Beste wekkerradio met bluetooth van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Ben je niet meer tevreden met je huidige wekker? Wil je graag de overstap van een analoge- naar een digitale wekker maken? Of ga je voor het eerst een echte wekker voor in je slaapkamer kopen? In al deze situaties is het verstandig om naar een wekkerradio met bluetooth te kijken. Een goede wekkerradio met bluetooth is volledig van deze tijd en biedt echt veel voordelen. In dit artikel lees je hier alles over én maak je kennis met de 10 beste wekkerradio’s met bluetooth van 2024.

Onze 5 beste wekkerradio’s met bluetooth van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste wekkerradio’s met bluetooth bij de goedkoopste aanbieder:


1. Boostiv Wake up light Speaker radio

De Boostiv Wake up light Speaker radio vinden wij de beste koop van 2024. Deze wekkerradio blinkt op heel veel gebieden uit. Dat is onder meer aan de ongekende instelmogelijkheden bij deze wekkerradio te danken. Wil je hier meer over weten? In deze review vertellen wij je alles over de wekkerradio met bluetooth.

Door de bluetooth ontvanger geniet je met de Boostiv Wake up light Speaker radio van veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om je smartphone rechtstreeks aan deze wekker te koppelen. Heb je dat gedaan? Dan geniet je van meerdere mogelijkheden:

 • Je kunt je favoriete Spotify playlist streamen. Je gebruikt hierdoor de wekkerradio met bluetooth niet alleen als wekker, maar ook als een bluetooth boxje. Heerlijk dus als je ’s avonds in bed nog even van je favoriete muziek wilt genieten.
 • Je staat met je favoriete muziek op. Heb je je wekker op bijvoorbeeld 07:00 ingesteld? Op dat moment schalt vanuit de speakers van de Boostiv Wake up light Speaker radio je favoriete muziek. Ook dit is te danken aan het eenvoudige feit dat je je smartphone aan deze wekker kunt koppelen.

Wat wij een groot voordeel vinden, is de geluidskwaliteit. Deze wekkerradio met bluetooth is van écht goede speakers voorzien. Dat merk je overduidelijk aan de kwaliteit van het geluid. Tevens zijn wij over de bijkomende extra’s zeer te spreken.

Zo is de Boostiv Wake up light Speaker radio ook nog een wake up light. Je kunt uit talloze lichtsterktes en kleuren kiezen, waardoor je altijd op een opgewekte manier opstaat. Je geniet simpelweg van een simulatie van de zonsopkomst, waarmee je je hersenen als het ware manipuleert. Je staat hierdoor hoe dan ook een stijk fijner op.

Met de Boostiv Wake up light Speaker radio kun je bovendien uit heel veel wekmogelijkheden kiezen. Dit komt door de bluetooth connectie, maar ook door de natuurlijke wekgeluiden. Sta je graag op het met geluid van stromend water of het gezang van vogels? Bij beste wekkerradio met bluetooth kun je met deze wekgeluiden opstaan.

De Boostiv Wake up light Speaker radio biedt bovendien nog veel meer handige extra’s:

 • Automatische tijdsherkenning. De Boostiv Wake up light Speaker radio is een zogeheten radiogestuurde wekker. Dit houdt in dat ‘ie de tijd automatisch aan de actuele tijd aanpast.
 • Verschillende wekvolumes. Bij deze wekkerradio met bluetooth bepaal je zelf met welk volume de muziek of natuurlijke wekgeluiden afgespeeld worden. Je hebt uit meerdere wekvolumes de keuze.
 • Nachtmodus. De Boostiv Wake up light Speaker radio is ook nog van een handige nachtmodus voorzien. Deze modus dimt het display automatisch tussen 22:00 en 07:00 uur, waardoor je ’s nachts niet wakker ligt van het licht van het display.

Verder vinden wij de Boostiv Wake up light Speaker radio een geweldig design hebben. Deze wekkerradio met bluetooth heeft een ronde vorm. In het midden van deze ronde vorm is een duidelijk display aangebracht. Daaromheen vind je een lichtboog; je kunt deze lichtboog dus in ongekend veel kleuren en kleurencombinaties instellen.

