Beste smart weegschaal kopen? Dit zijn de beste smart weegschalen van 2024!

Laatst bijgewerkt op 20 februari 2024

Welke eisen stel jij aan de producten in je huis? Als je van de nieuwste technologieën en snufjes houdt, is het hedendaags op en top genieten. Je kunt immers uit veel ‘smart’ producten kiezen, waaronder een smart weegschaal. Met een smart weegschaal geniet je van ontzettend veel voordelen. Benieuwd geworden? In dit artikel maak je kennis met al deze voordelen. Tevens maak je direct kennis met de beste varianten van 2024!

Wat is de beste smart weegschaal? Advies van onze expert

Als expert raad ik je graag de FITAGE LCD Personenweegschaal aan. Wat mij betreft is dit de beste koop, mede door de handige app en de indrukwekkende nauwkeurigheid. Ook het aan lichaamsanalyse metingen en het grote display zijn volledig naar mijn wens!

FITAGE Personenweegschaal

Onze 5 beste smart weegschalen van 2024

1. FITAGE LCD Personenweegschaal

FITAGE LCD Personenweegschaal

Wil je voor de beste variant gaan? Dan kun je niet om de FITAGE LCD Personenweegschaal heen. Wij zijn van mening dat dit de beste koop is, waarover wij echt heel enthousiast zijn. Dit enthousiasme delen we graag met je in deze korte review.

Met deze smart weegschaal haal je dus een zeer slimme weegschaal in huis. Dit is niet alleen aan de weegschaal te danken, maar óók aan de Fitage app. Dit is een app die je aan deze weegschaal kunt koppelen. Nadat je dat hebt gedaan, krijg je alle metingen inzichtelijk op je smartphone. Je geniet hiermee van een paar voordelen:

 • Je krijgt inzicht in werkelijk waar alle metingen. Dat dit de beste koop is, komt ook doordat deze weegschaal talloze metingen uitvoert. Dit zorgt ervoor dat je inzicht in alle metingen krijgt. Het voordeel daarvan is dat je inzicht in je gehele lichaam en gezondheid krijgt.
 • Je kunt de metingen goed analyseren. Een meting is een momentopname, maar dat is uiteraard niet heel erg van belang. Het is vooral van belang om je vorderingen in de gaten te houden. Gelukkig is het bij de FITAGE LCD Personenweegschaal mogelijk om al je metingen goed te analyseren. Dit doe je eenvoudig aan de hand van grafieken en overzichten.
 • Je kunt de metingen altijd terugzien. Een ander voordeel is dat je de metingen altijd nog terug kunt zien. Heb je bijvoorbeeld afgelopen maandag op de weegschaal gestaan? Dan zie je in de Fitage app precies wat destijds je gewicht was. Dat kun je dan dus prima vergelijken met de huidige meting.

Dat dit de beste variant is, komt ook door de vele metingen. De FITAGE LCD Personenweegschaal voert maar liefst 17 lichaamsanalyse metingen uit. Hiermee krijg je dus inzicht in je gewicht, je lichaam en je algehele gezondheid. Zo krijg je inzicht in je BMI, je spiermassa, je botmassa en je vetpercentage.

Deze smart weegschaal is ook nog door meerdere personen te gebruiken. Met alle dank aan de geheugenfunctie. De FITAGE LCD Personenweegschaal onthoudt met welke smartphones ‘ie verbonden is en herkent vervolgens jouw smartphone. Dit houdt in dat jouw metingen naar jouw smartphone verstuurd worden. Je kunt hierdoor met je gehele gezin gebruik maken van deze smart weegschaal.

Lees hier mijn uitgebreide FITAGE weegschaal review

Met deze smart weegschaal geniet je ook van een indrukwekkende nauwkeurigheid. Het merk Fitage heeft namelijk voor de beste sensoren gekozen. Deze zogeheten G-sensoren zorgen voor een afwijking van slechts 0,05 kg. Dit houdt in dat je gewicht tot op de 50 gram nauwkeurig weergegeven wordt.

Sta je op deze smart weegschaal? Dan lees je je gewicht eenvoudig op het display af. Dit display is lekker groot, is duidelijk en biedt nog meer informatie. Dit display is namelijk ook van een handige vetpercentagemeter voorzien. Op deze meter zie je in één oogopslag wat je actuele vetpercentage is. Dit is, wat ons betreft, een geweldige toevoeging.

