Beste sloffen heren van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Word je ook een beetje verdrietig als je uit je warme bed stapt? Je lichaam voelt wellicht direct koud aan, terwijl je ook nog je voeten op de koude vloer zetten. Dat laatste probleem kun je gelukkig vrij eenvoudig op te lossen: met sloffen voor heren. De sloffen voor heren bieden veel gemak, lopen aangenaam en houden je voeten ook nog warm. Spreekt dit je aan? Maak in dit artikel direct kennis met de beste heren sloffen van 2024!

Onze 5 beste sloffen heren van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste sloffen heren bij de goedkoopste aanbieder:


1. Comfeet Heren Sloffen

Wat zijn nou de beste herensloffen waar je voor kunt kiezen? Logisch dat je deze vraagt stelt; je bent zeker niet de enige die op zoek naar de beste sloffen heren is. Gelukkig hebben wij alvast onderzoek voor je uitgevoerd. Graag raden wij je de Comfeet Heren Sloffen aan.

Wij zijn van mening dat dit de beste koop van 2024 is. Met alle dank aan de fijne pasvorm. Bij de fijne pasvorm valt direct de eenvoudige instap op. Doordat de hak grotendeels open is, schuif je je voet eenvoudig in deze sloffen. Je trekt de Comfeet Heren Sloffen hierdoor eenvoudig aan en uit.

Met deze sloffen heren hoef je het ook nooit meer koud te hebben. De sloffen hebben namelijk een voering van fleece. Dit materiaal voelt heerlijk warm aan, geeft veel warmte af en voelt ook nog eens zacht aan. Het is net alsof dit materiaal voortdurend je voeten knuffelt en masseert.

De buitenzijde is van textiel. Ook dit is de juiste keuze van het merk Comfeet. Dankzij dit materiaal geniet je van een lange levensduur, een toffe uitstraling en een eenvoudige schoonmaak. Met alleen een vochtige doek hou je deze sloffen heren al in een top conditie.

Sowieso geniet je van een jarenlange levensduur. De Comfeet Heren Sloffen zijn namelijk van een geweldige kwaliteit én staan erg goed aangeschreven. dat blijkt ook uit de vele tevreden reviews bij onze partner Bol. Meer dan 700 kopers hebben al een tevreden review over deze sloffen heren achtergelaten!

Je geniet ook nog van een antislip zool. Deze zool voorkomt uitglijden en biedt de gewenste stevigheid. Het is hierdoor zelfs mogelijk om de Comfeet Heren Sloffen de gehele dag door te dragen. Ook dit is één van de voornaamste redenen waarom wij dit de beste koop vinden.

Voor deze sloffen heren betaal je slechts €29,95. Een uitmuntend prijskaartje, met name kijkende naar de kwaliteit en algehele samenstelling. Dit zijn simpelweg sloffen voor heren waar je onwijs veel plezier aan gaat beleven. Nu, in de komende maanden en in de komende jaren!

2. Warmbat Classic Suede Heren Sloffen

Heb je je pijlen op nieuwe sloffen heren gericht? Maak je borst dan maar nat; het aanbod van heren sloffen is namelijk erg divers. De Warmbat Classic Suede Heren Sloffen zijn bijvoorbeeld volledig anders dan de beste heren sloffen.

Bij deze heren sloffen vallen direct een paar zaken op:

 • De unieke vormgeving. De achterzijde van de Warmbat Classic Suede Heren Sloffen is volledig open, terwijl de voorzijde juist volledig gesloten is. Dit zorgt ervoor dat je voeten en tenen heerlijk warm blijven. Alleen vanaf de achterzijde kun je mogelijk een koude tocht voelen.
 • Het materiaal. Deze prachtige heren sloffen zijn van suède gemaakt. Dit materiaal brengt stijl, klasse en een onwijs fraaie uitstraling met zich mee. Je krijgt mogelijk zelfs de neiging om met deze heren sloffen gewoon boodschappen te gaan doen.
 • Prachtig design. Het design van de Warmbat Classic Suede Heren Sloffen is sowieso prachtig te noemen. Deze sloffen voor heren ogen prachtig, zijn geweldig afgewerkt en zijn van een uitmuntende kwaliteit.

