Beste warmwaterkruik van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Heb je het liever te warm of liever te koud? Grote kans dat je het liever iets warmer hebt in plaats van dat je het koud hebt. Mocht je het regelmatig koud in je bed hebben, zou je dit daarom zo snel mogelijk op moeten lossen. Dat doe je mogelijk met een warmwaterkruik. Met een goede warmwaterkruik hoef je het nooit meer koud te hebben en geniet je van veel gemak. Wil je hier meer over weten? Maak hieronder direct kennis met de beste varianten én met alle voordelen in zijn algemeenheid van zo’n kruik.

Onze 5 beste warmwaterkruiken van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste warmwaterkruiken bij de goedkoopste aanbieder:


1. Pasper XXL kruik met hoes

Heb je je pijlen gericht op een nieuwe warm water kruik? Maak je borst dan maar alvast nat; je kunt namelijk uit veel soorten warmwaterkruiken kiezen. Binnen dit huidige aanbod gaat onze voorkeur uit naar de Pasper XXL kruik met hoes. Dit vinden wij, om meerdere redenen, absoluut de beste warmwaterkruik.

Dit is onder meer te danken aan de grote inhoud van 3,5 liter. Doordat dit zo’n grote warmwaterkruik is, geniet je van meerdere voordelen:

 • 8 uur lange werking. Vul de Pasper XXL kruik met hoes in de avond en je geniet de hele nacht door van een heerlijke warmte. Dankzij deze warmwaterkruik hoef je het ’s nachts echt nooit meer koud te hebben.
 • Geweldige warmteafgifte. Doordat dit een relatief grote warmwaterkruik is, beschikt deze kruik over een groter oppervlakte. Juist dit grotere oppervlakte zorgt voor een geweldige warmteafgifte.

De werking van de Pasper XXL kruik met hoes is dus geweldig. Dit is niet alleen aan de inhoud te danken, maar ook aan de zachte hoes. Deze hoes voelt lekker zacht aan, roept geen irritaties aan je huid op en zorgt ervoor dat de kruik zo lang de warmte af kan geven. De combinatie van deze kruik en deze hoes is zodoende perfect. Wat ons betreft.

Wat wij ook perfect vinden, is de afwerking van de Pasper XXL kruik met hoes. Dankzij deze afwerking geniet je van een 100% lekvrije kruik. Dit komt uiteraard de veiligheid alleen maar ten goede; je wilt absoluut niet in aanraking komen met het zeer hete water uit de Pasper XXL kruik met hoes.

Een ander groot pluspunt is de algehele kwaliteit. De Pasper XXL kruik met hoes is van een uitmuntende kwaliteit, waardoor je van een lange levensduur verzekerd bent. Tijdens deze lange levensduur geniet je van de gewenste veiligheid en dus van een heerlijke warmteafgifte. De uitmuntende kwaliteit blijkt overigens ook uit de garantieperiode van 2 jaar lang.

Wil je van deze warmwaterkruik gebruik maken? Hou dan altijd goed rekening met je eigen veiligheid. En met de veiligheid van de mensen om je heen. Zo moet je oppassen met het hete water waar je de Pasper XXL kruik met hoes mee vult. Gelukkig heeft het merk Pasper voor een ruime vulopening gezorgd. Dit betekent dat je deze warmwaterkruik veilig en eenvoudig bij kunt vullen.

Spreekt deze warmwaterkruik je nu al aan? Dan gaan we het nóg mooier voor je maken: de Pasper XXL kruik met hoes is niet overdreven duur. Nee, bij onze partner Bol betaal je ongeveer €20 voor deze warmwaterkruik. Bestel je twee van deze kruiken in één keer? Dan krijg je ook nog eens 10% extra korting.

Verder wordt deze warmwaterkruik erg goed beoordeeld. Bij onze partner Bol zijn meer dan 200 reviews over de Pasper XXL kruik met hoes achtergelaten. Van deze grote hoeveelheid reviews is de gemiddelde score ook nog eens bijzonder hoog. Daaruit blijkt overduidelijk dat deze warmwaterkruik precies doet wat ‘ie moet doen. En dat je echt op deze warmwaterkruik kunt bouwen!