Moet je voor deze wekkerradio met bluetooth veel geld neerleggen? Nee, dat valt reuze mee. Voor de Boostiv Wake up light Speaker radio betaal je ongeveer €39. Voor nog geen 4 tientjes ben je dus al de trotse eigenaar van deze wekkerradio met bluetooth. En daarmee geniet je dus van heel veel gemak én plezier!

Spreekt deze wekkerradio met bluetooth je nu al aan? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je. Deze wekkerradio is namelijk van een krachtige ingebouwde batterij voorzien. Met dank aan een USB kabel laad je de batterij moeiteloos en snel op. Nadien is het mogelijk 10 uur lang draadloos muziek af te spelen. De standby duur is maar liefst 168 uur; dat staat gelijk aan 7 dagen.

2. JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker

Sluit de beste koop niet helemaal op je wensen aan? Dan raden wij je graag de JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker aan. Dit vinden wij de tweede beste variant van 2024.

Deze wekkerradio met bluetooth heeft oprecht veel te bieden. Wat daarbij vooral opvalt, is de verschillende samenstelling ten opzichte van bovenstaande variant. Dít is namelijk een combinatie van een wekker en bluetooth speaker.

Zet je de JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker op je nachtkastje neer? Dan geniet je dus van twee verschillende functies:

 • Dankzij de JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker sta je elke ochtend op tijd op. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is deze wekkerradio naar wens in te stellen.
 • Dankzij de JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker geniet je van je favoriete muziek. Vind je het fijn om voor het slapen gaan nog even naar je favoriete muziek te luisteren? Ook dat is mogelijk, dankzij de ingebouwde speakers.

Deze twee functies gaan uiteraard prima hand in hand met elkaar. Met alle dank aan de ingebouwde bluetooth ontvanger. Dankzij deze ontvanger koppel je moeiteloos je smartphone aan deze wekkerradio met bluetooth. Nadat je dat gedaan hebt, stel je dus je favoriete ochtendalarm in.

Daarvoor heb je talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete Spotify playlist aanzetten. Dankzij de bluetooth connectie koppel je immers je smartphone aan deze wekkerradio met bluetooth. Je kunt echter ook van DAB, DAB+ en FM radiozenders genieten.

Wil je uit al deze mogelijkheden kiezen? Dat doe je vrij eenvoudig. JBL heeft deze tweede beste wekkerradio namelijk van een zeer eenvoudige bediening voorzien. Met slechts één knop kun je deze wekkerradio helemaal naar wens instellen. Daarbij kun je ook nog uit meerdere wekvolumes instellen. Je staat hierdoor met altijd het gewenste volume op.

Verder zijn wij over de instelbare omgevingsverlichting te spreken. Dankzij deze ingebouwde verlichting stel je de JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker altijd geheel naar wens in. Het is overigens ook mogelijk om deze wekkerradio met bluetooth als nachtlampje te gebruiken.

De JBL Horizon 2 Alarm Clock Speaker is een veelzijdige wekkerradio met bluetooth. Zoveel mag duidelijk zijn. Je kunt ‘m namelijk ook nog gebruiken om je smartphone op te laden. Dat is volledig te danken aan de ingebouwde USB poorten. Deze wekkerradio met bluetooth beschikt over 2 USB poorten, waardoor je eenvoudig je smartphone op kunt laden. Daar heb je dus geen losse oplader – en stopcontact – meer voor nodig.

Al met al vinden wij dit de tweede beste wekkerradio met bluetooth. Waarom dit dan niet dé beste koop is? Dat heeft met het prijskaartje te maken. Voor deze wekkerradio met bluetooth betaal je namelijk €118. Dat vinden wij toch wel behoorlijk fors te noemen.