Een ander pluspunt vinden wij de strakke uitstraling van de FITAGE LCD Personenweegschaal. Is dit nou echt belangrijk bij een smart weegschaal? Dat is aan jezelf om te beoordelen. Wij vinden in ieder geval dat deze weegschaal prachtig in je slaap- of badkamer staat.

Waar wacht je nog op? Bestel direct deze smart weegschaal. Als je dit gaat doen, moet je wel even goed naar de kleurstelling kijken. Je kunt de FITAGE LCD Personenweegschaal namelijk in drie kleurstellingen bestellen. Voor het prijskaartje maakt de kleurkeuze niet uit. Voor deze beste koop betaal je ongeveer €40. Relatief veel geld, maar het is wel gewoonweg de beste variant van 2024!

2. Silvergear Personenweegschaal Digitaal

Met een goede smart weegschaal geniet je van veel gemak. Een weegschaal waarbij dit zeker het geval is, is de Silvergear Personenweegschaal Digitaal. Wij vinden dit de tweede beste variant van 2024. Ten opzichte van bovenstaande variant verschilt ‘ie op een paar punten. Lees daar alles over in deze korte review!

Wij vinden dit om meerdere redenen een interessante smart weegschaal. Ten eerste om de vele koppelingsmogelijkheden. Je koppelt deze weegschaal eenvoudig aan je smartphone, maar je kunt ‘m ook aan een tablet koppelen. Zolang het maar om een iOS of Android apparaat gaat, kun je deze smart weegschaal koppelen.

Ten tweede zijn wij over de handige app te spreken. In deze app krijg je alle metingen en de uitkomsten hiervan duidelijk te zien. Je kunt hierdoor een prima vergelijking en analyse maken. Ook krijg je hiermee alle mogelijke inzichten. In je lichaam, in je gewicht en in je algehele gezondheid.

Dit is ten derde ook aan de vele lichaamsanalyse metingen te danken. Als je op de Silvergear Personenweegschaal Digitaal staat, voert ‘ie direct 14 lichaamsanalyse metingen uit. Deze smart weegschaal meet ook direct je BMI, je lichaamsvet, je spierpercentage, je visceraal vet en je spier- en botmassa. Je krijgt hiermee dus ontzettend veel inzichten.

Ten vierde vinden wij de geheugenfunctie geweldig. Met deze functie is het mogelijk om maar liefst 24 personen aan de Silvergear Personenweegschaal Digitaal te koppelen. Je kunt ‘m hierdoor ook met een groot gezin gebruiken. Of met een groot huishouden. Deze weegschaal herkent direct met welke smartphone ‘ie verbonden is. Op basis daarvan zet ‘ie alleen de juiste metingen door naar de juiste smartphone.

Ten vijfde vinden wij de prijs-kwaliteitsverhouding subliem. Het merk Silvergear heeft prima werk geleverd door een kwalitatief hoogwaardige weegschaal te produceren. Deze weegschaal gaat jarenlang mee en blijft zijn werk ook op de lange termijn goed doen. Het prijskaartje is daarbij extra opvallend: je betaalt hier slechts €27 voor. Hij is hiermee dus goedkoper dan de beste koop, zie de review hierboven.

Wat wij ook nog een sterk punt vinden, is de nauwkeurigheid. Bij de Silvergear Personenweegschaal Digitaal ben je van een afwijking van 0,1 kg verzekerd. Dit betekent dat je gewicht met hoogstens 100 gram verkeerd weergegeven kan worden. Nou, dat is vast wel iets waar je mee kunt leven.

Een ander groot voordeel vinden wij overigens de algehele samenstelling. Deze weegschaal ziet er strak uit, beschikt over antislip voetjes en heeft een automatische aan- en uitfunctie. Ook is ‘ie geschikt voor personen tot maximaal 150 kg.

Al met al vinden wij de Silvergear Personenweegschaal Digitaal de tweede beste smart weegschaal. Wij zijn hier overigens niet als enige enthousiast over. Bij onze partner Bol.com zijn al 1200 reviews achtergelaten! Dat de gemiddelde score hiervan ook nog erg hoog is, is wat ons betreft veelzeggend. Een absolute aanrader dus!