2. Ølav North

€18,95
Op voorraad
Bol.com

Wil je van een heerlijke warmwaterkruik genieten? Heb je alleen het idee dat de bovenstaande variant niet helemaal op je wensen aansluit? Kijk dan ook eens naar de Ølav North. Ook over deze warm water kruik zijn wij namelijk erg te spreken.

De Ølav North is een warmwaterkruik met een inhoud van 2 liter. Hij is hiermee dus een stuk compacter dan de bovenstaande variant. Het voordeel hiervan is dat je deze kruik ook eenvoudig op je kleinere lichaamsdelen kunt leggen. Het nadeel hiervan is dat de werkingsduur van deze kruik net iets korter is.

Toch zijn wij erg te spreken over de werkingsduur van 6 uur. Vul de Ølav North met warm water en je geniet vervolgens 6 uur lang van een heerlijke warmteafgifte. Deze lange warmteafgifte is onder meer aan de gehele samenstelling van deze warmwaterkruik te danken.

Daarbij doelen wij onder meer op de zachte teddy hoes. Deze hoes is van zacht teddy materiaal vervaardigd, waardoor de hoes echt heerlijk aanvoelt. De hoes is zacht, de hoes voelt prettig voor je huid aan en deze hoes geeft de warmte ook nog eens perfect over. Juist oor deze hoes geniet je dus van de werkingsduur van maar liefst 6 uur. Voor de begrippen van een 2 liter grote warmwaterkruik is dit oprecht een lange werkingsduur.

De algehele kwaliteit van de Ølav North is ook top. Dit blijkt uit meerdere zaken:

 • Beschikt over alle keurmerken en voldoet aan alle normen. Aan een warmwaterkruik worden, door verschillende instanties, strenge eisen gesteld. Logisch ook, aangezien het warme water gevaarlijk kan zijn. Gelukkig beschikt deze warmwaterkruik over alle keurmerken.
 • Dubbelzijdig geribbeld. Men heeft bij de Ølav North bewust voor een dubbelzijdige ribbeling gekozen. Juist door deze dubbelzijdige ribbeling is de kruik van een top kwaliteit. De druk wordt perfect verdeeld en hierdoor is deze warmwaterkruik ook 100% lekvrij.

Een leuk (en niet geheel onbelangrijk) detail is het materiaalgebruik. De Ølav North is namelijk van alleen maar natuurlijke- en gerecyclede materialen vervaardigd. Ben je begaan met het milieu? Dan is dit absoluut een interessante warmwaterkruik voor je.

Door de jaren heen is de Ølav North een populaire warmwaterkruik geworden. Dit blijkt althans uit de tientallen positieve reviews bij onze partner Bol. Uit deze reviews blijkt duidelijk de tevredenheid van veel huidige gebruikers. Zij roemen de kwaliteit, de samenstelling en de werking. Veel mensen geven inderdaad aan dat de werkingsduur echt zo lang is!

Spreekt deze warmwaterkruik je aan? Dan sta je wel nog voor een lastige klus: voor welke van de vijf kleurstellingen ga je kiezen? Bij zone partner Bol vind je een overzicht van deze vijf kleuren. Bekijk ze even goed en bestel de Ølav North direct in de gewenste kleur.

Hier hoef je niet al te diep voor in de buidel te tasten. Nee, voor deze warmwaterkruik betaal je slechts €18,95. Hij is hiermee dus nog goedkoper dan de bovenstaande variant. Bestel je twee van de Ølav North warmwaterkruiken in één keer? Dan ontvang je 5% extra staffelkorting. Dankzij deze korting geniet je van een nog betere prijs-kwaliteitsverhouding.

3. Fashy warm water kruik

Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar de beste varianten. Al snel kwamen we daarbij in aanraking met de Fashy warm water kruik. Deze kruik vonden wij erg interessant en we hebben ‘m daarom in onze top 10 opgenomen. Dit is volgens ons de derde beste variant van 2024.

