Beste wekker voor diepe slapers van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Lig je regelmatig ’s ochtends nog volledig in dromenland? Dan is het goed voor te stellen dat je moeite hebt om de wekker te horen. Of moeite hebt om op tijd op te staan, aangezien je dwars door je wekker heen slaapt. Mocht dit het geval zijn, heb je een wekker voor diepe slapers nodig. Dit is niet zomaar een wekker, maar is een wekker met een paar unieke extra’s. Ben je benieuwd? Neem dit artikel op je gemakje door en schaf direct de beste wekker voor diepe slapers aan!

Onze 5 beste wekkers voor diepe slapers van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste wekkers voor diepe slapers bij de goedkoopste aanbieder:


1. Sonic Traveller Compacte wekker

De Sonic Traveller Compacte wekker is de beste koop voor diepe slapers. Deze wekker bestaat uit meerdere onderdelen, waarmee je hoe dan ook gewekt wordt. Dit is de wekker die je nodig hebt. Zelfs als je een hele diepe slaper bent!

De Sonic Traveller Compacte wekker is in de basis ontwikkeld voor slechthorenden. Als je slechthorend bent, hoor je het normale alarmgeluid niet. Dat is echter ook het geval als je een diepe slaper bent. Dan hoor je het normale alarmgeluidje immers ook niet.

Gelukkig gaat de Sonic Traveller Compacte wekker dit tegen. Dat is aan twee verschillende onderdelen c.q. voordelen te danken:

 • Luide bel. De Sonic Traveller Compacte wekker maakt maar liefst 100 decibel geluid. De luide bel is écht luid, waardoor je als diepe slaper in de verte toch iets hoort. Grote kans dat je hierdoor al op tijd wakker wordt.
 • Trilschijf. De Sonic Traveller Compacte wekker is ook nog van een trilschijf voorzien. Zodra het tijd is om op te staan, begint deze schijf met trillen. Het advies is om deze trilschijf onder je kussen te leggen, zodat je min of meer uit bed getrild wordt. Dat is zo’n beetje het beste wat je je kunt wensen als diepe slaper.

Een ander voordeel van de Sonic Traveller Compacte wekker is de compactheid. De wekker zelf maar óók de trilschijf nemen weinig tot geen ruimte in. Hierdoor zet je ‘m eenvoudig op je nachtkastje en leg je de trilschijf eenvoudig onder je kussen.

Het is een fluitje van een cent om de Sonic Traveller Compacte wekker te gebruiken. Dat is onder meer aan de eenvoudige bediening op deze wekker voor diepe slapers te danken. Ook is het zeer eenvoudig om deze trilschijf aan de wekker aan te sluiten. Nadat je dit hebt gedaan, geniet je dus van de luide bel én van het trillen van de wekker.

Je geniet ook nog van veel instelmogelijkheden bij de Sonic Traveller Compacte wekker. Dit is onder meer aan de snooze functie te danken. Je kunt de snooze functie op 1 minuut instellen, maar ook op 9 minuten. Je voorkomt hiermee hoe dan ook dat je je onverhoopt verslaapt.

Verder zijn wij over de instelbare alarmduur te spreken. Je kunt het alarm 1 minuut af laten spelen, maar ook maximaal 59 minuten. Doordat je het alarm zo lang af kunt laten spelen, sta je hoe dan ook op. Hoe diep je ook in slaap ligt. De wekker en de trilschijf tezamen zorgen ervoor dat je op tijd opstaat!

Het advies is dus wel om de trilschijf onder je kussen te leggen. Leg je ‘m op een forse afstand van je bed neer? Dan is het effect van de trilschijf een stuk kleiner. Overigens is het ook erg handig dat je een 9 volt batterij in deze wekker voor diepe slapers kunt kiezen. Mocht er sprake van stroomuitval zijn, doet de wekker alsnog wat ‘ie moet doen: jou op het gewenste tijdstip wekken.

2. Hmerch Wekkerradio met Trilkussen

Vind je bovenstaande wekker voor diepe slapers niet helemaal naar je wens? Dan kun je ook kiezen voor de Hmerch Wekkerradio met Trilkussen. Wij vinden dit de op één na beste wekker voor diepe slapers. De gehele samenstelling van deze wekker is naar onze wens, maar deze variant is wel een slag duurder dan bovenstaande variant.

