Beste sloffen dames van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Wat doe je het liefste als je uit bed stapt? Vind je het heerlijk om direct je badjas aan te trekken? Vind je het hierbij ook lekker om direct je voeten op te warmen? Dat doe je met sloffen dames. Met de beste dames sloffen geniet je van lekker warme voeten, veel comfort en een heerlijke ochtend. Spreekt dit je aan? In dit artikel maak je direct kennis met de beste varianten! Laat je verrassen door het interessante aanbod en geniet snel van lekkere, warme en comfortabele sloffen voor dames!

Onze 5 beste sloffen dames van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste sloffen dames bij de goedkoopste aanbieder:


1. Comfeet Dames Sloffen

€27,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Wat zijn de beste sloffen dames van 2024? Het is volledig terecht én logisch dat je deze vraag stelt. Met sloffen dames is het namelijk op en top genieten. Je geniet van warme voeten, een heerlijke pasvorm en veel comfort. Dat is althans het geval als je voor de Comfeet Dames Sloffen kiest.

Uit onze test is gebleken dat dit de beste koop is. Deze sloffen voor dames beschikken over een geweldige pasvorm. Dit is mede aan de vormgeving te danken, waarbij onder meer de hoge rand opvalt. Dankzij deze hoge rand worden ook de zijkanten van je voeten en enkels heerlijk warm.

Verder valt de lage instap direct op. De achterzijde van de Comfeet Dames Sloffen is niet volledig dicht, waardoor je eenvoudig je voet in deze slof schuift. Voordat je het doorhebt, geniet je dus van de heerlijke pasvorm. Daarbij geldt uiteraard ook dat je deze sloffen dames erg eenvoudig weer uit kunt trekken.

Wat wij ook subliem vinden, is de warmteafgifte. Dat is vooral te danken aan het materiaal fleece als binnenvoering. Dankzij dit materiaal geniet je niet alleen van warme voeten, maar ook van veel comfort. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan en is dus ideaal voor je voeten te noemen. Het is een feestje om deze sloffen dames elke ochtend weer aan te trekken.

Overigens zijn deze sloffen niet voor alleen de ochtend geschikt. Wat ons betreft kun je de Comfeet Dames Sloffen de gehele dag door dragen. Dit is aan de pasvorm en de fijne zool te danken. De zool is stevig en is van een antislip laag voorzien. Dit maakt deze dames sloffen ook geschikt voor gebruik in de badkamer. Je glijdt hier in ieder geval niet mee uit!

Een ander groot pluspunt vinden wij de prachtige uitstraling. Deze uitstraling is te danken aan de vormgeving en de fraaie kleurstelling. De kleurstelling is eigenlijk een combinatie van zwart, grijs en lichtbruin. Juist doordat de Comfeet Dames Sloffen uit verschillende bestaan, geniet je van een prachtige uitstraling. Overigens kun je deze sloffen dames in 2 kleurstellingen bestellen.

Dat dit de beste koop is, heeft ook met de geweldige prijsstelling te maken. Voor de Comfeet Dames Sloffen betaal je slechts €27,95. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je hierdoor echt niet vinden. Deze sloffen zijn goedkoop, gaan jarenlang mee en zijn dus ontzettend comfortabel.

Goed om te weten: je kunt de Comfeet Dames Sloffen in 4 maten bestellen. Je hebt de keuze uit 36/37, 38/39, 40/41 en 42/43. Ook dit vinden wij een groot voordeel van deze sloffen dames. Doordat je de keuze uit deze maten hebt, zijn deze sloffen voor elke dame geschikt. Ook als je kleinere of grotere voeten hebt. Mede hierom zijn wij ontzettend te spreken over deze sloffen dames!

2. Warmbat Flurry Women Suede Sloffen

Ben je niet helemaal enthousiast over de beste koop? Vind je bijvoorbeeld het design van de bovenstaande dames sloffen niet geweldig? Kijk dan eens naar de Warmbat Flurry Women Suede Sloffen. Dit zijn volgens de op één na beste sloffen dames.

Een groot voordeel van deze sloffen is de heerlijke pasvorm. Deze pasvorm blinkt op meerdere gebieden direct uit:

 • Heerlijk warme voeten. Dankzij de heerlijke pasvorm geniet je van heerlijk warme voeten. Dit is onder meer aan de vormgeving en het materiaalgebruik te danken. Kijk maar eens naar het gebied bij de wreef van je voet; je wreef wordt echt nooit koud als je de Warmbat Flurry Women Suede Sloffen draagt!
 • Eenvoudige instap. Het merk Warmbat is voor een volledig open achterkant gegaan. Een belangrijk voordeel/gevolg hiervan is dat je deze dames sloffen zeer eenvoudig aantrekt. Ook het uittrekken van deze sloffen is uiteraard een fluitje van een cent.