Bij deze warmwaterkruik vallen een paar zaken op. Ten eerste kun je deze warmwaterkruik in maar liefst 57 varianten bestellen. Je hebt namelijk de keuze uit meerdere inhouden en uit meerdere kleuren. Onze voorkeur gaat uit naar de rode variant, maar bekijk voor jezelf zeker ook even de andere kleurstellingen.

Ten tweede zijn wij over de inhoud van 2 liter te spreken. Wij zijn bewust voor deze inhoud gegaan, aangezien deze inhoud voor veel mensen ideaal is. De Fashy warm water kruik is hierdoor niet al té groot en doet exact wat ‘ie moet doen.

Het bijvullen gaat erg eenvoudig. Dit is vooral aan de handige samenstelling en grote vulopening te danken. Door de grote vulopening knoei je niet met het warme water. Toch is het advies om te allen tijde voorzichtig om te gaan met de Fashy warm water kruik. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Net zoals dit bij elke andere warmwaterkruik het geval is.

Met de Fashy warm water kruik geniet je van meerdere gezondheidsvoordelen:

 • Je gaat hier menstruatieklachten mee tegen. Voor vrouwen is dit hoe dan ook één van de betere warmwaterkruiken. Leg deze kruik op je buik neer en ga hiermee de menstruatieklachten efficiënt tegen.
 • Je gaat hier pijn mee tegen. Heb je last van bijvoorbeeld spier- of gewrichtspijn? Ook dan is het verstandig om voor de Fashy warm water kruik te kiezen. Met deze warmwaterkruik ga je namelijk op een efficiënte manier dergelijke pijn tegen.
 • Je voorkomt hier koude voeten mee. Lig je vaak in bed met ijskoude voeten? Dan heb je het sowieso koud; de temperatuur van je voeten is bepalend voor de algehele lichaamstemperatuur. Leg de Fashy warm water kruik daarom op je voeten en voorkom hiermee koude voeten. Daarmee voorkom je ook een lagere lichaamstemperatuur.

Een groot pluspunt van de Fashy warm water kruik is de populariteit. Bij onze partner Bol zijn alleen al meer dan 260 reviews over deze warmwaterkruik achtergelaten. Van deze forse hoeveelheid reviews is de gemiddelde score ook nog een super hoog. Hieruit blijkt overduidelijk dat deze warmwaterkruik perfect doet wat ‘ie moet doen.

Ben je ook zo te spreken over de Fashy warm water kruik? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je in petto: dit is de goedkoopste warmwaterkruik. Voor deze kruik hoef je slechts €14 te betalen. Voor nog geen 15 euro ben je al de trotse eigenaar van deze warmwaterkruik.

Besef wel even goed dat deze kruik geen hoes heeft. Hij heeft uiteraard wel een stevige behuizing, maar er wordt geen zachte hoes meegeleverd. De hoes voelt hierdoor wellicht iets minder comfortabel aan. Desondanks zijn wij ontzettend te spreken over de Fashy warm water kruik. Met name door de voordelige aanschafprijs, de inhoud van 2 liter en de grote vulopening. Je kunt niet de mist ingaan met deze warmwaterkruik!

4. Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes

Wat vind jij belangrijk aan je nieuwe warmwaterkruik? Voordat je je zoektocht naar de beste koop af kunt trappen, is dat één van de belangrijkste vragen om goed over na te denken. In veel situaties kom je al snel bij de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes uit.

Wij vinden dit één van de betere warmwaterkruiken van 2024. Dit komt onder meer door de extra zachte hoes. Met deze extra zachte hoes geniet je van nog meer comfort. Het is bijvoorbeeld heerlijk om deze kruik op je buik neer te leggen. Je geniet dan direct van de extra zachte hoes én van de fijne warmteafgifte.

Wil je hiervan genieten? Dan moet je uiteraard wel eerst de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes met warm water bijvullen. Gelukkig heeft deze kruik een inhoud van 1,8 liter. Je hoeft ‘m hierdoor niet met al te veel water bij te vullen. Door deze vrij compacte inhoud is deze kruik sowieso relatief klein uitgevoerd. Dit maakt het eenvoudiger om deze warmwaterkruik op een kleiner lichaamsdeel neer te leggen.