Dit is gelukkig een wekker die voor de écht diepe slapers geschikt is. Dit komt onder meer door de diverse onderdelen waar deze wekker over beschikt:

 • Digitale wekker/alarmklok. De Hmerch Wekkerradio met Trilkussen is eigenlijk niks meer dan een wekkerradio, waarmee je naar je favoriete FM radiozender kunt luisteren. Je staat hierdoor elke ochtend met je favoriete muziek op. Wat wil je nog meer?
 • Trilschijf. De Hmerch Wekkerradio met Trilkussen is ook nog van een zogeheten trilschijf voorzien. Deze trilschijf leg je het beste onder je kussen neer, waarna ‘ie op het moment van wekken keihard begint te trillen. Grote kans dat je hierdoor echt direct wakker wordt.

Door de dubbelzijdige functie heb je echt iets aan deze wekker. Zeker als je een diepe slaper bent. Maar, ook als je slechthorend bent. Dit is dan ook een prima digitale wekker voor slechthorenden en dove mensen. Het trilkussen kun je bovendien makkelijk onder je eigen kussen leggen, dankzij de 1,8 meter lange kabel.

Met de Hmerch Wekkerradio met Trilkussen kun je ook nog eens alle kanten op. Zo beschikt ‘ie over maar liefst 2 USB poorten. Met deze poorten ben je in staat om zowel je smartphone als je tablet op te laden. Gemak dient de wens. Uiteraard beschikt deze wekker voor diepe slapers ook over een snooze functie. Je hoeft dus niet dírect uit je bed te stappen.

Verder is de aanwezigheid van het dimbare LED scherm geweldig. Dit LED scherm is lekker groot, waardoor je eenvoudig de tijd af kunt lezen. Doordat je dit scherm ook nog kunt dimmen, heb je altijd perfect zicht op de actuele tijd. En je hebt hierdoor nooit (meer) last van fel licht in je slaapkamer.

De dubbele alarmklok is ook een groot voordeel. Je kunt hiermee twee wekkers: één voor doordeweeks en één voor het weekend. In het weekend sta je immers waarschijnlijk op een ander moment op dan doordeweeks. Met de Hmerch Wekkerradio met Trilkussen heb je in ieder geval alle touwtjes in eigen handen.

Goed om te weten: het maximale volume is maar liefst 90 decibel. Je bent daarbij óók nog in staat om dit volume naar wens aan te passen. Voor het instellen van de wekker heb je de beschikking over een paar grote drukknoppen. Dit maakt deze wekker dan ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld senioren. Al met al zijn wij erg enthousiast over deze wekker voor diepe slapers.

Wel vinden wij dit een relatief dure wekker voor diepe slapers. Dat is althans het geval als je dít prijskaartje afzet tegen het prijskaartje van bovenstaande wekker. Voor de bovenstaande wekker betaal je simpelweg minder geld.

3. Geemarc Wake & Shake Star KLOK

Heb je de beste variant nog niet gevonden? Mogelijk sluit de Geemarc Wake & Shake Star KLOK dan wél op je wensen aan. Deze unieke wekker voor diepe slapers heeft veel te bieden, wordt goed beoordeeld en biedt een paar unieke extra’s aan.

Allereerst kunnen we het volgende stellen: Deze wekker is voor veel mensen geschikt. Het is een prima wekker voor diepe slapers, maar ook voor slechthorenden, doven en slechtzienden. Dit heeft onder meer met de manier van wekken en het grote display te maken.

Laten we eerst eens inzoomen op de manier van wekker. Bij de Geemarc Wake & Shake Star KLOK word je eigenlijk door twee verschillende zaken wakker: door het alarmgeluid en door het forse trillingsvermogen. De Geemarc Wake & Shake Star KLOK is namelijk van een trilschijf voorzien. Deze trilschijf leg je onder je kussen, waardoor je op het gewenste moment gewekt wordt.