3. Philips TAR7705

Ben je op zoek naar de beste koop van 2024? Dan hebben wij één goede tip voor je in petto; check vooral het aanbod van Philips. In het aanbod van Philips vind je meerdere interessante wekkerradio’s met bluetooth terug.

Onze voorkeur gaat hierbij uit naar de Philips TAR7705 – Wekkerradio. Deze wekkerradio biedt veel mogelijkheden, is van een prima bluetooth ontvanger voorzien en heeft dus heel veel te bieden.

Met dank aan de ingebouwde bluetooth ontvanger sta je altijd op de gewenste manier op. Zo kun je opstaan met je favoriete playlist van Spotify. Of je kunt opstaan met je favoriete muziek die je via YouTube streamt. Door de bluetooth ontvanger geniet je simpelweg van veel afspeelmogelijkheden.

Daarbovenop komt dat deze wekkerradio met bluetooth van nóg meer extra’s voorzien is. Zo beschikt ‘ie over een FM en DAB+ ontvanger. Je kunt hierdoor ook elke ochtend met je favoriete radiozender opstaan.

De geluidskwaliteit van de Philips TAR7705 – Wekkerradio is geweldig. Philips heeft deze wekkerradio namelijk van sublieme speakers voorzien. Deze speakers doen hun werk subliem en laten je elke ochtend vol goede moed opstaan. Luister je hierbij graag naar één van je favoriete radiozenders? Dan is het ideaal dat je maar liefst 20 voorkeurszenders in het geheugen op kunt slaan.

Sowieso geniet je bij de Philips TAR7705 – Wekkerradio van ongekend veel mogelijkheden:

 • Draadloze Qi oplader. Deze wekkerradio met bluetooth is van een draadloze oplader voorzien. Leg je smartphone bovenop de wekkerradio en hij laadt je smartphone automatisch op. Uiteraard moet je smartphone hier wel compatibel voor zijn.
 • USB poort. De Philips TAR7705 – Wekkerradio is ook nog van een USB poort voorzien. Dit stelt je in staat om de net iets oudere smartphones op te laden.
 • Dubbele alarmfunctie. Met deze wekkerradio met bluetooth kun je de wekker op twee verschillende tijden af laten gaan. Je hebt hierdoor nog maar één wekker nodig, waarna jij en je partner op beide een ander tijdstip gewekt worden.
 • Slaaptimer. De Philips TAR7705 – Wekkerradio is ook nog van een slaaptimer voorzien. Stel de timer ’s avonds op de gewenste duur in en geniet tijdens dat aantal minuten van je favoriete muziek. Je komt hierdoor heerlijk tot rust en valt mogelijk al in slaap. Na de ingestelde tijdsduur schakelt de wekker de muziek automatisch uit.
 • Automatische tijd. De Philips TAR7705 – Wekkerradio past de tijd automatisch aan. Dit is een radiogestuurde wekkerradio met bluetooth, waardoor je naar het instellen van de tijd nooit meer omkijken hebt.

Al met al vinden wij de Philips TAR7705 – Wekkerradio een geweldige wekkerradio met bluetooth. Dat is ook nog aan het grote display te danken. Op dit grote display lees je eenvoudig de actuele tijd af. Handig als je wel eens ’s nachts wakker wordt of wakker ligt.

Tevens is het ideaal dat je de Philips TAR7705 – Wekkerradio makkelijk kunt bedienen. Daarvoor komen de knoppen op de bovenzijde van deze wekkerradio maar al te goed van pas. Spreekt deze wekkerradio met bluetooth je aan? Houd dan wel rekening met een net iets forsere investering. Je betaalt hier ongeveer €78 voor.

4. Pure Siesta Charge Wekkerradio

Ben je de beste variant voor in jouw slaapkamer nog niet tegengekomen? Geen nood aan de man! Wij laten je namelijk ook nog graag kennismaken met de Pure Siesta Charge Wekkerradio. Wij vinden dit namelijk één van de beste wekkerradio’s met bluetooth.