3. Sacoma Slimme Personenweegschaal

Sacoma Slimme Personenweegschaal

Het aanbod van smart weegschalen is vrij divers te noemen. Het was voor ons daarom niet eenvoudig om de beste varianten aan te wijzen. Eén van de varianten die ook om deze eretitel mee streed, is de Sacoma Slimme Personenweegschaal. Wij vinden dit de derde beste variant van 2024.

Met deze weegschaal haal je een écht slimme weegschaal in huis. Dit is onder meer te danken aan de super handige app. Met deze app krijg je de uitkomsten van alle metingen direct inzichtelijk. Dit gebeurt aan de hand van grafieken en overzichten, waardoor je snel de juiste analyses uit kunt voeren.

Wil je bijvoorbeeld op een streefgewicht uitkomen? Of wil je je vetpercentage omlaag brengen? Dit zijn twee situaties waarin de Sacoma Slimme Personenweegschaal maar al te goed van pas komt. Dankzij de app zie je immers direct je vorderingen naar voren komen. Dát houdt in dat je prima inzicht krijgt in de vorderingen die je doormaakt. Dit kan ook nog eens heel motiverend werken.

Wat wij ook erg slim vinden, is het grote verlichte display. Op dit display lees je in één keer maar liefst 7 waarden af. Je hoeft dus niet per sé de app te gebruiken, maar dat raden wij je wel aan. Desalniettemin biedt dit display veel gemak.

Je leest op dit display onder meer je vetpercentage af. Dat is te danken aan de vetpercentagemeter in deze smart weegschaal. Ook lees je direct je hartslag af. Dat is vrij uniek en opvallend te noemen. Dankzij de ingebouwde hartslagmeter krijg je ook in je hartslag inzicht. Dat noemen wij nou écht slim!

De aandrijving van de Sacoma Slimme Personenweegschaal is ook super slim te noemen. Dit is namelijk geen weegschaal die op normale batterijen werkt. Nee, het merk Sacoma heeft gekozen voor oplaadbare batterijen. Deze batterijen kun je met een USB kabel eenvoudig opladen. Het voordeel? Je hoeft nooit meer nieuwe batterijen te kopen. Dat bespaart je kosten en brengt veel gemak met zich mee.

Maak je gebruik van deze smart weegschaal? Dan geniet je ook nog van een indrukwekkende nauwkeurigheid. De afwijking is maximaal 100 gram, dankzij de perfecte 4G sensoren. Deze sensoren werken erg accuraat en bieden daarom alle gewenste inzichten in de metingen die je uitvoert.

Een ander groot pluspunt vinden wij de vele metingen. Als je op de Sacoma Slimme Personenweegschaal staat, voert ‘ie direct 17 lichaamsanalyse metingen uit. Met deze metingen krijg je dus nog meer inzicht in je lichaam, gezondheid en gewicht. Ontzettend handig en waardevol.

Zoals je merkt, zijn wij enthousiast over deze smart weegschaal. Dat klopt en dit geldt ook voor heel veel andere mensen. Bijna 300 mensen hebben bij Bol.com namelijk een tevreden beoordeling over de Sacoma Slimme Personenweegschaal achtergelaten. Dat is wat ons betreft veelzeggend voor deze smart weegschaal.

Waarom dit dan volgens ons niet de beste koop is? Dat komt door de prijsstelling. Voor de Sacoma Slimme Personenweegschaal betaal je ongeveer €43. Hij is hiermee dus nog duurder dan de beste koop, zie daarvoor de 1e review. Desalniettemin zijn wij erg enthousiast over deze veelzijdige en super handige weegschaal!

4. E.volve Personenweegschaal

E.volve Personenweegschaal

Ben je de beste variant voor in jouw situatie niet tegengekomen? Komt dit wellicht doordat je het liefste zo min mogelijk geld uitgeeft? Dan raden wij je graag de E.volve Personenweegschaal aan. Uit onze test is gebleken dat dit de beste goedkope smart weegschaal is.

Voor deze smart weegschaal betaal je slechts €24,99. Hij is hiermee dus aanzienlijk goedkoper dan veel andere smart weegschalen. Merk je dan ergens aan dat dit een goedkopere weegschaal is? Nee, alles behalve dat. Deze smart weegschaal doet eigenlijk alles heel goed.