Wil je liever met het normale alarmgeluid wakker worden? Ook dat is mogelijk. Het alarmgeluid wordt door de Geemarc Wake & Shake Star KLOK op maar liefst 95 decibel afgespeeld. Grote kans dat je hierdoor dírect wakker wordt.

Het design van de Geemarc Wake & Shake Star KLOK is ook erg handig:

 • Grote cijfers. Mogelijk heb je het op de foto al gezien, maar de Geemarc Wake & Shake Star KLOK is van hele grote cijfers voorzien. Doordat de cijfers zo groot zijn, lezen zelfs slechtzienden eenvoudig de actuele tijd af.
 • Verlicht. Het display van deze wekker voor diepe slapers is ook nog verlicht. Je kunt ‘m hierdoor prima als een nachtlampje of leeslampje gebruiken.
 • Dimbaar. Wil je liever dat het display iets minder fel schijnt? Ook dat is mogelijk. Je kunt de felheid van het display namelijk in 3 verschillende standen instellen.

Hoe wil je graag dat de tijd op je wekker weergegeven wordt? Ook dat heb je in eigen hand bij deze wekker voor diepe slapers. Je kunt namelijk uit zowel een 12-uurs als uit een 24-uurs notatie kiezen. Uiteraard is het bij de Geemarc Wake & Shake Star KLOK ook mogelijk om heerlijk te snoozen.

Spreekt deze wekker voor diepe slapers je aan? Dan hebben we helaas ook iets minder nieuws voor je: deze wekker voor diepe slapers is behoorlijk prijzig. Voor de Geemarc Wake & Shake Star KLOK betaal je namelijk een bedrag van €69. Ons advies is om dit bedrag gewoon te betalen. Deze wekker doet namelijk perfect wat ‘ie moet doen.

Overigens geniet je ook nog van een paar handige extra’s bij deze wekker. Het verlichte display is hier een goed voorbeeld van. Dat geldt ook voor de USB poort. Met deze poort is het vrij eenvoudig om bijvoorbeeld je smartphone of tablet op te laden. Volgens het merk Geemarc is deze poort alleen niet geschikt voor een iPad of Notepad. Houd daar even goed rekening mee.

4. Bellman Vibio Bluetooth bed shaker

Ga je graag voor een slimme wekker voor diepe slapers? Zou je bijvoorbeeld je wekker voor diepe slapers via je smartphone kunnen bedienen? Als je op deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden, raden wij je de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker aan.

Wij vinden dit de beste slimme wekker voor diepe slapers. Dit komt onder meer doordat je deze wekker volledig via je smartphone kunt bedienen. Met dank aan de handige app stel je bijvoorbeeld de gewenste wektijd in. Op dat moment gaat er geen alarmgeluid af, maar begint het trilkussen wel te trillen.

Want, de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker is niks meer dan een trilkussen. Dit trilkussen levert een ongekende trilling af, waardoor je binnen mum van tijd wakker bent. Zelfs als je een hele diepe slaper bent. De manier van trillen kun je ook nog zelf instellen. Zo kun je voor een net iets hoger of lager trillingsvermogen kiezen, mocht dit je voorkeur genieten.

Wat wij ook subliem vinden, is dus de bediening via de app. Je bedient de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker draadloos en stelt ‘m via je smartphone volledig naar wens in. Dit doe je dus volledig op afstand. Dát houdt in dat je deze trilschijf gewoon de hele week onder je kussen kunt laten liggen. Want ja, dat is de beste plek voor een wekker voor diepe slapers.

Bij de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker valt ook de eenvoud op. Deze wekker bestaat immers uit niks meer dan een app en een trilschijf. Doordat je deze trilschijf eenvoudig in kunt stellen, is de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker in principe voor iedereen geschikt. Alleen senioren kunnen mogelijk wat moeite hebben met het instellen van de wekker via de app.

Wil je overal en altijd op je wekker voor diepe slapers vertrouwen? Dan ben je ook gebaat bij de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker. Deze wekker voor diepe slapers is namelijk bijzonder compact. Hij is hierdoor makkelijk draagbaar en werkelijk waar overal mee naar toe te nemen. Je kunt ‘m dus ook prima mee op reis nemen! Wat wil je nog meer?