De Warmbat Flurry Women Suede Sloffen kun je eigenlijk de gehele dag door dragen. Deze dames sloffen houden je voeten namelijk erg lang warm. Dit komt doordat de sloffen feilloos op je voeten en tenen aansluiten, maar is ook aan het materiaalgebruik te danken.

Het merk Warmbat heeft voor een voering van schapenwol gekozen. Dit materiaal houdt je voeten zonder enige moeite heerlijk warm. Niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn. Als je de Warmbat Flurry Women Suede Sloffen aantrekt, heb je urenlang heerlijk warme voeten. Pas als je deze sloffen weer uitdoet, krijg je koudere voeten.

De buitenkant is overigens van suède gemaakt. Dit materiaal straalt klasse uit en blijft erg lang mooi. Juist doordat Warmbat voor suède gekozen heeft, zijn deze sloffen de gehele dag door te dragen. Je kunt ze zelfs aanhouden als je naar buiten gaat. Mocht dit je voorkeur genieten uiteraard.

Wij zijn bijzonder te spreken over de prachtige uitstraling. Deze uitstraling komt door de pasvorm, de gebruikte materialen en de kleurstelling. De Warmbat Flurry Women Suede Sloffen zijn namelijk prachtig in een cognac kleur uitgevoerd. Spreekt die kleur je niet helemaal aan? Je treft deze sloffen dames bij onze partner Bol in 9 verschillende kleurstellingen aan!

Een ander groot pluspunt is het aanbod van de Warmbat Flurry Women Suede Sloffen. Je kunt deze sloffen dames namelijk in 5 schoenmaten bestellen. Ongeacht hoe groot je voeten zijn, kun je dus voor deze goede sloffen dames kiezen. Overigens vallen deze dames sloffen wel klein; het advies is daarom om een maatje groter te bestellen.

Goed om te weten: deze sloffen dames worden zeer goed beoordeeld door huidige kopers. Meer dan 120 tevreden kopers hebben een review bij Bol achtergelaten. De gemiddelde score hiervan is indrukwekkend hoog; dát is veelzeggend voor deze sloffen voor dames!

3. UGG W Scuffette II Dames Sloffen

Draag je met veel plezier de schoenen van het merk Ugg? Wil je daarom ook graag comfortabele sloffen van het merk Ugg hebben? Dan raden wij je met veel plezier de UGG W Scuffette II Dames Sloffen aan. Wat ons betreft zijn dit geweldige sloffen dames van het merk Ugg.

Met deze sloffen haal je absoluut unieke, fraaie en comfortabele sloffen in huis. Je geniet ook van heerlijk warme voeten. Dát is voornamelijk te danken aan de gebruikte materialen:

 • Binnenkant is van wol. Wol houdt warmte perfect af, warmt je voeten snel op en voelt ook nog eens super zacht voor je voeten aan. Het is daarom een feestje om de UGG W Scuffette II Dames Sloffen aan te hebben.
 • Buitenkant is van suède. Ook op dit gebied heeft Ugg de juiste keuze gemaakt. Dit materiaal straalt namelijk veel klasse uit, blijft erg lang erg mooi en is ook nog goed schoon te houden. De komende jaren geniet je dus optimaal van deze fraaie sloffen dames.

Uiteraard draait het bij deze sloffen niet alleen om het comfort. De UGG W Scuffette II Dames Sloffen zien er namelijk ook geweldig uit. Deze sloffen hebben simpelweg de kenmerkende Ugg stijl. De sloffen zien er comfortabel uit, zien er fraai uit en hebben een luxe uitstraling.

Deze luxe uitstraling is ook nog aan het wol aan de bovenzijde te danken. Dit wol houdt je voeten nog beter warm én straalt eveneens bepaalde klasse uit. Je kunt de UGG W Scuffette II Dames Sloffen hierdoor probleemloos de gehele dag door dragen.

Wil je snel je sloffen aan en uit kunnen trekken? Dan zijn de UGG W Scuffette II Dames Sloffen ook uitermate geschikt voor je. Deze sloffen dames hebben namelijk een open achterkant. Je steekt hierdoor je voeten erg eenvoudig in deze sloffen. Voor het uittrekken van de sloffen hoef je verder ook geen moeite te doen!