Aan meerdere aspecten merk je dat dit een smart weegschaal is. Ten eerste aan de koppeling met de handige app. Alle metingen die de E.volve Personenweegschaal voor je uitvoert, worden direct doorgezet naar de handige app. Met deze app kun je vervolgens de juiste analyses uitvoeren. Je krijgt hiermee bijvoorbeeld inzicht in je afslankproces, mocht dat je doel zijn.

Ten tweede spreken de vele metingen ons aan. De E.volve Personenweegschaal voert namelijk 14 essentiële lichaamsanalyse metingen aan. Hij geeft dus niet alleen je gewicht weer, maar ook andere belangrijke aspecten van je lichaam. Hierbij kun je bijvoorbeeld aan je vetpercentage, spiermassa, botmassa en BMI denken.

Ten derde zijn wij over de koppelingsmogelijkheden te spreken. Je kunt ‘m namelijk aan de Fitdays app koppelen, maar ook aan tal van andere apps. Volgens het merk E.volve kun je ‘m koppelen aan alle gezondheidsapps van Samsung smartphones en Apple smartphones. Kijk, daar heb je nog eens iets aan!

Ten vierde vinden wij de geheugenfunctie subliem. Het is hierdoor mogelijk om met maximaal 24 personen van de E.volve Personenweegschaal gebruik te maken. Sta je op deze weegschaal? Dan maakt ‘ie automatisch een koppeling met je smartphone. Jouw meetgegevens worden hierdoor naar jouw smartphone doorgestuurd. Je kunt hierdoor met het gehele gezin gebruik maken van deze smart weegschaal.

Ten vierde zijn wij over de indrukwekkende nauwkeurigheid te spreken. De E.volve Personenweegschaal voert de metingen met een afwijking van maximaal 100 gram uit. Dit betekent dat je volledig kunt vertrouwen op de metingen van deze smart weegschaal. Deze nauwkeurigheid is overigens te danken aan de unieke BIA techniek met bijbehorende sensoren.

De E.volve Personenweegschaal is ook nog van een paar extra’s voorzien. Wat te denken van de 2 extra modi? De babymodus is ideaal voor baby’s, terwijl de atleetmodus ideaal is voor de fanatieke sporters. Tevens zijn wij over de antislip voetjes te spreken. Als je deze smart weegschaal op je gladde slaapkamervloer zet, blijft ‘ie zo stevig als een huis staan. Dat is uiteraard wat we graag zien.

Al met al zijn wij erg enthousiast over de E.volve Personenweegschaal. Dit komt ook nog door de fraaie vormgeving. De zwarte kleur valt direct op, evenals de chromen accenten van deze smart weegschaal. Tevens vinden wij de afmetingen en het gewicht subliem. Doordat ‘ie 1,2 kilogram weegt, kun je ‘m ook naar andere plekken meenemen. Handig als je langere tijd op vakantie gaat.

5. Formilo Premium Slimme Weegschaal

Formilo Premium Slimme Weegschaal

In deze top 10 vind je 10 interessante smart weegschalen. Wat hierbij extra opvalt, is dat elke smart weegschaal op zijn eigen manier uniek is. Dit geldt al helemaal voor de Formilo Premium Slimme Weegschaal. In deze review vertellen we je graag meer over deze smart weegschaal.

De Formilo Premium Slimme Weegschaal is een zeer slimme weegschaal. Dit is alleen al te danken aan de koppeling met de handige smart app. Deze app geeft alle uitkomsten duidelijk weer en stelt je in staat om alle uitkomsten te analyseren. Dit is bijzonder handig als jaar een bepaald doel aan het toewerken bent.

Tevens zijn wij over de complete analyse te danken. Sta je op de Formilo Premium Slimme Weegschaal? Dan voert deze smart weegschaal direct 15 metingen voor je uit. Deze metingen zie je duidelijk in de app terug, waarna je dus de gewenste analyse uit kunt voeren. Het aantal metingen is in ieder geval volledig naar onze wens. Je krijgt hiermee inzicht in méér dan alleen in je gewicht.

Overigens zijn wij ook over het grote en duidelijke display te danken. Dit heeft niet alleen met de afmetingen te danken, maar vooral met de weergave van alle informatie. Op dit display lees je niet alleen je gewicht af, maar ook tal van andere belangrijke waarden. Denk hierbij aan je vetpercentage.

De Formilo Premium Slimme Weegschaal is ook nog van een slimme hartslagmeter voorzien. Deze meter meet nauwkeurig je hartslag op, waarna ook deze meting naar de slimme app doorgegeven wordt. Ook in je hartslag krijg je dus alle mogelijke inzichten.