Waarom dit dan niet de beste variant in deze top 5 is? Dat heeft hoofdzakelijk met het prijskaartje te maken. Voor de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker betaal je namelijk meer dan €90. Het is hiermee met afstand de duurste wekker voor diepe slapers uit deze top 5. Maar goed, je krijgt wel een hoop waar voor je geld.

Met de app van de Bellman Vibio Bluetooth bed shaker kun je echt alle kanten op. Zoals al aangegeven, bepaal je zelf het trillingsvermogen. Ook bepaal je zelf of je meldingen van oproepen of berichten toe wilt staan. Tot slot is het mogelijk om meerdere alarmen in te stellen. Handig als je écht moeite hebt om in de ochtend uit je bed te komen.

Heb je dan altijd de app nodig? Nee, dat is niet het geval. Bellman geeft aan dat dit een ‘set and forget’ trilschijf is. Als je ‘m eenmaal ingesteld hebt, kun je hierdoor prima je smartphone wegleggen. Je hebt dus niet altijd je smartphone nodig om gebruik te maken van deze geweldige wekker voor diepe slapers!

5. Geemarc Wake & Shake Vintage

Wat verwacht je precies van je nieuwe wekker voor diepe slapers? Welke eisen stel je aan deze wekker? En hoe wil je precies je nieuwe wekker voor diepe slapers gebruiken? Het is belangrijk om op voorhand goed over deze zaken na te denken. Waar je ook alvast over na kunt denken, is over het design.

Gaat je voorkeur uit naar een retro wekker? Dan raden wij je van harte de Geemarc Wake & Shake Vintage aan. Deze wekker voor diepe slapers is namelijk volledig in een vintage/retro stijl uitgevoerd. Dit zie je aan de alarmklok, aan de cijfers en aan de algehele vormgeving. Met name als je een retro slaapkamer hebt, is dit een geweldige wekker voor diepe slapers.

De werking van de Geemarc Wake & Shake Vintage is uiteraard ook subliem. Dat is ook te danken aan de dubbele onderdelen:

 • Slechthorenden wekker. De Geemarc Wake & Shake Vintage is speciaal ontwikkeld voor mensen die slechthorend zijn. Voor hen is deze wekker ontworpen, zodat ook zij op tijd wakker kunnen worden. De wekker maakt hierdoor een geluid van wel meer dan 80 decibel.
 • Trilschijf. De Geemarc Wake & Shake Vintage is ook nog van een geweldige trilschijf voorzien. Deze trilschijf start – op het moment van wekken – met hard trillen. Doordat je deze trilschijf onder je kussen hebt liggen, ben je echt binnen mum van tijd wakker.

Het blijft niet alleen bij de wekker en de trilschijf. Nee, de retro alarmklok biedt nóg een functie aan. Zodra het tijd is om op te staan, begint deze alarmklok een heldere flits uit te slaan. In combinatie met het forse alarmgeluid en het trillen van de schijf word je hierdoor echt direct wakker.

Je kunt de Geemarc Wake & Shake Vintage overigens volledig naar eigen wens instellen. Je kunt ‘m helemaal uitzetten, alleen voor flitslicht kiezen, voor flitslicht + trillen kiezen, voor alarmtoon + trillen kiezen en voor alarmtoon + trillen + flitslicht kiezen.

Daarnaast heb je alle touwtjes in handen wat betreft de instellingen. Zo heb je de keuze uit maar liefst 4 volumestanden. Ook heb je de keuze uit 3 toonregelingen. Deze instellingen zorgen ervoor dat je elke ochtend fijn opstaat. En dat je ook daadwerkelijk op het juiste moment opstaat.

De analoge klok van de Geemarc Wake & Shake Vintage biedt nog een paar andere voordelen. Zo lees je op deze klok vrij eenvoudig de actuele tijd af. Met name als je een bepaalde aversie tegen digitale wekkers hebt, is deze analoge wekker een geweldige toevoeging. Dit heeft uiteraard ook met de fraaie, retro stijl te maken.