Uiteraard doen deze sloffen heren heel goed wat ze moeten doen: je voeten opwarmen en warm houden. Met alle dank aan onder meer de voering van wol. Dit materiaal geeft veel warmte af en voelt voor je voeten uiteraard aangenaam aan. Ook de pasvorm draagt dus bij aan de heerlijke warmteafgifte van de Warmbat Classic Suede Heren Sloffen.

Spreken deze op één na beste heren sloffen je aan? Besef dan wel even goed dat je hier bijna €50 voor moet betalen. Dit is relatief veel geld, maar wij raden je deze heren sloffen tóch van harte aan. Met alle dank aan de algehele samenstelling en de uitmuntende kwaliteit. Ook dit zijn weer heren sloffen waar je jarenlang van kunt genieten.

Goed om te weten: je kunt de Warmbat Classic Suede Heren Sloffen in 4 kleurstellingen kopen. Onze voorkeur gaat in ieder geval uit naar de zwarte variant. Maar, wellicht spreekt één van de andere kleurstellingen jou meer aan. Check daarvoor even het aanbod bij onze partner Bol.

3. Natuform leren heren sloffen

Welke eisen stel jij aan je nieuwe heren sloffen? Vind je het wellicht belangrijk dat je de sloffen erg eenvoudig aan en uit kunt doen? Dan raden wij je van harte de Natuform leren heren sloffen aan.

Deze heren sloffen hebben een unieke pasvorm: je schuift hierdoor je voeten eenvoudig in en uit deze sloffen. Wil je even snel je sloffen aan doen? Dat is met de Natuform leren heren sloffen dus maar al te goed mogelijk. Overigens zorgt deze pasvorm voor nog meer voordelen.

Een ander voordeel vinden wij de heerlijke warmte die je ervaart. Deze warmte is te danken aan de pasvorm, de leren voering en de leren buitenzijde. Leer geeft normaal gesproken niet al te veel warmte af, maar dat is bij de Natuform leren heren sloffen een ander verhaal.

Door het leer geniet je overigens van talloze voordelen. Zo blijven de Natuform leren heren sloffen jarenlang super mooi. Dit is te danken aan het hoogwaardige leer waar deze sloffen van zijn gemaakt. Verder is het ideaal dat deze sloffen goed schoon te houden zijn. Leer neem je immers eenvoudig met een doekje af.

Wellicht het grootste voordeel vinden wij toch wel de veelzijdigheid. De Natuform leren heren sloffen zijn namelijk sloffen die je de gehele dag door kunt dragen. Dit doe je in huis, maar doe je eventueel ook nog buiten huis. Ook dat is weer te danken aan de gebruikte materialen.

Ben je bijvoorbeeld chauffeur? Dan heb je absoluut baat bij de Natuform leren heren sloffen. Dat is ook het geval als je vanuit huis werkt of als je op zoek naar veel comfort bent. De Natuform leren heren sloffen bieden simpelweg veel comfort aan. Dit comfort wordt ook nog gecombineerd met een ongekende mate van veelzijdigheid!

Met de Natuform leren heren sloffen haal je dus geweldige heren sloffen in huis. Waarom wij dit dan niet de beste koop vinden? Dat heeft toch wel te maken met de uitstraling. Het zijn niet de mooiste sloffen heren om te zien. Tegelijkertijd zijn dit dus wel sloffen heren met een unieke pasvorm én uniek materiaalgebruik.

Goed om te weten: de Natuform leren heren sloffen zijn van een profielzool voorzien. Je geniet hierdoor tijdens het lopen van extra veel profiel. Ook dit komt weer in meerdere situaties van pas. Zowel in je huis als buiten je huis. Al met al raden wij je deze sloffen heren dus van harte aan. Voor deze heren sloffen betaal je overigens nog geen €30!

4. Comfeet Heren Sloffen Mocassins

Op plek 1 in onze lijst zijn wij voor sloffen van Comfeet gegaan. Ook op de vierde plek in onze lijst vind je sloffen van dit merk terug. Ook over de Comfeet Heren Sloffen Mocassins zijn wij namelijk erg te spreken.

Bij deze sloffen valt één ding direct op: de gesloten pasvorm. Je kunt deze sloffen hierdoor eigenlijk zien als een combinatie van sloffen en schoenen. Of beter gezegd: dit zijn zogeheten mocassins. Dit soort schoenen biedt veel gemak, biedt veel comfort en houdt de voeten ook nog eens geweldig warm.