Een ander groot voordeel van de UGG W Scuffette II Dames Sloffen vinden wij de prachtige kleurstelling. Alleen de kleur van deze dames sloffen straalt al veel klasse en luxe uit. Dat geldt althans voor de bruine kleur. Deze goede dames sloffen kun je in 8 verschillende kleuren bestellen. Check daarvoor even het aanbod bij onze partner Bol.

Bij onze partner Bol vind je ook veel tevreden reviews over de UGG W Scuffette II Dames Sloffen. Deze sloffen blijken populair te zijn én de sloffen vallen bij veel vrouwen in de smaak. Wil jij deze sloffen dames ook bestellen? Dan moet je wel een keuze maken tussen de 6 schoenmaten. Door dit uitgebreide aanbod zijn deze sloffen in ieder geval voor alle vrouwen geschikt!

Goed om te weten: dit zijn geen goedkope sloffen dames. Voor de UGG W Scuffette II Dames Sloffen betaal je namelijk ongeveer €114. Het zijn hiermee verreweg de duurste sloffen voor dames uit onze top 10. Maar, het zijn wel hele fraaie en comfortabele sloffen. Bovendien geniet je van de gekende Ugg kwaliteit. De komende jaren hoef je hierdoor geen nieuwe sloffen meer te kopen!

4. Budino Smiley Sloffen

€19,95
€24,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Wat vind jij belangrijk bij/aan je nieuwe dames sloffen? Vind je het vooral belangrijk dat de dames sloffen een leuk en grappig design hebben? Dan kun je niet om de Budino Smiley Sloffen heen.

Met deze dames sloffen geniet je van meerdere voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is toch wel dat je hier direct blij van wordt. Zodra je naar de smiley van de Budino Smiley Sloffen kijkt, heb je zin om de dag te starten.

Het starten van je dag doe je sowieso heerlijk met deze dames sloffen. Dat is te danken aan de heerlijke warmteafgifte van deze dames sloffen. De sloffen zijn ook nog eens volledig van wol gemaakt. Zowel de binnen- als de buitenzijde van de Budino Smiley Sloffen is volledig van wol gemaakt.

Je voeten blijven hierdoor dus heerlijk warm. Ook geniet je van een heerlijk zacht gevoel. Wol voelt nu eenmaal fijn aan en roept bijvoorbeeld ook geen irritaties aan je huid op. Het is hierdoor een waar feestje om de Budino Smiley Sloffen te dragen. Dit wordt dus nog verder versterkt door de leuke smiley aan de bovenzijde van deze dames sloffen.

De algehele samenstelling van de Budino Smiley Sloffen is naar onze wens. Dit is onder meer aan de aangebrachte traagschuim te danken. Dit materiaal werkt perfect samen met het wol, waardoor je nóg langer van warme voeten geniet. Pas als je deze dames sloffen uitdoet, krijg je weer last van koude voeten.

Daarnaast geniet je optimaal van de antislip zool. Dankzij deze zool hoef je niet bang te zijn dat je onverhoopt uitglijdt, terwijl je deze dames sloffen aanhebt. Een bijkomend voordeel is dat je de Budino Smiley Sloffen hierdoor ook prima in de badkamer aan kunt doen.

Vind je de zwart-gele kleurstelling niet geweldig? Dan raden wij je aan om even het aanbod bij onze partner Bol te bekijken. Je ziet dan namelijk 8 kleurstellingen naar voren komen. Maak een vergelijking tussen deze kleuren en bepaal waar je voorkeur naar uit gaat. De Budino Smiley Sloffen zijn overigens in 5 verschillende maten te bestellen.

Al met al zijn wij te spreken over deze sloffen voor dames. Geldt dat ook voor jou? Dan raden wij je aan om de Budino Smiley Sloffen zo snel mogelijk bij Bol te bestellen. Bij deze webshop geniet je namelijk van een zeer interessante prijs: slechts €24,95. Voor nog geen 25 euro start jij elke dag vrolijk én met heerlijk warme voeten. Wat wil je nog meer? Schaf deze dames sloffen direct bij Bol aan!

5. Comfeet Dames Sloffen Antislip

€22,95
€24,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Ben je de beste variant naar jouw mening nog niet tegengekomen? Dan raden wij je graag aan om even naar de Comfeet Dames Sloffen Antislip te kijken. Deze dames sloffen blinken op meerdere gebieden namelijk absoluut uit.

