slaaphulp volwassenen slaap je sowieso een stuk beter. Dit komt onder meer doordat je veel ontspannener in slaap valt. Je ligt hierdoor vele malen aangenamer in je bed en dit komt je algehele nachtrust alleen maar ten goede.
 • Je stelt ‘m geheel naar wens in. Kies je voor één van bovenstaande slaaphulpen voor volwassenen? Dan stel je ‘m geheel naar wens in. Bij de beste white noise machine bepaal je bijvoorbeeld naar welk geluid je wilt luisteren en op welk volume dit geluid afgespeeld moet worden. Super handig!
 • Je kunt ‘m veelal overal gebruiken. De betere slaaphulpen voor volwassenen hebben twee dingen gemeen: ze zijn vrij compact en ze werken draadloos. Dit zorgt ervoor dat je ‘m altijd en overal kunt gebruiken. Thuis bijvoorbeeld, maar ook als je op vakantie gaat. Overal geniet je dus van de vele voordelen van een slaaphulp volwassenen.
 • Voor veel mensen geschikt. Een goede slaaphulp is voor zo’n beetje iedereen geschikt. Zolang je slaapproblemen ervaart, heb je baat bij zo’n slaaphulp. Je kunt zo’n slaaphulp overigens ook nog voor je baby of kind gebruiken. Het white noise geluid heeft ook op hen een zeer rustgevende werking.
 • Verbetering van je stemming. Maak je gebruik van een slaaphulp volwassenen? Dan merk je dit ook aan je stemming gedurende de nacht. Doordat je beter slaapt, ben je simpelweg vrolijker. Ook ervaar je meer energie en kom je beter in je vel te zitten.

Ons advies: gebruik een slaaphulp in combinatie met de beste daglichtlamp. Ook met zo’n lamp geniet je van talloze gezondheidsvoordelen. Een slaaphulp én daglichtlamp maken je leven zodoende veel leuker en aangenamer.

Wat zijn de nadelen van een slaaphulp volwassenen?

Met een slaaphulp voor volwassenen geniet je dus van veel voordelen. Tegelijkertijd zijn er ook twee kleine zaakjes waar je goed rekening mee moet houden:

 • Je moet de accu regelmatig opladen. Als je elke avond van een slaaphulp volwassenen gebruik maakt, moet je de accu regelmatig opladen. Dit is iets dat je niet moet vergeten. Doe je dat onverhoopt wel? Dan kun je geen gebruik van de slaaphulp (meer) maken.
 • Hij moet op je nachtkastje passen. Wil je graag een nieuwe slaaphulp volwassenen aanschaffen? Bepaal dan even goed waar je de slaaphulp neer gaat zetten. Sommige varianten zijn namelijk vrij groot.

Heb je de beste slaaphulp volwassenen nog niet gevonden?

Heb je de beste koop in onze top 5 nog niet gevonden? Kijk dan ook eens naar de onderstaande 5 varianten. Mogelijk sluit één van deze varianten het beste op je wensen aan:

Hoe vind je de beste slaaphulp volwassenen?

De aanschaf van een slaaphulp voor volwassenen is absoluut aan te raden. Je valt beter in slaap, je valt sneller in slaap en je slaapt gedurende de nacht veel beter. Daar heb je gedurende de nacht alleen maar profijt van.

Onder aan de streep heb je dus de beste variant nodig. Om deze slaaphulp uit te kiezen, zou je goed op onderstaande aandachtspunten moeten letten.

Soort slaaphulp

Allereerst moet je een keuze maken tussen de verschillende soorten slaaphulpen. Gaat je voorkeur uit naar een slaapmasker, bijvoorbeeld met bluetooth? Of heb je toch liever een white noise machine? Wij raden je in ieder geval een goede white noise machine aan!