Goed om te weten: de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes is eenvoudig bij te vullen Het merk Qomfor heeft namelijk voor een grote vulopening gezorgd. Door deze forse vulopening is het een fluitje van een cent om deze warmwaterkruik met het hete water bij te vullen. Doe dit uiteraard wel met beleid en voorzichtig. Je wilt niet dat dit warme water op je huid terechtkomt.

Spreekt de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes je nu al aan? Dan is het verstandig om deze warmwaterkruik eens bij Bol te bekijken. Je ziet dan ook direct dat je deze kruik in 12 kleuren kunt bestellen. Dit heeft uiteraard geen betrekking op de kruik zelf, maar op de hoes van deze warmwaterkruik.

Heb je deze kruik met warm water gevuld? Dan geniet je van een lange en heerlijke warmteafgifte. De Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Je hoeft het hierdoor in principe nooit koud te hebben. Je kunt deze kruik bovendien voor 2 doeleinden inzetten:

 • Om heerlijk te ontspannen. Leg je de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes op bijvoorbeeld je buik neer? Dan kom je vanzelf in een heerlijke ontspanmodus terecht. Dit is te danken aan de warmteafgifte, waardoor je echt eventjes tot rust komt. Beter kan eigenlijk niet!
 • Om pijn mee te verlichten. Je kunt de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes ook inzetten voor verlichting van pijn. Met deze warmwaterkruik ga je onder meer buikpijn, menstruatiepijn, spierpijn en gewrichtspijn tegen.

Maak je regelmatig gebruik van de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes? Dan is het belangrijk om af en toe de hoes te wassen. Gelukkig is dit erg eenvoudig. Je kunt eenvoudig de hoes afnemen en vervolgens wassen. Het gezegde ‘een kind kan de was doen’ is absoluut van toepassing.

Al met al vinden wij dit een zeer geschikte warmwaterkruik. Dat is ook nog aan de sublieme prijs-kwaliteitsverhouding te danken. Deze warmwaterkruik is van een uitmuntende kwaliteit, gaat jarenlang mee en kost je slechts €16,49. Je doet absoluut een verstandige aankoop met de Qomfor Kruik met Extra Zachte Hoes!

5. Saniiliving Kruik met Hoes

Het aanbod van warmwaterkruiken is steeds uitgebreider geworden. Dit komt onder meer doordat meer en meer merken zich zijn gaan richten op het aanbieden van warmwaterkruiken. Dit geldt ook voor het merk Saniiliving. Over de Saniiliving Kruik met Hoes zijn wij erg te spreken.

Met deze warmwaterkruik geniet je van een heerlijke warmteafgifte. Dit is aan drie voordelen gezamenlijk te danken:

 • Extra zachte hoes. De Saniiliving Kruik met Hoes is van een zachte hoes voorzien. Deze hoes brengt de warmte perfect over en voelt heerlijk zacht voor je huid aan. Het is hierdoor echt een feestje om deze (warme) hoes op je lichaam neer te leggen.
 • Inhoud van 2 liter. De Saniiliving Kruik met Hoes is een warmwaterkruik met een inhoud van 2 liter. Dit is eigenlijk een gemiddelde inhoud voor een warmwaterkruik.  
 • Lange warmteafgifte. Kies je voor de Saniiliving Kruik met Hoes? Dan kies je voor een warmwaterkruik waarmee je 6 uur lang van een heerlijke warmte geniet. Door deze lange werkingsduur is het echt op en top genieten.

De algehele samenstelling is sowieso dik in orde. Om het warme water in deze kruik in te ‘schenken’, geniet je bijvoorbeeld van een grote vulopening. Dit komt zowel het gemak als de veiligheid ten goede. Deze kruik is uiteraard ook 100% lekvrij. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat het warme water alsnog op je lichaam terechtkomt.

Met de Saniiliving Kruik met Hoes kun je bovendien alle kanten op. Dit is namelijk ook een fijne warmwaterkruik voor baby’s en kinderen. Je moet in dat geval wel extra voorzichtig zijn; een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor de tastbare huid van een kind. Maar, het is in de basis dus mogelijk om deze warmwaterkruik voor/bij je kind te gebruiken.

