Beste wekkerradio met projectie van 2024!

Laatst bijgewerkt op 24 april 2024

Je ligt heerlijk te slapen, je wordt eventjes wakker en je bent benieuwd hoe laat het is. Herken je deze situatie? Bij een normale wekker moet je je in dat geval naar de wekker toe draaien, zodat je het tijdstip van het display af kunt lezen. Niet ideaal, aangezien je hierdoor mogelijk direct helemaal wakker wordt. Gelukkig kun je ook voor een beste wekkerradio met projectie kiezen. Zo’n wekker projecteert de tijd op een muur of het plafond, waardoor je vanuit elke slaaphouding zonder probleem de tijd afleest. Spreekt dit je aan? Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de beste wekkerradio’s met projectie!

Onze top 5 beste wekkerradio’s met projectie van 2024

Hieronder vind je de top 5 beste wekkerradio’s met projectie bij de goedkoopste aanbieder:


1. M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie

Wil je de beste koop aanschaffen? Dan zou je goed naar je voorkeuren, je eisen en je budget moet kijken. Dat hebben wij ook gedaan toen wij op zoek naar de beste koop gingen. Uiteindelijk is onze keuze op de M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie gevallen.

Waarom wij dit de beste koop vinden? Dat is onder meer aan de geweldige projectie te danken. Zoals je op de foto kunt zien, beschikt deze wekkerradio over een ingebouwde projector. Deze projector kun je naar wens draaien, waardoor je de tijd op elke gewenste plek kunt projecteren. Denk hierbij aan een muur of het plafond in je slaapkamer.

Met deze wekkerradio met projectie weet je dus precies hoe laat het is. En daar blijft het niet bij. Nee, de M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie is van veel meer handigheden voorzien:

 • USB oplader. Deze wekkerradio met projectie is van een handige USB oplader voorzien. Dit stelt je in staat om makkelijk ’s nachts je smartphone op te laden. Je hebt hier bovendien nog maar 1 stopcontact voor nodig.
 • Thermometer. De M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie doet ook nog dienst als een weerstation. Hij beschikt namelijk over een ingebouwde thermometer, waardoor je exact weet wat de actuele temperatuur is. Voor veel mensen is dit een fijne toevoeging.
 • Snooze functie. Zoals je van een goede wekkerradio met projectie mag verwachten, is ook de M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie van een snooze functie voorzien. Dit is ideaal als je moeite hebt om uit je bed te komen.
 • Groot display. Wat wij ook een groot pluspunt vinden, is de grootsheid van het display. Doordat het display lekker groot is, lees je super makkelijk de tijd af. Ideaal als je slechtziend bent of met je slaperige ogen moeite hebt om de tijd af te lezen op je huidige wekker.

Al met al zijn wij erg te spreken over deze wekkerradio met projectie. Dat komt ook doordat je hiermee schade aan je ogen voorkomt. Bij een wekkerradio zonder projectie moet je continu naar het display van de wekker kijken. Dát kan schadelijk zijn voor je ogen. Doordat deze wekker de tijd op het plafond of de muur projecteert, heb je hier géén last van meer van. Ideaal wat ons betreft.

Spreekt deze wekkerradio met projectie je aan? Dan moet je wel even goed kijken naar het prijskaartje kijken. Voor de M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie betaal je namelijk een bedrag van ongeveer €45. Het is hiermee geen super goedkope projectie wekker. Maar goed, het is volgens ons dus wel de beste projectie wekker.

Dat is ook nog aan de vele wekmogelijkheden te danken. Net zoals veel andere wekkerradio’s biedt de M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie veel mogelijkheden aan. Je kunt voor het ‘normale’ alarmgeluid kiezen, maar je kunt ook voor je favoriete radiozender kiezen. Met deze beste wekker met projectie word je hoe dan ook altijd op de gewenste manier gewekt.

Overigens is deze wekker ook nog van een dubbele alarmfunctie voorzien. Dit houdt in dat je twee wektijden afzonderlijk van elkaar in kunt stellen. Ideaal als jij op een ander moment wakker moet worden dan bijvoorbeeld je partner.

Bij deze wekkerradio met projectie weet je ook zeker dat je gewekt wordt. Deze wekker met projectie beschikt namelijk over batterijen als back up. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen, zorgen deze batterijen ervoor dat je alsnog op het juiste moment gewekt wordt.

2. Denver CRP618

€31,80
Op voorraad
Bol.com

Ben je op zoek naar een wekkerradio met projectie van 2024? Kijk dan ook eens naar de Denver CRP618. Wij vinden dit namelijk één van de beste varianten van 2024. Wat wij dan zo goed vinden aan deze Denver wekkerradio met projectie? Dat lees je in deze review.