Instelmogelijkheden

Ten tweede moet je goed naar de instelmogelijkheden kijken:

 • Instelbaar volume. Het is zeer wenselijk dat je het volume van de slaaphulp naar wens in kunt stellen.
 • Instelbaar geluid. Het is ook wenselijk dat je uit meerdere rustgevende geluiden kunt kiezen. Bij de beste varianten heb je uit tientallen geluiden de keuze.
 • Instelbaar licht. Sommige slaaphulpen beschikken ook nog over LED verlichting. Idealiter kun je ook dit licht naar wens instellen.

Design & afmetingen

Ten derde zou je goed naar het design moeten kijken. Vind je de slaaphulp mooi om te zien? En past de slaaphulp op je nachtkastje? Om dat laatste te bepalen, moet je even goed naar de afmetingen kijken.

De afmetingen zijn, wat ons betreft, erg belangrijk. Indien je voor een compacte slaaphulp volwassenen kiest, kun je ‘m namelijk overal mee naar toe nemen. Super handig als je ook op vakantie snel in slaap wilt vallen.

Extra functies

Ten vierde moet je goed kijken naar eventuele extra functies. Zo zijn de beste varianten voor volwassenen sowieso van een timerfunctie voorzien. Ook is het wenselijk dat ‘ie zichzelf automatisch uitschakelt.

Ga ook goed na hoe je de slaaphulp precies op kunt laden. Dit kun je idealiter met een USB kabel doen, waarna de slaaphulp volledig draadloos werkt. Door de draadloze werking kun je ‘m in principe overal gebruiken.

Prijs & kwaliteit

Tot slot raden wij je aan om goed naar de prijs én kwaliteit te kijken:

 • Prijs. Wat moet je precies voor een goede slaaphulp volwassenen betalen? De prijzen lopen uiteen, dus je moet even goed kijken naar de exacte prijs van de slaaphulp voor volwassenen.
 • Kwaliteit. Kies altijd voor een slaaphulp volwassenen die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval voor alle bovenstaande varianten. Deze varianten worden goed beoordeeld en zijn ook nog van de gewenste kwaliteit. Dat merk je onder andere aan de jarenlange levensduur van deze slaaphulpen voor volwassenen!

Veelgestelde vragen over slaaphulp voor volwassenen

Hoe hebben wij de top 10 slaaphulpen volwassenen geselecteerd?

We hebben allereerst gekeken naar de slaapproblemen van volwassenen. Op basis daarvan hebben we een selectie gemaakt van de meest geschikte slaaphulpen voor volwassen. Die producten hebben we aan een keuring onderworpen, waarna we op bovenstaande 10 beste slaaphulpen voor volwassenen uitgekomen zijn.

Is deze slaaphulp voor volwassenen test eerlijk uitgevoerd?

Ja, wij durven te stellen dat deze test 100% eerlijk én onafhankelijk uitgevoerd is. Wij werken namelijk niet met andere merken of fabrikanten samen. Tevens hebben wij de producten zelf beoordeeld en gekeurd. Alle adviezen die wij geven, zijn zodoende adviezen waar wij voor de volle 100% achter staan.

Waarom hebben wij deze slaaphulp voor volwassenen test uitgevoerd?

Wij vinden dat online niet altijd de beste adviezen te vinden zijn. Veel van deze adviezen gaan gepaard met commissies en het verdienen van geld. Wij hebben daarom besloten om 100% onafhankelijk te werken. Alle adviezen die wij geven, zijn 100% onafhankelijk. Je kunt hierdoor echt vertrouwen op onze informatie en adviezen.

Wat is een slaaphulp voor volwassenen?

Een slaaphulp voor volwassenen is een middel of methode die gebruikt wordt om de slaapkwaliteit te verbeteren, zoals medicatie, natuurlijke supplementen, slaaptechnologieën, of gedragsaanpassingen.

Zijn er natuurlijke slaaphulpmiddelen die ik kan proberen?

Ja, er zijn verschillende natuurlijke slaaphulpmiddelen, zoals melatonine supplementen, valeriaanwortel, lavendelolie, en kamillethee, die kunnen helpen bij het bevorderen van de slaap.