Ten eerste geniet je zeer snel van warme voeten. Trek de Comfeet Dames Sloffen Antislip aan en binnen 5 minuten geniet je al van warme voeten. Dit komt door de pasvorm en door de gebruikte materialen. De binnenzijde is bijvoorbeeld volledig van fleece gemaakt. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan en geeft ook nog eens veel warmte af. Je hoeft hierdoor nooit meer koude voeten te hebben.

Ten tweede geniet je van een sublieme pasvorm. De Comfeet Dames Sloffen Antislip sluiten perfect om je voeten heen, waardoor je voeten nóg sneller warm worden. Bovendien vallen de sloffen qua maat precies zoals je gewend bent. Je kunt dus gewoon je normale schoenmaat selecteren.

Ten derde zijn wij over de fraaie uitstraling te spreken. Het merk Comfeet is duidelijk voor ‘less is more’ gegaan. De Comfeet Dames Sloffen Antislip hebben een strakke, eenvoudige en fraaie uitstraling. Hierbij valt ook de combinatie van de donkere kleur (zwart) en de lichtere kleur (soort van zandkleur) op. Je geniet hierdoor van een nog fraaiere uitstraling én een fraai contrast.

Ten vierde zijn wij over het uitmuntende comfort te spreken. Dit comfort is onder meer aan de eenvoudige/lage instap te danken. Je schuift je voeten zo in en uit deze sloffen, waardoor je binnen mum van tijd deze sloffen aan of uittrekt. Ook zijn wij over de antislipzool te spreken. Dankzij deze zool kom je nooit meer onverhoopt ten val op je sloffen!

Al met al zijn wij dus erg te spreken over de Comfeet Dames Sloffen Antislip. Dit wordt nog verder versterkt door de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding:

 • De beoordelingen zijn geweldig. Bij onze partner Bol hebben tientallen kopers/gebruikers een review achtergelaten. De gemiddelde score hiervan is bijna maximaal. Dit geeft duidelijk aan dat dit zeer goede sloffen dames zijn.
 • Je betaalt hier slechts €24,95 voor. Voor de Comfeet Dames Sloffen Antislip betaal je nog geen 25 euro. Dit maakt deze sloffen dames nóg interessanter, wat ons betreft!

Wat zijn dames sloffen precies?

Sloffen voor dames zijn zachte soort van slippers voor in huis. De sloffen warmen je voeten snel op, bieden veel comfort en zijn te vergelijken met dames pantoffels.

Voorheen waren pantoffels en sloffen echt iets anders. Dat is door de jaren heen echter steeds minder het geval geworden. De termen pantoffels en sloffen lopen nu volledig door elkaar heen.

Tussen dames sloffen en heren sloffen bestaat wel een groot verschil. Net zoals dat er een groot verschil bestaat tussen heren pantoffels en dames pantoffels.

Wat zijn de voordelen van dames sloffen?

Wij raden je nieuwe sloffen dames absoluut aan, vanwege de volgende redenen:

 • Je geniet van lekker warme voeten. Begin je de dag door je sloffen aan te trekken? Dan begin je je dag geweldig. Je geniet namelijk direct van warme voeten. Ook de komende uren heb je absoluut géén last van koude voeten!
 • Je geniet van veel comfort. Trek je sloffen dames aan? Dan geniet je ook direct van veel comfort. Dit comfort is onder meer aan de zachte materialen en de pasvorm te danken. Het is echt een feestje om dames sloffen aan te trekken.
 • Je geniet van een fraai design. Met sloffen dames geniet je ook nog van een fraai design. Dit is onder meer te danken aan de pasvorm, de uitstraling en de kleurstelling. Tevens is het een voordeel dat de uitstraling van alle soorten dames sloffen anders is. Je hebt hierdoor meer dan voldoende om uit te kiezen.
 • Je geniet van veel gemak. Al met al geniet je met de beste dames sloffen van veel gemak. Je kunt deze sloffen perfect in je huis dragen, je geniet van lekker warme voeten en je doet ze eenvoudig aan en uit. Wat wil je nog meer?
De Comfeet Dames Sloffen zijn de beste sloffen dames

Wat zijn de nadelen van dames sloffen?

Kunnen wij aan alle dames de beste sloffen dames aanraden? Ja, zonder enige twijfel. Het enige waar je even goed naar moet kijken, is naar de maatstelling.