Spreekt de Geemarc Wake & Shake Vintage je grotendeels aan? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je. Zo beschikt de trilschijf over een 2 meter lange kabel. Je kunt ‘m hierdoor op elke gewenste plek onder je hoofdkussen neerleggen. Verder is het ideaal dat je ook batterijen in deze slechthorenden wekker kunt doen. Bij een stroomstoring word je hierdoor alsnog op het juiste moment gewekt!

Wel moet je even goed naar het prijskaartje kijken. Voor deze wekker voor diepe slapers betaal je namelijk een bedrag van €75. Het mag dan wel één van de beste wekkers voor diepe slapers zijn, maar het is dus ook één van de duurdere varianten. Toch raden wij je absoluut aan om dit bedrag voor deze wekker voor diepe slapers neer te leggen.

Ons onderzoek naar de beste wekker voor diepe slapers

 • Meer dan 30 wekkers voor diepe slapers bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 7 uur en 10 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een wekker voor diepe slapers precies?

Een wekker voor diepe slapers is méér dan alleen een wekker. Zo’n wekker maakt niet alleen een hard geluid als je op moet staan, maar begint ook hard te trillen. De meeste wekkers voor diepe slapers bestaan namelijk uit een alarmklok én trilschijf.

Door de trilschijf voel je het nodige in je bed trillen. Dat is voor jou het signaal om wakker te worden. Slaap je diep? Dan heb je deze trillingen simpelweg nodig. Overigens is een wekker voor diepe slapers ook geschikt voor slechthorenden en dove mensen.

Voor wie is de beste wekker voor diepe slapers geschikt?

Overweeg je om een wekker voor diepe slapers aan te schaffen? Ga dan goed na of zo’n wekker wel voor jou geschikt is. Wij vinden zo’n wekker in de volgende situaties een geweldige uitkomst:

 • Als je moeite hebt om op te staan. Ben je een erg diepe slaper? Dan hoor je het alarmgeluid niet óf het alarmgeluid maakt je niet voldoende wakker. Je hebt hierdoor moeite om op te staan en je kunt je mogelijk zelfs regelmatig verslapen. In zo’n geval heb je absoluut een luide wekker met trilschijf nodig.
 • Als je slechthorend of doof bent. Als je slechthorend of doof hebt, hoor je logischerwijs het normale alarmgeluid niet altijd. Gelukkig biedt de trilschijf in dat geval ook uitkomst. Overigens kun je als slechthorend persoon ook ons artikel beste wekker voor slechthorenden raadplegen. In die top 5 kom je echter min of meer dezelfde wekkers tegen.

Herken je je niet in één van deze situaties? Dan kun je beter voor de beste normale wekker, de beste wekker op batterijen, de beste wifi wekkerradio, de beste radiogestuurde wekker, de beste wekkerradio met projectie, de beste DAB wekkerradio, de beste wekkerradio of de beste analoge wekker kiezen.

Sonic Traveller Compacte wekker
De Sonic Traveller Compacte wekker is de beste wekker voor diepe slapers

Meerdere soorten wekkers voor diepe slapers

Heb je je pijlen op een wekker voor diepe slapers gericht? Besef dan even goed dat er meerdere soorten wekkers voor diepe slapers bestaan. De verschillende soorten wekkers voor diepe slapers sommen we graag even voor je op:

 • Trilwekker: Deze wekkers hebben een trilfunctie die een krachtige trilling genereert om je wakker te maken. Ze zijn ideaal voor mensen die moeite hebben met het horen van alarmgeluiden.
 • Lichtwekker: Lichtwekkers simuleren een zonsopgang door geleidelijk helderder te worden voordat het alarm afgaat. Dit natuurlijke licht kan je helpen om op een meer natuurlijke manier wakker te worden.
 • Sonic Boom-wekker: Deze wekkers zijn ontworpen voor mensen met gehoorproblemen. Ze combineren luide alarmgeluiden met trillingen en knipperende lichten om je wakker te maken.
 • Smartphones met speciale apps: Er zijn verschillende smartphone-apps beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor diepe slapers. Ze kunnen verschillende alarmgeluiden, trillingen en zelfs puzzels of taken aanbieden om ervoor te zorgen dat je wakker wordt.
 • Vibrerende armbandwekkers: Deze draagbare apparaten kun je om je pols dragen en ze hebben een trilfunctie die je wakker maakt zonder anderen te storen.
 • Wake-up lichtwekker: Dit type wekker bootst de natuurlijke zonsopgang na door geleidelijk lichter te worden, wat je helpt om op een rustigere manier wakker te worden.