De Pure Siesta Charge Wekkerradio is een onwijs veelzijdige wekkerradio met bluetooth. Door de bluetooth ontvanger geniet je sowieso al van veel wek- en afspeelmogelijkheden. Het merk Pure heeft hier echter nog een schepje bovenop gedaan.

De Pure Siesta Charge Wekkerradio beschikt bijvoorbeeld ook over een DAB+ ontvanger. Door deze ontvanger sta je ’s ochtends met je favoriete radiozender op. Doordat het om een digitaal signaal gaat, is het geluid echt kraakhelder. Dit maakt het nog fijner om ’s ochtends op t staan met je favoriete muziek.

Je geniet bij deze wekkerradio met bluetooth ook nog van een sublieme geluidskwaliteit. Het merk Pure heeft deze wekkerradio namelijk van krachtige en goede speakers voorzien. Het is hierdoor een feestje om deze wekker als een bluetooth speaker te gebruiken.

Met de Pure Siesta Charge Wekkerradio kun je bovendien alle kanten op. Hij beschikt bijvoorbeeld ook over een USB poort. Dankzij deze poort laad je ’s nachts eenvoudig je smartphone op. Belangrijk voordeel hierbij is dat je geen extra stopcontact naast je bed nodig hebt. Met slechts één stopcontact maak je gebruik van deze wekker en laad je je smartphone op.

Tevens is het ideaal dat je met de Pure Siesta Charge Wekkerradio 3 wekkers in kunt stellen. Dit is ideaal als je voor in het weekend een andere wektijd in wilt stellen dan doordeweeks. Ook is deze wekkerradio met bluetooth hierdoor ideaal voor stelletjes. Moet jij op een ander tijdstip opstaan dan je partner? Voor deze wekkerradio met bluetooth is dit geen enkel probleem.

De Pure Siesta Charge Wekkerradio is van een uniek CrystalVue display voorzien. Met dit display geniet je van een paar belangrijke voordelen:

 • Je kunt vanuit je gehele slaapkamer de actuele tijd aflezen. Dit is te danken aan de unieke kijkhoek die het gevolg van dit unieke display is.
 • Je kunt de felheid van het display aanpassen. Het is ook nog mogelijk om de felheid van dit display naar wens aan te passen. Doe je dat liever niet zelf? Dan komt de automatische dimfunctie maar al te goed van pas.

De Pure Siesta Charge Wekkerradio is bovendien van veel handige extra’s voorzien. Wat te denken van de eerder besproken USB poort? En wat te denken van de slaaptimer? Stel de timer op een xx aantal minuten in en geniet tijdens deze periode van je favoriete muziek. Dit helpt je om tot rust te komen en om snel in slaap te vallen. Slaap lekker!

Moet je voor de Pure Siesta Charge Wekkerradio nou de hoofdprijs betalen? Daar komt het deels wel op neer. Voor deze wekkerradio met bluetooth betaal je een bedrag van ongeveer €110. Het is hiermee dus een vrij dure variant. Maar, het is wat ons betreft ook één van de beste wekkerradio’s met bluetooth!

5. Harman Kardon Citation Oasis

Speciaal voor jou zijn wij op zoek naar de 10 beste wekkerradio’s met bluetooth gegaan. Het is nu tijd om je met nummer 5 kennis te laten maken. Daarvoor is onze keuze gevallen op de Harman Kardon Citation Oasis.

Wij vinden dit de beste variant qua geluidskwaliteit. Harman Kardon is van origine een merk dat zich op audioproducten richt. Dat blijkt overduidelijk uit de geweldige geluidskwaliteit die deze wekkerradio met bluetooth levert.

Door deze geluidskwaliteit is het heerlijk om ’s ochtends op te staan. Dat wordt nog verder versterkt door de vele afspeelmogelijkheden. Dankzij de bluetooth ontvanger kun je bijvoorbeeld je favoriete muziek vanaf je smartphone streamen.

Daar blijft het echter niet bij! De Harman Kardon Citation Oasis is ook nog van een DAB+ ontvanger voorzien. Dankzij deze ontvanger geniet je van kraakhelder radiogeluid. Tevens is ‘ie van een FM ontvanger voorzien. Je kunt dus ook naar de ‘normale’ FM radiozenders luisteren.