Voor jezelf biedt de Saniiliving Kruik met Hoes uiteraard ook veel mogelijkheden. Zo ga je met deze warmwater efficiënt pijn tegen. Ongeacht of het nou om menstruatieklachten of om spierpijn gaat, doet deze warmwaterkruik exact wat ‘ie moet doen. Wil je even heerlijk tot rust komen? Ook dat is mogelijk met deze zeer comfortabele warmwaterkruik.

In de afgelopen periode hebben al veel mensen voor de Saniiliving Kruik met Hoes gekozen. Dit blijkt in ieder geval uit de ruim 120 positieve reviews bij onze partner Bol. Veel gebruikers spreken vol lof over de werking, over de zachtheid en over de warmteafgifte van de Saniiliving Kruik met Hoes!

Ben je zelf ook onder de indruk van deze warmwaterkruik? Bestel ‘m dan direct bij onze partner Bol voor een bedrag van slechts €19,95. Bij onze partner Bol kun je ook nog van een interessante staffelkorting profiteren. Bestel je bijvoorbeeld 4 van deze warmwaterkruiken in één keer? Dan ontvang je maar liefst 15% korting op deze bestelling!

Wat is een warmwaterkruik precies?

Een warmwaterkruik is een kruik die je met warm water moet vullen. Dit warme water zorgt vervolgens voor een aangename warmteafgifte. Je hoeft het hierdoor nooit meer koud te hebben.

Is een warmwaterkruik de beste kruik voor volwassenen? Dat hangt volledig van je wensen af. Je kunt namelijk hedendaags ook voor een elektrische kruik kiezen. Dat is eigenlijk de combinatie van een warmwaterkruik en een elektrische kachel.

Wat zijn de voordelen van een warmwaterkruik?

De keuze voor een warmwaterkruik is een verstandige keuze. Dit heeft puur met de vele voordelen van een warmwaterkruik te maken:

 • Je geniet van een heerlijke warmteafgifte. Warm water geeft, zeker in een kruik, een heerlijke warmte af. Je hoeft het hierdoor met een warmwaterkruik nooit meer koud te hebben. Lekker warm in slaap vallen of lekker warm op de bank liggen? Het is met een warmwaterkruik allemaal mogelijk!
 • Je bestrijdt hier pijn mee. Heb je regelmatig last van pijn in je lichaam? Ook dan heb je baat bij een goede warmwaterkruik. Met zo’n kruik geniet je niet alleen van een ontspannen gevoel, maar ook van een efficiënte bestrijding van pijn.
 • Je kunt de kruik overal gebruiken. Een voordeel van een warmwaterkruik is dat je ‘m overal kunt gebruiken. Overal waar je de beschikking over warm water hebt, maak je gebruik van een warmwaterkruik.
 • Je kunt uit verschillende varianten kiezen. Het is ook nog ideaal dat je uit verschillende soorten warmwaterkruiken kunt kiezen. Denk hierbij aan kruiken met een inhoud van 2 liter of met een inhoud van 3,5 liter. Je stemt hierdoor je nieuwe warmwaterkruik volledig op je wensen af!
 • Voelt zacht en fijn aan. Kies je voor de beste koop? Dan kies je voor een kruik met een zachte hoes. Juist door de zachte hoes voelt de kruik zacht en fijn aan. Het is hierdoor een feestje om de warmwaterkruik op je lichaam neer te leggen.
 • Je geniet van een kostenbesparing. Heb je het met enige regelmaat koud in je bed? Dan zet je mogelijk de elektrische kachel in je slaapkamer aan. Of je maakt gebruik van het beste elektrische deken. Dit kost je uiteindelijk meer geld dan als je een warmwaterkruik zou gebruiken. Je geniet hiermee simpelweg van een aanzienlijke kostenbesparing!
Pasper XXL kruik met hoes
De Pasper XXL kruik met hoes is de beste warmwaterkruik

Wat zijn de nadelen van een warmwaterkruik?