Ben je van plan om je nieuwe weegschaal met veel personen te gebruiken? Dan is de Formilo Premium Slimme Weegschaal al helemaal een geschikte smart weegschaal voor je. Deze weegschaal heeft een onbeperkte geheugenfunctie. Dit houdt in dat iedereen in je gezin of huishouden van deze smart weegschaal gebruik kan maken.

De Formilo Premium Slimme Weegschaal is ook nog eens super handig vormgegeven. Zo is ‘ie lekker dun, waardoor je ‘m eenvoudig onder je bed kunt schuiven. Tevens is deze smart weegschaal erg robuust uitgevoerd. Dit blijkt onder andere uit het maximale weegvermogen van 180 kg. Deze smart weegschaal is hierdoor ook voor de zwaardere mensen geschikt.

Bij deze smart weegschaal geniet je ook nog van een geweldige nauwkeurigheid. De nauwkeurigheid is maar liefst 0,05 kg. Dit betekent dat je gewicht met maximaal 50 gram verkeerd weergegeven kan worden. De uitkomsten van de Formilo Premium Slimme Weegschaal kun je hierdoor volledig als waarheid aanschouwen.

Wij vinden dit dus een zeer geschikte smart weegschaal. Waarom dit dan niet dé beste variant is? Dat komt puur door het prijskaartje. Voor de Formilo Premium Slimme Weegschaal moet je namelijk een bedrag van ongeveer €50 betalen. Hij is hiermee dus fors duurder dan de beste koop smart weegschaal, zie daarvoor de 1e review.

Wat is een smart weegschaal precies?

Een smart weegschaal is een weegschaal met een bluetooth- of wifi ontvanger. Door deze ontvanger kun je ‘m aan je smartphone koppelen. Op je smartphone krijg je vervolgens, met een app, alle mogelijke inzichten in je gewicht en lichaam.

Bestaat er een verschil tussen de beste slimme weegschaal en smart weegschaal? Nee, dit is hetzelfde. Alleen de benaming is anders. Overigens is het ook zo dat veel andere weegschalen het predicaat ‘smart’ verdienen. Denk hierbij aan de beste weegschaal met lichaamsanalyse, beste weegschaal met vetpercentage en beste digitale weegschaal.

Kan een analoge weegschaal ook smart uitgevoerd zijn? Het is mogelijk, maar wij zien dit nauwelijks tot niet. Logisch ook. Als een fabrikant voor een smart weegschaal kiest, is het bijzonder logisch om voor een digitale variant te kiezen.

Wat zijn de voordelen van een smart weegschaal?

Wij raden je de aanschaf van een goede smart weegschaal absoluut aan. Dit heeft onder meer met de volgende voordelen te maken:

 • Je krijgt alle mogelijke inzichten. Doordat alle metingen naar de app doorgezet worden, krijg je alle mogelijke inzichten. Niet alleen in de actuele metingen, maar ook in de metingen uit het verleden. Je bent hiermee in staat om perfecte analyses uit te voeren. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld op een bepaald streefgewicht uit wilt komen.
 • Je wordt gemotiveerd. Heb je de wens om op een bepaald gewicht uit te komen? Dan heb je al helemaal baat bij een smart weegschaal. Doordat je inzicht in allerlei zaken krijgt, werkt dit ontzettend motiverend. Grote kans dat je met een goede smart weegschaal eerder je doel gaat behalen.
 • De weegschaal is super nauwkeurig. Bij een smart weegschaal draait niet alles om de app. Nee, ook de nauwkeurigheid is bij de beste varianten ontzettend goed. Door deze nagenoeg perfecte nauwkeurigheid kun je volledig bouwen en vertrouwen op de metingen.
 • De weegschaal voert meerdere metingen uit. Weet je wat alle smart weegschalen met elkaar gemeen hebben? Dat ze talloze lichaamsanalyse metingen uitvoeren. Deze weegschalen meten niet alleen je gewicht, maar ook tal van andere belangrijke lichaamszaken. Denk hierbij aan je BMI en je vetpercentage.
 • De weegschaal is door meerdere personen te gebruiken. Kies je voor een goede smart weegschaal? Dan kies je voor een weegschaal die door je gehele gezin of huishouden te gebruiken is. Dit komt puur door de geheugenfunctie waar alle goede smart weegschalen over beschikken.
 • De weegschaal werkt erg eenvoudig. Denk je dat een smart weegschaal complex is? Dan heb je het volledig mis. Bij deze weegschalen valt vooral de eenvoud op. Je hoeft zelf niks meer te doen dan op de weegschaal plaats te nemen. De weegschaal én de app doen de rest van het werk voor je.
FITAGE Personenweegschaal
De FITAGE Personenweegschaal is de beste smart weegschaal

Wat zijn de nadelen van een smart weegschaal?