Ongeacht voor welke wekmogelijkheid je kiest, geniet je dus van geweldig kwaliteit. Met alle dank aan de geweldige speakers. Wat bij deze speakers extra opvalt, is de compactheid. De Harman Kardon Citation Oasis is hierdoor een relatief compacte wekkerradio. Je geeft ‘m hierdoor eenvoudig een plekje op je nachtkastje.

Niet alleen over de compactheid zijn wij te spreken, maar ook over het algehele design. Wij vinden dit één van de meest luxe wekkerradio’s met bluetooth om te zien. Het design is onderscheidend, straalt klasse uit en is ook nog vuilafstotend. Je hoeft hierbij dus niet al te bang te zijn voor veel stof op deze wekkerradio met bluetooth.

De Harman Kardon Citation Oasis is bovendien van veel handige extra’s voorzien. Een geweldig voorbeeld hiervan vinden wij de draadloze Qi oplader. Om van deze oplader gebruik te maken, hoef je alleen maar je smartphone op deze wekkerradio te leggen. Nadat je dat gedaan hebt, laadt de smartphone gedurende de nacht op. Ideaal.

Je kunt ook nog eens uit veel verschillende wekmogelijkheden kiezen. Dat hebben we hierboven al besproken, maar daar blijft het niet bij. Zo kun je ook van de dubbele alarmfunctie gebruik maken. Daarmee stel je meerdere wekkers op verschillende wektijden in. Goed om te weten: de Harman Kardon Citation Oasis is ook nog middels spraakbediening te bedienen. Hoe handig is dat?

Al met al vinden wij dit de slimste wekkerradio met bluetooth van 2024. Waarom wij dit dan niet de beste variant vinden? Dat heeft onder meer met de prijsstelling te maken. Voor de Harman Kardon Citation Oasis betaal je maar liefst €199. Het is hiermee dus de duurste wekkerradio met bluetooth uit deze top 10.

Ons onderzoek naar de beste wekkerradio met bluetooth

 • Meer dan 110 wekkerradio’s met bluetooth bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 3 uur en 55 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een wekkerradio met bluetooth precies?

Een wekkerradio met bluetooth is een wekkerradio die van een bluetooth ontvanger voorzien is. Door deze ontvanger is het mogelijk om je smartphone aan de wekker te koppelen. Heb je dat gedaan? Dan kun je je favoriete muziek vanaf je smartphone streamen.

Dit kun je op meerdere manieren doen. Logischerwijs denk je nu direct aan Spotify, maar daar blijft het niet bij. Bij een wekkerradio met bluetooth kun je bijvoorbeeld uit tientallen streamingsdiensten kiezen.

Een goede wekkerradio met bluetooth biedt sowieso veel afspeelmogelijkheden. De wekker beschikt namelijk veelal ook nog over een DAB+ of FM ontvanger. Dit betekent dat je ook ’s ochtends ‘gewoon’ met je favoriete radiozender op kunt staan.

Veel soorten wekkerradio’s met bluetooth

Wil je de beste bluetooth wekkerradio aanschaffen? Dan moet je even goed weten dat er veel soorten wekkerradio’s met bluetooth bestaan. Enkele voorbeelden hiervan zetten we voor je op een rijtje:

 • Wekkerradio met bluetooth speaker. Dit is eigenlijk een ‘normale’ wekkerradio. De wekker beschikt niet alleen over een bluetooth ontvanger, maar ook over goede speakers. Je geniet hierdoor dus ook nog van de gewenste geluidskwaliteit.
 • DAB+ wekkerradio met bluetooth. Wil je ’s ochtends met je favoriete radioprogramma opstaan? Dan is een DAB+ wekkerradio met bluetooth de beste optie. Dankzij de DAB+ ontvanger geniet je van kraakhelder radiogeluid.
 • Digitale wekkerradio bluetooth. Kies je voor een nieuwe wekkerradio met bluetooth? Dan kies je indirect voor een digitale wekkerradio met bluetooth. Nagenoeg alle wekkerradio’s die van bluetooth voorzien zijn, zijn van een digitaal display voorzien.
Boostiv Wake up light Speaker radio
De Boostiv Wake up light Speaker radio is de beste wekkerradio met bluetooth