Goed om te weten: een wekker voor diepe slapers combineert meerdere van deze aspecten met elkaar. Zo bestaan er wekkers met alarmgeluid, trilgeluid en lichtflitsen. Daarmee weet je zeker dat je op het juiste moment opstaat.

Wat zijn de voordelen van een wekker voor diepe slapers?

Twijfel je over de aanschaf van een wekker voor diepe slapers? Dat is eigenlijk nergens voor nodig. Indien je een diepe slaper bent, heb je zo’n wekker nodig. Dat heeft onder meer met de volgende voordelen te maken:

 • Alarmgeluid én trillingen. Met een wekker voor diepe slapers word je altijd op het juiste moment gewekt. Dit komt door de combinatie van het alarmgeluid en de trillingen. Juist de trillingen halen je uit je diepe slaap, waarna het forse alarmgeluid de rest van het werk doet.
 • Je geniet van een betere nachtrust. Wist je dat je met een wekker voor diepe slapers ook van een betere nachtrust geniet? Dit komt puur doordat je ’s nachts niet meer hoeft te twijfelen of je wel op het juiste moment gewekt wordt. Met name als je een belangrijke afspraak hebt, is het goed mogelijk dat je hierover gaat twijfelen. Met dank aan een wekker voor diepe slapers is dat verleden tijd, waardoor je héérlijk slaapt!
 • Je geniet veelal van meerdere instelmogelijkheden. Als je voor één van de beste wekkers voor diepe slapers kiest, ben je veelal van de nodige instelmogelijkheden verzekerd. Dit betekent dat je elke ochtend op de gewenste manier op kunt staan. En dat je de wekker volledig naar wens instelt.
 • Een wekker voor diepe slapers is vrij compact. Een ander voordeel is dat een wekker voor diepe slapers over het algemeen vrij compact is. Doordat ‘ie zo compact is, neem je ‘m overal mee naar toe. Ook ben je hierdoor in staat om ‘m makkelijk een plekje in je slaapkamer te geven. En onder je kussen.

Wat zijn de nadelen van een wekker voor diepe slapers?

Is de aanschaf van een wekker voor diepe slapers altijd een aanrader? Dat ligt er aan. Als je een diepe slaper bent, kun je eigenlijk niet zonder zo’n wekker. Maar, je hebt hierbij wel met twee belangrijke aandachtspunten/nadelen te maken:

 • Een wekker voor diepe slapers is niet goedkoop. Als je zo min mogelijk geld aan een nieuwe wekker uit wilt geven, is een wekker voor diepe slapers niet ideaal. Zo’n wekker kost simpelweg meer geld dan een ‘normale’ wekker.
 • Je kunt je partner hiermee storen. Kies je voor een goede wekker voor diepe slapers? Dan zou je de trilschijf vervolgens elke nacht onder je kussen moeten leggen. Jij wordt hier ongetwijfeld wakker van, maar dat geldt ook ongetwijfeld voor je partner. Het is daarom goed mogelijk dat je partner niet zo blij is met een wekker voor diepe slapers.

Heb je de beste wekker voor diepe slapers nog niet gevonden?

Spreekt het principe van een wekker voor diepe slapers je aan? Ben je alleen de beste koop nog niet tegengekomen? Overweeg dan ook nog eens de volgende 5 varianten:

€247,99
Op voorraad
Bol.com
€61,00
€67,00
Op voorraad
Bol.com
€74,95
Op voorraad
Bol.com
€114,99
Op voorraad
Bol.com
€82,62
€102,90
Op voorraad
Bol.com

Hoe vind je de beste wekker voor diepe slapers?

Al met al biedt een wekker voor diepe slapers unieke voordelen. Tegelijkertijd geniet je ook van een unieke werking en is zo’n wekker eigenlijk onmisbaar voor veel mensen. Het is echter wel zaak om op zoek te gaan naar een geschikte wekker voor diepe slapers voor jóu. Dat doe je door goed op onderstaande punten te letten.