Met een goede warmwaterkruik geniet je dus van zwaarwegende voordelen. Je moet tegelijkertijd ook met één nadeel rekening houden:

 • Het warme water kan gevaarlijk zijn. Je moet erg oppassen met het vullen van een warmwaterkruik. Het warme water kan namelijk gevaarlijk zijn; je kunt hier zo een brandwond mee oplopen. Ga daarom altijd voorzichtig om met het bijvullen van je nieuwe warmwaterkruik.

Heb je de beste warmwaterkruik nog niet gevonden?

Ben je niet helemaal te spreken over de 5 varianten uit onze top 5? Bekijk dan ook de volgende 5 varianten nog even. Wellicht sluit één van deze warmwaterkruiken beter op je wensen aan:

Hoe vind je de beste warmwaterkruik?

Heb je voor jezelf de knoop doorgehakt? Wil je graag de beschikking over de beste warmwaterkruik hebben? Dan is het zaak om een goede vergelijking tussen de verschillende kruiken te maken. Let hierbij goed op de onderstaande punten.

Inhoud & werkingsduur

Je moet ten eerste goed naar de inhoud kijken. Een normale warmwaterkruik heeft een inhoud van 1,8 liter of van 2 liter. Is dit niet voldoende voor je? Kies dan voor een warmwaterkruik met een inhoud van 3 liter.

Je hebt hierbij ook nog met de werkingsduur te maken. De werkingsduur is het aantal uren waarin de warmwaterkruik de aangename warmte afgeeft. Deze werkingsduur is uiteraard idealiter zo lang mogelijk!

Hoes

Een belangrijk onderdeel van een warmwaterkruik is de hoes. De hoes moet zacht zijn, moet eenvoudig te wassen zijn en moet prettig voor je huid aanvoelen. Dankzij de hoes geniet je overigens des te meer van de heerlijke warmteafgifte en het ontspannen gevoel.

Vulopening

Je moet bij elke warmwaterkruik goed naar de vulopening kijken. Idealiter is deze opening vrij groot, waardoor je de kans op een ongeluk bij het vullen zo klein mogelijk maakt. Ga verder altijd voorzichtig te werk bij het bijvullen van een warmwaterkruik.

Afwerking

Bij een warmwaterkruik is het verstandig om even goed nar de afwerking te kijken. Beschikt de kruik bijvoorbeeld over een dubbelzijdige ribbeling? Dat is zeer wenselijk. Ook moet de kruik 100% lekvrij zijn. Dat is sowieso het geval als je voor één van de bovenstaande varianten kiest.

Prijs + kwaliteit

Tot slot heb je met zowel de prijs als de kwaliteit te maken. Wij raden je specifiek de 10 bovenstaande warmwaterkruiken aan. Al deze kruiken zijn op de juiste manier samengesteld, waardoor je van een lange levensduur geniet. Dit gaat ook nog gepaard met de gewenste veiligheid.

Verder raden wij je het volgende aan: durf te investeren in de beste koop. Met een budget van maximaal 30 euro kun je al voor de beste warmwaterkruik gaan. Doe dat vooral; je geniet hiermee van het meest aangename gevoel en van een heerlijke warmteafgifte!


Veelgestelde vragen over warmwaterkruiken

Wat is een warmwaterkruik?

Een warmwaterkruik is een container, vaak gemaakt van rubber of een soortgelijk materiaal, die gevuld wordt met warm water en wordt gebruikt om warmte te bieden. Deze kruiken worden veel gebruikt voor comfort, om pijn te verlichten of om een bed voor te verwarmen.

Hoe vul ik een warmwaterkruik veilig?

Vul de kruik tot ongeveer twee derde vol met warm, maar niet kokend water. Houd de kruik bij het vullen voorzichtig schuin om lucht te laten ontsnappen en draai de dop stevig dicht om lekken te voorkomen. Vermijd overvulling.

Kan ik kokend water gebruiken in mijn warmwaterkruik?

Het is niet aanbevolen om kokend water te gebruiken, omdat dit de kruik kan beschadigen en het risico op verbranding verhoogt. Gebruik in plaats daarvan heet kraanwater.

Hoe lang blijft het water in een warmwaterkruik warm?

Dit kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur en of de kruik is bedekt met een kruikenzak of hoes. Over het algemeen kan een warmwaterkruik enkele uren warm blijven.