Wil je graag een wekker met projectie op het plafond hebben? Of wil je graag een wekker met projectie op de muur hebben? Het maakt voor deze Denver wekkerradio met projectie helemaal niks uit. Je kunt de projectie namelijk moeiteloos op de gewenste manier op een muur of plafond projecteren.

Goed om te weten: je kunt de projector ook nog 180 graden draaien. Dit stelt je al helemaal in staat om moeiteloos de actuele tijd af te lezen. Verder is het mogelijk om de scherpstelling van de projector aan te passen. Zelfs als je hele slaperige ogen hebt, lees de scherp geprojecteerde tijd perfect af.

Het mooie is ook nog dat je van veel wekmogelijkheden verzekerd bent. Zoals ook bij de bovenstaande wekkerradio met projectie het geval is, is de Denver CRP618 van een FM ontvanger voorzien. Je kunt hierdoor opstaan met je favoriete radiozender op.

Uiteraard kun je ook voor het normale alarmgeluid kiezen. Wat hierbij ideaal is, is dat je tussen meerdere alarmgeluiden kunt kiezen. Je staat hierdoor altijd op de gewenste manier op. Lukt het je niet om in één keer op te staan? Dan komt de snooze functie goed van pas. De wekker gat hierdoor een paar minuten later nogmaals.

Heb je moeite om in slaap te komen? Ook dan is deze beste wekker met projectie van Denver ideaal voor je. Deze wekker beschikt namelijk over een slaapfunctie. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld je favoriete radiozender aanzet, bijvoorbeeld voor een periode van 20 minuten. Tijdens deze periode van 20 minuten kom je tot rust en val je mogelijk al direct in slaap. Na deze 20 minuten zet de Denver CRP618 automatisch het geluid uit.

Waarom wij dit de meest geschikte wekkerradio met projectie van Denver vinden? Dat komt onder meer door de dubbele alarmfunctie. Je kunt de wekker op twee verschillende tijdstippen zetten, waardoor jij én je partner op het juiste moment gewekt worden. De ervaring leert dat deze dubbele alarmfunctie van deze Denver wekkerradio met projectie super nauwkeurig is.

Een ander groot voordeel vinden wij het display van de Denver CRP618. Dit display is lekker groot, waardoor de cijfers ook super groot zijn. Dit maakt het aflezen van de actuele tijd nóg eenvoudiger voor je. Overigens heeft Denver voor rode cijfers gekozen. Dat lijkt ook de juiste keuze te zijn; uit meerdere onderzoeken is gebleken dat rode cijfers het fijnst zijn om naar te kijken.

Vind je het scherm van Denver CRP618 net iets te fel? Dan komt de dimfunctie goed van pas. Je past hiermee de helderheid van het scherm moeiteloos naar wens aan. Wat wij overigens ook nog geweldig vinden, is de geheugenfunctie. Je kunt hiermee je favoriete radiozenders opslaan en met één druk op de knop aanzetten.

Blijft het bij al deze voordelen? Nee, wij zijn ook nog te spreken over de kalenderweergave. Je kunt op de Denver CRP618 laten afbeelden wat de dag, maand en jaar is. Dit is overigens niet verplicht; je bepaalt volledig zelf wat je op het 1,2 inch grote display weer laat geven.

3. YUCONN Wekkerradio met Projectie

Ben je een geschikte wekkerradio met projectie hierboven nog niet tegengekomen? Dan raden wij je graag aan om ook naar de YUCONN Wekkerradio met Projectie te kijken. Uit ons onderzoek is namelijk gebleken dat dit één van de beste varianten is.

In onze ogen heeft de YUCONN Wekkerradio met Projectie ontzettend veel te bieden. Dit is onder meer aan de volgende functies, eigenschappen en kenmerken te danken:

 • Groot display. Het display van de YUCONN Wekkerradio met Projectie is lekker groot. Dit zorgt ervoor dat de cijfers ook lekker groot zijn, waardoor je de actuele tijd zonder enige moeite van het display afleest. Wat wil je nog meer?
 • Weerstation. De YUCONN Wekkerradio met Projectie is niet alleen een wekkerradio met projectie, maar het is ook nog een geweldig weerstation. Aan de rechterzijde van het display zie je hierdoor exact staan wat de actuele temperatuur is.
 • Datumweergave. Op deze wekkerradio met projectie lees je dus makkelijk de tijd én temperatuur af. Daar blijft het niet bij, dankzij de datumweergave. Elke ochtend als je opstaat, weet je hierdoor direct wat de datum is.