Andere soorten wekkerradio’s

Moet je per sé voor een wekkerradio met bluetooth kiezen? Nee, uiteraard niet. Je kunt ook prima voor één van de andere soorten wekkerradio’s kiezen. Denk hierbij aan de beste wifi wekkerradio, de beste wekkerradio met projectie of de beste wekkerradio DAB.  

Ons advies: denk goed over het gewenste gebruik na. Verdiep je vervolgens in deze soorten wekkerradio’s. Dit stelt je in staat om een goede vergelijking te maken. Dit stelt je uiteindelijk ook in staat om de beste wekkerradio voor in jouw slaapkamer uit te kiezen.

Is een radiowekker hetzelfde als een wekkerradio? Ja, absoluut. Dit zijn simpelweg twee verschillende benamingen voor dezelfde soort wekker.

Voor wie is een wekkerradio met bluetooth geschikt?

Een wekkerradio met bluetooth is niet voor iedereen geschikt. Geef je bijvoorbeeld het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe wekker uit? Dan kun je het beste voor een normale wekker kiezen.

Herken je jezelf echter in één van deze situaties? Dan is een wekkerradio met bluetooth wél voor je geschikt:

 • Als je graag met je favoriete muziek opstaat. Vind je het geweldig om elke ochtend met je favoriete muziek op te staan? Dan komt een wekkerradio met bluetooth maar al te goed van pas. Door de bluetooth ontvanger stream je eenvoudig je favoriete muziek.
 • Als je net iets meer eisen stelt aan je wekker. Merk je dat je de nodige eisen aan je wekker stelt? In dat geval is een wekkerradio met bluetooth ook een aanrader voor je. Met zo’n wekkerradio kun je simpelweg een stuk meer kanten op dan met een normale radiowekker.
 • Als je gek op muziek bent. Ben je gek op muziek? Dan is een veelzijdige wekkerradio met bluetooth min of meer onmisbaar voor je. Dit komt doordat je hier je smartphone aan kunt koppelen, maar dit komt ook door de andere afspeelmogelijkheden. Denk hierbij aan de DAB+ ontvanger waar een wekkerradio met bluetooth sowieso over beschikt.

Wat zijn de voordelen van een wekkerradio met bluetooth?

Waarom zou je voor een goede wekkerradio met bluetooth kiezen? De redenen hiervoor zijn vrij divers. Met een goede wekkerradio met bluetooth geniet je namelijk van veel voordelen:

 • Je staat met je favoriete muziek op. Dankzij de bluetooth ontvanger stream je je favoriete muziek makkelijk vanaf je smartphone. Je hebt hier niks meer voor nodig dan je smartphone en een streamingsdienst.
 • Je geniet van veel wekmogelijkheden. Je hoeft niet altijd op te staan met je favoriete playlist van bijvoorbeeld Spotify. Nee, als je voor de beste wekkerradio met bluetooth kiest, geniet je van nog veel meer wekmogelijkheden. Dit maakt het des te fijner om voor een wekkerradio met bluetooth te kiezen.
 • Je geniet van veel bijkomende extra’s. Een kenmerk van een wekkerradio met bluetooth is de luxe. Dat deze wekkers zo luxe zijn, blijkt onder meer uit de vele bijkomende extra’s. Zo kun je met veel van deze wekkerradio’s je smartphone (draadloos) opladen.
 • Een wekkerradio met bluetooth ziet er geweldig uit. Voor de meeste wekkerradio’s met bluetooth betaal je relatief veel geld. Je krijgt hier echter een hoop voor terug, mede door het design van de wekkerradio’s met bluetooth. Eigenlijk alle wekkerradio’s met bluetooth zien er geweldig uit.
 • Je geniet van een prima geluidskwaliteit. Kies je voor een wekkerradio met bluetooth? Dan kies je voor een wekkerradio met goede speakers. Dankzij de speakers geniet je van een prima geluidskwaliteit. Dit betekent dat het op en top genieten is van de muziek die je via je smartphone op de wekker afspeelt!