Dat is bij de Comfeet Heren Sloffen Mocassins onder meer aan de imitatiebont voering te danken. Bont geeft een heerlijke warmte af, maar is uiteraard dieronvriendelijk. Vandaar ook dat het merk Comfeet voor imitatiebont gekozen heeft. Je geniet hierdoor van een win- win situatie: heerlijk warme voeten zonder dat dit ten koste van dieren gaat.

De buitenkant van de Comfeet Heren Sloffen Mocassins is van imitatio suède gemaakt. Ook dit is geweldig materiaal. Deze heren sloffen krijgen hierdoor namelijk een geweldige uitstraling, terwijl dit materiaal ook nog goed schoon te houden. De ervaring leert bovendien dat imitatie suède langer mee gaat dan normaal suède.

De pasvorm van de Comfeet Heren Sloffen Mocassins is dus uniek. Tegelijkertijd geniet je door deze pasvorm van onwijs veel comfort. Dit comfort is onder meer te danken aan de gesloten pasvorm, het gebruikte materiaal en de eenvoudige instap. De achterzijde van deze heren sloffen is namelijk iets lager gehouden, waardoor je eenvoudig je voet in en uit deze sloffen kunt halen. Super handig.

Wat wij ook nog geweldig vinden, is de uitmuntende kwaliteitsverhouding. Ten eerste kunnen we stellen dat de Comfeet Heren Sloffen Mocassins ontzettend lang mee gaan. Met alle dank aan de geweldige kwaliteit. Ten tweede kunnen we stellen dat deze sloffen geweldig geprijsd zijn. Voor deze heren sloffen betaal je slechts €29,95.

Goed om te weten: je kunt de Comfeet Heren Sloffen Mocassins in 3 kleurstellingen bestellen. Wij geven de voorkeur aan de sloffen in de kleur tan, maar mogelijk spreekt één van de andere kleuren jou nog meer aan. Check zeker even het aanbod bij onze partner Bol. Overigens kun je bij onze partner Bol ook uit meerdere maten kiezen. Dit maakt deze heren sloffen voor elke man geschikt.

Trek je deze sloffen heren aan? In slechts 5 minuten geniet je van warme voeten. De Comfeet Heren Sloffen Mocassins geven snel warmte af en houden je voeten vervolgens ook heerlijk warm. Ondertussen geniet je ook nog van veel comfort, mede door de dikke profielzool. Door deze zool hoef je ook niet bang te zijn voor bijvoorbeeld uitglijden in je badkamer.

5. Walq Heren Warme Sloffen

€21,95
€39,95
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Wat vind je als man zijnde belangrijk bij je nieuwe sloffen? Dit is één van de vragen waar je op voorhand goed over na moet denken. Door hier goed over na te denken, maak je namelijk snel een schifting in het aanbod. Wij zijn in ieder geval ook nog erg te spreken over de Walq Heren Warme Sloffen.

Bij de Walq Heren Warme Sloffen vallen een paar zaken direct op:

 • Geweldige warmteafgifte. De binnenzijde van deze heren sloffen is volledig van wol vervaardigd. Dit materiaal warmt snel op en zorgt vervolgens blijvend voor lekker warme voeten. Dit maakt deze heren sloffen uitermate geschikt voor in de koudere wintermaanden.
 • Eenvoudige instap. De achterzijde van de Walq Heren Warme Sloffen is volledig open gehouden. Je geniet hierdoor van een onwijs eenvoudige instap. Je schuift je voet namelijk eenvoudig in en uit deze sloffen.
 • Prachtig design. Het design van de Walq Heren Warme Sloffen doet ons denken aan de schoenen van Ugg. Ook die schoenen hebben een zeer fraaie uitstraling. Vandaar ook dat wij te spreken zijn over het design van deze heren sloffen.
 • Suede buitenkant. Voor de buitenkant heeft het merk Walq voor suède gekozen. Dit materiaal brengt klasse, luxe en stijl met zich mee. Je kunt de Walq Heren Warme Sloffen hierdoor geweldig combineren met bijvoorbeeld een gaaf joggingspak.

De Walq Heren Warme Sloffen bieden dus veel warmte. Ondertussen geniet je ook nog van een prachtig design. Dit design komt onder meer door het gebruikte materiaal, maar ook door de prachtige kleurstelling. Het bruin van de sloffen steekt prachtig af tegen de lichtere kleur van de binnenvoering. Je geniet hierdoor van sloffen met een prachtig contrast.