Uiteraard doet de projector van deze wekkerradio zijn werk ook geweldig. Je kunt deze projector naar wens draaien, waardoor je de tijd altijd op de gewenste plek in je slaapkamer laat projecteren. Het is hierdoor mogelijk om vanuit elke slaaphouding de actuele tijd af te lezen. Wat wil je nog meer?

Eén van de grootste voordelen van de YUCONN Wekkerradio met Projectie vinden wij het display. Dit display is niet alleen groot, maar kun je ook nog naar wens instellen. Zo heb je de keuze uit een wit- of blauw display. Zoals je ook op de productfoto’s kunt zien, kun je de kleur van het display zelf aanpassen.

Daar blijft het niet bij. Je kunt ook nog de felheid van het display naar eigen wens aanpassen. Lig je bijvoorbeeld op dit moment wakker van het display van je huidige wekker? Dan doe je verstandig aan de aanschaf van de YUCONN Wekkerradio met Projectie. Door het display te dimmen, hoef je simpelweg nooit meer wakker te liggen van het licht.

Met de YUCONN Wekkerradio met Projectie haal je een veelzijdige wekker met projectie in huis. Dit is ook nog te danken aan de vele instelmogelijkheden. Zo heb je de beschikking over een dubbele alarmfunctie. Zet wekkers op twee verschillende momenten, zodat jij en je partner op het juiste moment gewekt worden.

Verder is het ideaal dat je maar liefst 15 radiozenders in het geheugen op kunt slaan. Met één druk op de knop geniet je zodoende van je favoriete radiozender. Ook biedt deze wekker met projectie een speciale weekendmodus aan. Een ander groot voordeel vinden wij de slaaptimer. Je laat de wekker hiermee muziek afspelen, terwijl jij heerlijk in slaap valt. Na de ingestelde tijd schakelt de wekker de muziek automatisch uit. Geweldig!

Al met al zijn wij erg enthousiast over deze wekkerradio met projectie. Wat wij echter iets minder vinden, is het prijskaartje. Voor de YUCONN Wekkerradio met Projectie betaal je namelijk een bedrag van bijna €40. Het is hiermee een vrij dure wekker met projectie. Maar goed, het is volgens ons dus ook één van de beste varianten!

4. Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie

Wil je graag een wekkerradio met projectie voor in je slaapkamer aanschaffen? Iets waar je dan goed naar moet kijken, is naar je eigen voorkeuren. Wat verwacht je precies van je nieuwe wekker met projectie?

Als je de nodige eisen aan je nieuwe wekker stelt, wijzen wij je graag op de Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie. Deze unieke wekkerradio met projectie heeft namelijk enkele unieke zaken te bieden ten opzichte van bovenstaande wekkers.

Wat bij de Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie direct opvalt? De spiegelfunctie. Je kijkt hierdoor niet naar een fel display, maar naar een weerspiegeling van hetgeen voor de wekker staat of hangt. Deze spiegelfunctie brengt onwijs veel rust voor je ogen met zich mee.

Uiteraard beschikt deze wekker over een geweldige projector. Deze projector is naar wens te draaien, waardoor je de tijd op de gewenste plek in je slaapkamer afleest. Dit kan het plafond zijn, maar ook prima één van de muren in je slaapkamer zijn. De projector is 180 graden draaibaar. Een belangrijk kenmerk wat ons betreft.

Je hoeft overigens niet per sé van de spiegelfunctie gebruik te maken. Je kunt die functie ook uitzetten, waarna je van het normale display gebruik kunt maken. Het mooie hierbij is dat je dit display in 4 helderheidsstanden in kunt zetten. Indien je voor stand 4 kiest, is er sprake van de spiegelfunctie. Kies je voor één van de andere standen? Dan geniet je van de normale displayfunctie.

Met de Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie haal je simpelweg een geweldige wekker met projectie in huis. Dit is aan het fraaie design te danken, maar ook aan de batterij back up functie. Valt onverhoopt de stroom uit? De batterijen zorgen er dan alsnog voor dat de wekker op het juiste moment afgaat.

De Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie is bovendien van heel veel handige extra’s voorzien:

 • Snooze functie. Zoals je mag verwachten, beschikt deze wekker over een handige snooze functie. Dit stelt je in staat om net iets langer in bed te blijven liggen, zonder dat je het risico loopt dat je je verslaapt.
 • USB oplader. De Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie is ook nog van een USB oplader voorzien. Je kunt hiermee eenvoudig ’s nachts je smartphone opladen.
 • Dubbele alarmfunctie. Willen jij en je partner op een ander moment opstaan? Met deze wekkerradio met projectie is het mogelijk om twee alarmen te zetten. Ideaal!
 • Tijdsweergave. Je kunt bij de Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie uit twee weergaven kiezen: 12 uur of 24 uurs. Aan jou de keuze.
 • Weerstation. De Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie is niet alleen een geweldige wekker met projectie, maar doet ook nog dienst als weerstation. Je leest bijvoorbeeld de actuele temperatuur en vochtigheid af.

Spreekt deze geweldige wekker met projectie je aan? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Waar je wel even goed naar moet kijken, is naar het prijskaartje. Voor de Ikello Digitale Spiegel Wekkerradio met Projectie betaal je namelijk bijna €40. Maar, voor dit bedrag krijg je wel één van de mooiste wekkerradio’s met projectie. Mede dankzij de unieke spiegelfunctie!

5. Superity Digitale Wekker met Projectie

Wil je graag een stijlvolle wekker met projectie voor in je slaapkamer aanschaffen? Eén van de beste opties daarvoor vinden wij bovenstaande wekker. Maar, ook over de Superity Digitale Wekker met Projectie zijn wij te spreken. Dit is niet alleen een goede wekkerradio met projectie, maar het is ook één van de mooiste varianten.

Waarom wij deze wekker zo mooi vinden? Dit is onder meer aan het strakke design te danken. Deze wekker heeft niet alleen een strak design, maar ook een fraaie kleurstelling. De wekker is namelijk volledig in het zwart uitgevoerd.

Dat geldt ook voor de handige projector. Deze projector bevindt zich aan de zijkant is en volledig naar wens te verdraaien. Door de projector naar wens te verdraaien, lees je de tijd op de gewenste oppervlakte af. Ideaal als je bijvoorbeeld de tijd op het plafond in je slaapkamer wilt laten projecteren. Of op één van de muren in je slaapkamer.

Met de Superity Digitale Wekker met Projectie kun je alle kanten op. Dit is aan de projector te danken, maar ook aan het handige display. Dit display is behoorlijk groot en is naar wens aan te passen. Je kunt het helderheidsniveaus in 4 standen aanpassen, waardoor het display altijd de gewenste hoeveelheid licht afgeeft.

Ook is de helderheid van de projectie aan te passen. Je hebt hierbij de keuze uit 3 standen, waardoor de tijd altijd op de gewenste manier geprojecteerd wordt. Om nog even op het display terug te komen: het merk Superity heeft gekozen voor rode cijfers. Dit heeft men naar eigen zeggen gedaan omdat uit onderzoek gebleken is dat rode cijfers de slaap bevorderen en niet verstoren.

Hoe wil je gewekt worden? Bij de Superity Digitale Wekker met Projectie heb je hier voldoende mogelijkheden voor. Je kunt voor het normale alarmgeluid kiezen, maar je kunt ook van de FM ontvanger gebruik maken. Het is daarbij zelfs mogelijk om maar liefst 15 radiozenders in het geheugen op te slaan. Ideaal.

Verder beschikt de Superity Digitale Wekker met Projectie over de gewenste snooze functie. Mocht je nog een paar minuten langer in bed willen blijven, is dat mogelijk met de Superity Digitale Wekker met Projectie.

Wil je tijdens het slapen je smartphone opladen? Ook dat is mogelijk met deze beste wekker met projectie. Sluit je smartphone op deze wekker met projectie aan en heb geen omkijken meer naar het opladen van je smartphone. Of tablet. Ook over de extra noodbatterij zijn wij te spreken. In het geval van een stroomstoring gaat de wekker alsnog af, dankzij deze extra batterij.

Waarom dit niet volgens ons de nummer 1 beste wekker met projectie is? Dat komt onder meer doordat deze wekker net iets minder instel- en wekmogelijkheden heeft. Ook lijkt het aan een dubbele alarmfunctie te ontbreken. Dat vinden wij persoonlijk toch wel een gemis.

Ons onderzoek naar de beste wekkerradio met projectie

 • Meer dan 50 wekkerradio’s met projectie bestudeerd en beoordeeld
 • Een complete top 10 samengesteld
 • 6 uur en 15 minuten aan ons onderzoek gewerkt

Wat is een wekker met projectie precies?