Wat zijn de nadelen van een wekkerradio met bluetooth?

Is de keuze voor een wekkerradio met bluetooth altijd de juiste keuze? Nee, dat is niet zozeer het geval. Bij een bluetooth wekkerradio moet je ook met twee aandachtspunten rekening houden:

 • Een bluetooth wekkerradio is niet altijd eenvoudig te bedienen. Dit komt vooral door de forse hoeveelheid wekmogelijkheden en bijkomende functies. Je moet hierbij simpelweg met een net iets complexere bediening rekening houden.
 • Een bluetooth wekkerradio is relatief duur. Het is ook belangrijk om te weten dat een bluetooth wekkerradio niet zozeer goedkoop is. Je moet al snel rekening houden met een investering van minimaal €50. Kies je voor een wekkerradio met bluetooth? Dan is zo’n investering de moeite absoluut meer dan waard!

Heb je de beste wekkerradio met bluetooth nog niet gevonden?

Heb je de beste koop nog niet gevonden? Graag wijzen wij je dan ook nog op onderstaande 5 varianten. Mogelijk sluit één van deze varianten beter op je wensen aan:

€55,50
Op voorraad
Bol.com
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com
€23,89
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com
€69,95
Op voorraad
Bol.com
€58,00
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Hoe kies je de beste wekkerradio met bluetooth?

Zie je het al helemaal zitten om met je favoriete Spotify playlist op te staan? Dan is het zaak om op zoek naar de beste koop te gaan. Daarvoor zou je op meerdere, belangrijke aandachtspunten moeten letten. In deze koopgids vertellen wij je hier graag alles over.

Geluidskwaliteit

Wil je van een nieuwe wekkerradio met bluetooth genieten? Dan moet je voor een wekkerradio met goede speakers gaan. De speakers zorgen voor de gewenste geluidskwaliteit, waardoor het nóg meer genieten is.

Hoe kun je de geluidskwaliteit nou beoordelen? Dit doe je onder meer door in de basis voor een wekkerradio met bluetooth van een A-merk te gaan. Merken als Harman Kardon en Philips leveren simpelweg geweldige speakers.

Afspeelmogelijkheden

Bij een wekkerradio met bluetooth moet je goed naar alle afspeelmogelijkheden kijken. Kun je alleen wakker worden met je favoriete Spotify playlist? Of kun je ook nog van bijvoorbeeld DAB+ of FM radiozenders genieten? Bij een wekkerradio met bluetooth ben je in ieder geval van veel afspeelmogelijkheden verzekerd.

Wekmogelijkheden

Je hebt ook nog met de wekmogelijkheden te maken. Kies je bijvoorbeeld voor de beste koop, zie de 1e review? Dan geniet je ook nog van de simulatie van de zonsopkomst. Dat is een goed voorbeeld van een extra wekmogelijkheid.

Wil je samen met je partner van één wekker genieten? Kies dan voor een wekkerradio met bluetooth en een dubbele alarm functie. Je kunt hierdoor de wekker op twee verschillende tijdstippen af laten gaan. Super handig!

Dit zijn slechts twee voorbeelden van bijkomende wekmogelijkheden. Ga daarom per wekkerradio met bluetooth even goed na tussen welke wekmogelijkheden je zoal kunt kiezen.

Design

Bij elke wekkerradio met bluetooth moet je goed naar het design kijken. Dit heeft twee belangrijke redenen:

 • Veel wekkerradio’s met bluetooth hebben een onderscheidend design. Het is daarom aan jou om te bepalen naar welk design je voorkeur uitgaat.
 • Een wekkerradio met bluetooth is het hoogtepunt van je slaapkamer. Dit is vooral aan de vele functies en mogelijkheden te danken. Het is daarom belangrijk dat het design van je wekkerradio met bluetooth bij de rest van je slaapkamer past.