Zou iedereen voor een goede smart weegschaal moeten kiezen? Ja, wij vinden van wel. Ondanks dat je met twee aandachtspunten rekening moet houden:

 • Een smart weegschaal verbruikt de batterijen nogal snel. Een smart weegschaal werkt dus eenvoudig, maar verbruikt hier wel de nodige energie voor. Dit betekent dat je zo af en toe de batterijen moet vervangen. Wij raden je daarom aan om altijd reserve batterijen in huis te hebben.
 • Je moet relatief veel geld uitgeven. Als je voor een goede smart weegschaal wilt gaan, moet je relatief veel geld uitgeven. Dit komt puur door de vele handige functies waar de weegschaal over beschikt. Ook moeten fabrikanten vrij veel geld investeren in de nauwkeurige sensoren. Dit alles zie je aan de iets hogere kostprijs terug.

Heb je de beste smart weegschaal nog niet gevonden?

In dit artikel heb je met onze top 5 beste smart weegschalen kennisgemaakt. Spreken deze 5 varianten je echter niet helemaal aan? Dan raden wij je aan om ook nog eens naar deze 5 smart weegschalen te kijken:

€133,81
Op voorraad
Bol.com

Hoe vind je de beste smart weegschaal?

Het is al met al aan te raden om voor een smart weegschaal te kiezen. Daarvoor raden wij je dus de 5 bovenstaande varianten aan. Maar, welke van deze varianten is nou voor jóu de beste smart weegschaal? Dat achterhaal je door op onderstaande punten te letten.

App

Bij een smart weegschaal draait het meeste om de app. Check daarom met welke app je van de smart weegschaal gebruik kunt maken. Bekijk daarbij ook hoe alle metingen weergegeven worden. Wordt dit in de vorm van grafieken en overzichten gedaan? Dat is, wat ons betreft, zeer wenselijk.

Ook moet je goed naar eventuele synchronisatiemogelijkheden kijken. Er zijn meerdere smart weegschalen die je met bijvoorbeeld Samsung Health of Apple Health kunt gebruiken. Kijk al met al goed naar de smart weegschaal én de app.

Metingen

Met een goede smart weegschaal kun je veel metingen uitvoeren. Check vooraf goed om welke lichaamsanalyse metingen het precies gaat. Wij hebben opgemerkt dat de beste varianten op dit gebied verschillend zijn. Sommige weegschalen voeren 14 metingen uit, terwijl andere weegschalen 15- of zelfs 17 metingen uitvoeren. Het is aan jou om op dit gebied de juiste afweging te maken.

Display

Een smart weegschaal beschikt over een duidelijk display. Je kunt hierdoor eenvoudig je actuele gewicht aflezen. Wat wij echter ook opgemerkt hebben, is dat veel smart weegschalen van een groot display voorzien zijn. Op dit display lees je ook nog eens meerdere waarden af, zoals je vetpercentage en hartslag.

Samenstelling

Als één na laatste punt wijzen wij je op de algehele samenstelling. Wil je voor de beste koop gaan? Dan moeten alle facetten van de weegschaal naar je wens zijn. Kijk daarom goed naar de samenstelling en handige extra’s/functies. Op die manier stem je je nieuwe smart weegschaal volledig op je wensen af.

Prijs en kwaliteit

Wil je voor de beste variant gaan? Dan moet je toch wel bereid zijn om te investeren. Voor de betere smart weegschalen moet je nu eenmaal iets meer geld uitgeven.

Dat maakt op zich niks uit, aangezien de kwaliteit top is. Kies je voor één van de bovenstaande varianten? Dan ben je van een lange levensduur verzekerd. Tevens geniet je dus van heel veel andere voordelen. Alle bovenstaande varianten worden ook nog eens heel goed beoordeeld door de huidige gebruikers.