Soort wekker voor diepe slapers

Je moet allereerst goed kijken naar het soort wekker voor diepe slapers. Wil je voor een combinatie van een alarmklok met trilschijf gaan? Wil je voor alleen een trilschijf gaan? Of wil je voor een trilschijf gaan in combinatie met een alarmklok die ook nog verlicht? De mogelijkheden zijn op dit gebied vrij eindeloos. Ga daarom goed na wat je persoonlijke voorkeuren op dit gebied zijn.

Instelmogelijkheden

Ten tweede moet je goed naar de instelmogelijkheden kijken. Is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf het alarmvolume in te stellen? Is het mogelijk om zelf het trillingsvermogen in te stellen? En kun je bijvoorbeeld ook meerdere alarmen met de wekker voor diepe slapers zetten? Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je even goed naar moet kijken.

Display

Ten derde wijzen wij je graag op het display van de wekker voor diepe slapers. Gaat dit om een digitaal of analoog display? Kun je het display eventueel naar wens dimmen? Hoe groot is het display? Hoe groot zijn de cijfers op het display? En welke extra’s biedt dit display mogelijk? Ook dit zijn belangrijke vragen.

Design & afmetingen

Ten vierde zou je goed naar het design en de afmetingen moeten kijken. In welke stijl is de wekker voor diepe slapers uitgevoerd? En hoe groot is deze wekker? Met name als je ‘m naar meerdere plekken toe wilt nemen, ben je gebaat bij een compacte wekker voor diepe slapers.

Prijs en kwaliteit

Tot slot wijzen wij je op de prijs en de kwaliteit. Daarover raden wij je sowieso aan om te durven investeren in de wekker voor diepe slapers. Zo’n wekker kost nu eenmaal meer geld, maar daar krijg je een hoop voor terug. Daarvoor is het dus ook zaak om voor een variant van een A-merk te kiezen. Alle bovenstaande wekkers zijn in ieder geval van de gewenste kwaliteit!


Veelgestelde vragen over wekkers voor diepe slapers

Hoe hebben wij de top 10 wekkers voor diepe slapers geselecteerd?

Bij ons onderzoek hebben wij ons volledig verplaatst in diepe slapers. Waar hechten diepe slapers veel waarde aan? En aan welke eisen moet een goede wekker voor diepe slapers voldoen? Op basis van deze vragen hebben wij de beste wekkers voor diepe slapers aan kunnen wijzen. Hierbij hebben we ook nog gelet op de prijs-kwaliteitsverhouding en de ervaringen van andere gebruikers/kopers.

Is deze wekker voor diepe slapers test eerlijk uitgevoerd?

Ja, wij hebben deze wekker voor diepe slapers test 100% eerlijk uitgevoerd. Ten eerste hebben wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd. Wij staan zodoende volledig achter de adviezen die wij je geven. Ten tweede werken wij 100% onafhankelijk. Doordat wij niet met andere merken samenwerken, zijn wij volledig vrij in de adviezen die we geven.

Waarom hebben wij deze wekker voor diepe slapers test uitgevoerd?

Wij weten als geen ander wat het belang van een goede wekker is. Dat is vooral voor diepe slapers van ongekend belang. Mede daarom was ons doel om jou van de beste en meest onafhankelijke adviezen te voorzien. Daar zijn we uiteindelijk goed in geslaagd met deze top 10.

Wat maakt een wekker geschikt voor diepe slapers?

Wekkers voor diepe slapers hebben vaak luidere alarmgeluiden, trilfuncties, en soms zelfs lichtflitsen om ervoor te zorgen dat zelfs de diepste slapers wakker worden.

Kan ik het volume van het alarm aanpassen?

Ja, de meeste wekkers voor diepe slapers bieden de mogelijkheid om het volume aan te passen, zodat je het op een comfortabel niveau kunt instellen dat je toch wekt.

Hoe kan ik voorkomen dat ik per ongeluk de wekker uitschakel en weer in slaap val?

Sommige wekkers voor diepe slapers vereisen dat je een specifieke taak uitvoert, zoals het oplossen van een puzzel of het indrukken van meerdere knoppen, om het alarm uit te schakelen.