Bijkomende extra’s & functies

Wil je voor een geschikte wekkerradio met bluetooth gaan? Kies dan voor een wekkerradio met bluetooth en veel bijkomende extra’s + functies. Je hebt op dit gebied nogal veel keuze.

Zo zijn veel wekkerradio’s met bluetooth van een smartphone oplader voorzien. Dit betekent dat je makkelijk je smartphone op kunt laden. Ook zijn veel van deze wekkerradio’s van een slaaptimer voorzien. Daarmee val je nog beter en lekkerder in slaap.

Prijs & kwaliteit

Tot slot moet je goed naar de prijs en kwaliteit kijken. Hierover raden wij je het volgende aan:

 • Durf te investeren in een wekkerradio met bluetooth. Het gezegde ‘voor kwaliteit moet je betalen’ gaat absoluut voor een bluetooth wekkerradio op. Wij raden je daarom aan om te durven investeren in een wekkerradio met bluetooth.
 • Kies voor een wekkerradio met bluetooth van een A-merk. De merken die in dit artikel de revue gepasseerd zijn, bieden stuk voor stuk de gewenste kwaliteit. Dit betekent dat je van de gewenste kwaliteit geniet én dat je jarenlang van je nieuwe wekkerradio met bluetooth geniet.

Wil je voor de beste koop gaan? Kies dan voor één van bovenstaande varianten. Deze varianten voldoen aan de verwachtingen en worden erg goed beoordeeld door de huidige gebruikers. Dat is volgens ons veelzeggend voor deze wekkerradio’s met bluetooth! Veel plezier met je nieuwe bluetooth wekkerradio gewenst!


Veelgestelde vragen over wekkerradio’s met bluetooth

Hoe hebben wij de top 10 wekkerradio’s met bluetooth geselecteerd?

Wij hebben gekeken naar hetgeen waar een goede wekkerradio met bluetooth over moet beschikken. Op basis daarvan hebben wij de verschillende modellen vervolgens beoordeeld. Kijkende naar onder meer de functies, wekmogelijkheden en afspeelmogelijkheden kwamen we op een interessante lijst uit. Een verdere schifting hebben we gemaakt op basis van de prijs-kwaliteitsverhouding en de ervaringen van andere gebruikers.

Is deze wekkerradio met bluetooth test eerlijk uitgevoerd?

Ja, je kunt volledig vertrouwen op deze wekkerradio met bluetooth test. Dat is onder maar aan de aanwezige kennis te danken. Wij hebben onwijs veel kennis in huis, waardoor wij alle wekkerradio’s met bluetooth goed én eerlijk hebben kunnen beoordelen. Dat is ook aan onze onafhankelijkheid te werken. Wij werken bewust niet met andere merken of fabrikanten samen.

Waarom hebben wij deze wekkerradio met bluetooth test uitgevoerd?

Deze test hebben we uitgevoerd om jou zo eerlijk mogelijk te kunnen adviseren. Bij vergelijkbare websites ontbreekt het aan eerlijkheid, waardoor ons doel was om het anders aan te pakken. Dit doel hebben we onder meer behaald door 100% onafhankelijk ons werk te doen.

Hoe koppel ik mijn smartphone met de wekkerradio via Bluetooth?

Zet de Bluetooth-functie aan op zowel je smartphone als de wekkerradio. Zoek op je smartphone naar beschikbare apparaten en selecteer de wekkerradio uit de lijst om te koppelen. Volg eventuele aanvullende instructies op je apparaat.

Kan ik de wekkerradio gebruiken om muziek van mijn telefoon af te spelen?

Ja, nadat je je smartphone via Bluetooth hebt gekoppeld aan de wekkerradio, kun je muziek afspelen vanaf je telefoon door deze als bron te selecteren op de wekkerradio.