Heb je hele kleine of juist grote voeten? Dan kun je niet voor alle soorten sloffen dames kiezen. De meeste sloffen beginnen bij maatje 36 of 37. De meeste sloffen eindigen vervolgens bij maatje 42 of 43. Als je kleinere of grotere voeten hebt, kun je dus niet blind voor één van bovenstaande dames sloffen kiezen. Houd daar goed rekening mee.

Heb je de beste sloffen dames nog niet gevonden?

Spreken de 5 soorten dames sloffen uit onze top 5 je niet volledig aan? Bekijk dan ook de volgende 5 dames sloffen nog even. Mogelijk sluit één van deze 5 sloffen dames prima op je wensen aan:

Hoe vind je de beste sloffen voor dames?

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar nieuwe sloffen? Dan raden wij je dus de bovenstaande varianten aan. Deze sloffen voldoen aan onze eisen en zorgen voor oprecht veel comfort.

Is dat inderdaad iets waar je van wilt genieten? Dan zou je een vergelijking tussen bovenstaande dames sloffen moeten maken. Let daarbij in ieder geval goed op onderstaande aandachtspunten.

Vormgeving

Ten eerste moet je goed naar de vormgeving kijken. Wil je bijvoorbeeld sloffen dames met een open achterkant? Of wil je het liefste dat de sloffen een open en dichte achterkant hebben?

Ons advies: kijk goed naar de foto’s van bovenstaande sloffen dames. Je maakt op basis daarvan snel een keuze wat betreft de vormgeving van de sloffen.

Pasvorm

Ten tweede moet je goed naar de pasvorm kijken. Denk je dat de sloffen voor jouw voeten geschikt zijn? Of denk je wellicht bredere sloffen nodig te hebben? Ga ook even goed na hoe je de sloffen aan en uit kunt doen. Met een open achterkant gaat dit hoe dan ook erg eenvoudig.

Materiaalgebruik

Ten derde moet je goed naar het materiaalgebruik kijken. Het materiaal aan de binnenkant is verantwoordelijk voor de opwarming van je voeten. Ga dus heel goed na of het materiaal aan de binnenkant van de sloffen naar je wens is.

Het materiaal aan de buitenkant is ook nog belangrijk. Dit materiaal moet de warmte goed vasthouden, moet eenvoudig schoon te maken én moet fraai zijn.

Uitstraling

Ten vierde moet je goed naar de uitstraling van de dames sloffen kijken. Vind je de sloffen mooi om te zien? Spreekt de kleur je aan? Dit zijn belangrijke vragen om even goed naar te kijken. De meeste dames sloffen kun zijn gelukkig in meerdere kleurstellingen te verkrijgen.

Samenstelling

Ten vijfde heb je nog met de algehele samenstelling te kijken. Kijk bijvoorbeeld goed naar het aanbod van maten. Kijk ook goed naar de zool; idealiter beschikken alle dames sloffen over een antislip zool!

Prijs + kwaliteit

Tot slot heb je ook nog met de prijs en kwaliteit te maken. Hier raden wij je het volgende over aan:

 • Ga voor één van bovenstaande dames sloffen. Deze sloffen dames zijn van de beste merken, worden erg goed beoordeeld en zijn van de juiste materialen vervaardigd. Dit merk je overduidelijk aan de lange levensduur van deze dames sloffen.
 • Durf te investeren. Wij raden je ook aan om te durven investeren. Kom je geweldige dames sloffen die vrij duur zijn? Dur dan alsnog om dit bedrag uit te geven. Daar heb je op termijn het meeste aan! Lekker warme voeten zijn bovendien onbetaalbaar.

Veelgestelde vragen over sloffen voor dames

Welke materialen zorgen voor de warmste damessloffen?

Materialen zoals wol, schapenvacht en fleece staan bekend om hun uitstekende isolatie en warmte, ideaal voor koude weersomstandigheden.

Kan ik sloffen voor dames vinden die ook geschikt zijn voor buitengebruik?

Ja, er zijn damessloffen met stevige, duurzame zolen die geschikt zijn voor kortstondig buitengebruik. Zoek naar sloffen met rubberen of ander slijtvast materiaal als zool.

Hoe kan ik mijn damessloffen schoon en fris houden?

Controleer het waslabel voor instructies; sommige sloffen kunnen in de wasmachine, terwijl andere handwas vereisen. Regelmatig luchten en het gebruik van baking soda kan ook helpen om ze fris te houden.

Wat zijn populaire stijlen van damessloffen?

Populaire stijlen omvatten moccasins, instappers, booties en slip-ons, met variaties in design, kleur en materiaal om aan verschillende voorkeuren te voldoen.