Belangrijk om te weten: deze heren sloffen hebben een brede pasvorm. Mocht je als man zijnde grotere/bredere voeten hebben, is dit ideaal. het is in jouw situatie dan waarschijnlijk lastig om nieuwe sloffen te vinden. Dankzij de brede pasvorm zijn de Walq Heren Warme Sloffen gelukkig voor elke man geschikt.

Wij zijn al met al groot fan van de Walq Heren Warme Sloffen. Met name voor in de koude wintermaanden vinden wij dit heerlijke sloffen heren. Dit is ook nog aan de geweldige kwaliteit te danken. Wij zijn ervan overtuigd dat je jarenlang geniet van deze prachtige, hoogwaardige en lekker warme sloffen.

Spreken de Walq Heren Warme Sloffen jou ook aan? Bestel ze dan direct bij onze partner Bol. Je hebt verder geen keuze qua kleuren, maar wel qua maat. Je hoeft voor deze sloffen heren overigens slechts €39,95. Gezien de gebruikte materialen vinden wij dit prijskaartje echt reuze mee vallen.

Wat zijn heren sloffen?

Heren sloffen zijn comfortabele schoenen voor heren die ontwikkeld zijn voor binnengebruik. De sloffen bieden veel warmte, bieden veel comfort en zijn ideaal voor in de wintermaanden. Dit komt voornamelijk doordat deze sloffen veelal van wol, fleece of zacht leer gemaakt zijn.

Zijn heren sloffen hetzelfde als heren pantoffels? Het lijkt er inderdaad heel erg op. Deze twee benamingen worden meer en meer door elkaar heen gebruikt. Het is echter goed om te weten dat pantoffels over het algemeen meer steun bieden. Je kunt dus makkelijk langere afstanden lopen op pantoffels. Sloffen worden daarentegen meer gezien als de zachtere versie van pantoffels.

Uiteraard zijn heren sloffen specifiek geschikt voor heren. Alle dames verwijzen wij graag naar ons artikel over de beste dames sloffen. Of je moet uiteraard sloffen heren voor je partner, broer, vader of oom aan willen schaffen.  

Wat zijn de voordelen van heren sloffen?

Wij raden je de beste heren sloffen absoluut aan. Dat heeft onder meer met de volgende belangrijke voordelen te maken:

 • Heren sloffen bieden veel gemak en comfort. Het gemak en het comfort zijn toch wel de grootste voordelen van de beste heren sloffen. Deze sloffen trek je eenvoudig aan, waarna de sloffen direct als gegoten zitten. Je hebt vaak niet eens door dat je nog sloffen draagt.
 • Heren sloffen zitten lekker warm. Een ander groot voordeel is dat heren sloffen lekker warm zitten. Voordat je het doorhebt, geniet je van lekker warme voeten. Dit is dus vooral te danken aan de zachte- en warme voering waar zo’n beetje elk sloffenmerk voor kiest.
 • Heren sloffen zijn veelzijdig te gebruiken. Wij zijn ook nog van mening dat sloffen heren veelzijdig te gebruiken zijn. Je kunt deze sloffen prima binnen gebruiken, terwijl je ook nog buiten kunt gebruiken. Wij raden je toch wel vooral binnengebruik aan.
 • Heren sloffen zijn voor elke man geschikt. Een ander groot voordeel vinden wij de toepasbaarheid van sloffen. De heren sloffen zijn dus veelzijdig te gebruiken en zijn ook nog voor elke man geschikt. Dit is hoofdzakelijk aan het diverse aanbod van heren sloffen te danken.
 • Heren sloffen zijn lekker hygiënisch. Wist je dat sloffen heren ook nog hygiënisch zijn? Als je uit je bed stapt, trek je direct de warme sloffen aan. Je voeten worden hierdoor niet koud én je voeten worden ook niet vies. Wel zo prettig, bijvoorbeeld als je je vloer niet al te vaak dweilt.
Comfeet Heren Sloffen
De Comfeet Heren Sloffen zijn de beste sloffen heren

Wat zijn de nadelen van heren sloffen?

Heren sloffen zijn absoluut geweldig, maar je moet wel met twee aandachtspunten rekening houden. Het eerste aandachtspunt heeft betrekking op de prijsstelling: de prijzen lopen nogal uiteen. Je moet daarom even goed naar je budget te kijken.

Het tweede aandachtspunt heeft met mogelijke keuzestress te maken. Juist doordat het aanbod zo divers is, zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Dát voorkom je door goed over je wensen na te denken.

Heb je de beste sloffen heren nog niet gevonden?

Ben je in onze top 5 de beste sloffen heren naar jouw mening nog niet tegengekomen? Geen nood aan de man; wij hebben immers special voor jou een complete top 10 samengesteld. Check hier nog eens 5 hele fijne sloffen voor heren:

Hoe vind je de beste sloffen heren?

Heb je je pijlen op de beste sloffen heren gericht? Dan zijn er meerdere punten waar je even goed naar moet kijken. De belangrijkste punten voorzien wij hieronder graag van extra duiding.

Vorm & pasvorm

Het belangrijkste waar je naar moet kijken, is naar de vorm. De reden hiervoor is terug te vinden in onze top 10. Als je naar de heren sloffen uit onze top 10 kijkt, zie je dat je uit meerdere vormgevingen kunt kiezen. Zet deze vormgevingen even voor jezelf op een rijtje en bepaal waar je voorkeur naar uit gaat.

Tevens moet je goed naar de pasvorm kijken. Heb je bijvoorbeeld brede voeten? Kies dan voor sloffen voor heren met een brede pasvorm. In het verlengde hiervan kun je ook direct even naar de instap kijken. Bij sommige heren sloffen is de instap erg laag; je kunt hierdoor eenvoudig de heren sloffen aantrekken!

Materiaal

Bij sloffen heren moet je goed naar het materiaal kijken. Idealiter is de binnenzijde van wol of fleece gemaakt. Deze materialen voelen lekker zacht aan en houden je voeten perfect warm.

Voor de buitenzijde heeft een fabrikant talloze mogelijkheden. Wij zijn onder meer over textiel, suède en leer te spreken. Alle materialen brengen in ieder geval specifieke voor- en nadelen met zich mee. Bekijk daarom de verschillende materialen even goed voor jezelf.

Uitstraling

Is de uitstraling van heren sloffen belangrijk? Ja, wat ons betreft wel. Het is niet het belangrijkste punt, maar het is wel prettig als je je nieuwe sloffen ook nog mooi vindt. Kijk daarom even goed naar de uitstraling van je nieuwe heren sloffen.

Hierbij speelt onder meer de kleur een grote rol. Ook hebben wij opgemerkt dat het materiaal van grote invloed is op de uitstraling. Ga dus per heren slof goed na wat je wel of niet mooi vindt. Hiermee vind je snel(ler) de meest geschikte sloffen heren.

Prijs + kwaliteit

Tot slot adviseren wij je om goed naar de prijs en kwaliteit te kijken. Kies je voor één van bovenstaande heren sloffen? Dan geniet je sowieso van de gewenste kwaliteit. Deze uitmuntende kwaliteit merk je onder meer aan de lange levensduur.

Verder adviseren wij je om goed naar je budget te kijken. De prijzen voor de sloffen heren lopen namelijk aanzienlijk uiteen. Kijk daarom even goed naar je budget en ga binnen dit budget op zoek naar de beste sloffen heren!


Veelgestelde vragen over sloffen voor heren

Wat is het verschil tussen sloffen en pantoffels voor heren?

Het verschil is vaak subtiel en meestal terminologisch; sloffen zijn typisch bedoeld voor gebruik binnenshuis en hebben een zachtere zool, terwijl pantoffels ook een stevigere zool kunnen hebben voor kort gebruik buitenshuis.

Welke materialen worden het meest gebruikt voor herensloffen?

Veelgebruikte materialen zijn wol, katoen, fleece, suède en leer. Deze materialen bieden comfort, duurzaamheid en warmte.

Kunnen sloffen goede voetondersteuning bieden?

Sommige herensloffen zijn ontworpen met extra ondersteuning, zoals een verstevigde voetboog of een gewatteerd voetbed, wat ze geschikt maakt voor mensen die extra comfort of ondersteuning nodig hebben.

Hoe onderhoud ik mijn sloffen om ze fris te houden?

De onderhoudsinstructies variëren afhankelijk van het materiaal. Veel sloffen kunnen met de hand gewassen worden of in de machine op een zachte cyclus, maar lees altijd het waslabel voor specifieke instructies.