Een wekker met projectie is een type wekker dat, naast de gebruikelijke wekkerfuncties zoals het aangeven van de tijd en het instellen van een alarm, ook in staat is om de tijd op een muur, plafond of ander oppervlak te projecteren. Deze projectie van de tijd maakt het gemakkelijker voor mensen om de tijd vanuit verschillende delen van de kamer te bekijken zonder dat ze naar de wekker zelf hoeven te kijken.

Elke wekker met projectie beschikt over een ingebouwde projector. Deze projector kun je veelal naar wens draaien, waardoor je het tijdstip op de gewenste plek in je slaapkamer af laat beelden. De projector beschikt ook nog over een spiegelbeeldfunctie. Hierdoor kun je de tijd op twee manieren op je plafond af laten beelden. Super handig!

M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie
De M.Y.© Digitale 3 in 1 Wekkerradio met Projectie is de beste wekkerradio met projectie

Veel soorten wekkers met projectie

Wil je graag een wekkerradio met projectie aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat je uit veel soorten wekkers met projectie kunt kiezen. Enkele voorbeelden van soorten wekkers met projectie vind je hieronder.

Digitale wekker met projectie:

 • Dit type wekker projecteert de digitale tijd op een muur, plafond of ander oppervlak in je kamer.
 • Ze hebben vaak aanpasbare helderheidsinstellingen en projectiehoeken.
 • Sommige digitale wekkers met projectie bieden extra functies zoals temperatuurweergave en weersvoorspellingen.

Klokradio met projectie

 • Een klokradio met projectie combineert de functies van een wekker en een FM/AM-radio met de mogelijkheid om de tijd op een oppervlak te projecteren.
 • U kunt wakker worden met uw favoriete radiostation en tegelijkertijd de tijd op de muur of het plafond zien.

Kinderwekker met projectie

 • Kinderwekkers met projectie zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hebben vaak aantrekkelijke, kindvriendelijke ontwerpen.
 • Ze kunnen karakters of thema’s bevatten die kinderen aanspreken.
 • De projectie van de tijd kan helpen bij het leren klokkijken en het stimuleren van een gezonde slaaproutine bij kinderen.

Projectie wekker radiogestuurd

 • Radiogestuurde projectie wekkers synchroniseren automatisch met een tijdsignaal van een atoomklok, wat betekent dat ze zeer nauwkeurig zijn.
 • Deze wekkers hebben meestal een ingebouwde radio ontvanger om het tijdsignaal te ontvangen en de tijd automatisch bij te werken.
 • Ze bieden vaak geavanceerde functies zoals automatische zomer- en wintertijdcorrecties.

Goed om te weten: je kunt tussen nog meer soorten wekkers kiezen. Denk hierbij aan de beste wifi wekkerradio, beste wekker op batterijen en beste radiogestuurde wekker. Uiteraard kun je ook voor de beste wekker in zijn algemeenheid kiezen.

Wat zijn de voordelen van een wekkerradio met projectie?

Zie je de aanschaf van een wekkerradio met projectie zitten? Dat is goed voor te stellen. Met zo’n wekker geniet je namelijk van een paar zwaarwegende voordelen:

 • Gecombineerde functies: Een wekkerradio met projectie combineert de functies van een wekker, een klokradio en een tijdprojector in één apparaat. Dit betekent dat u wakker kunt worden met uw favoriete radiostation en tegelijkertijd de tijd op een oppervlak in uw kamer kunt zien.
 • Nauwkeurige tijdweergave: Veel wekkerradio’s met projectie zijn radiogestuurd, wat betekent dat ze automatisch synchroniseren met een atoomklok. Hierdoor is de tijdweergave uiterst nauwkeurig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het handmatig instellen van de tijd.
 • Gemakkelijke projectie van de tijd: De projectiefunctie maakt het gemakkelijk om de tijd vanuit verschillende delen van de kamer te bekijken zonder uit bed te komen. Dit is handig, vooral ’s nachts wanneer u snel de tijd wilt controleren.
 • Meerdere alarmopties: Wekkerradio’s met projectie bieden vaak meerdere alarmopties, waaronder verschillende wekgeluiden (zoals muziek of natuurlijke geluiden) naast traditionele zoemers of radio wekkers.
 • Aanpasbare helderheid: Veel van deze wekkerradio’s hebben instelbare helderheidsniveaus voor zowel de display als de projectie. Hierdoor kunt u de helderheid aanpassen aan uw voorkeur en om te voorkomen dat het te fel is in een donkere kamer.
 • Radio-entertainment: Naast het fungeren als een wekker, biedt de klokradio u de mogelijkheid om naar uw favoriete radiostations te luisteren, nieuws, muziek of andere programma’s.
 • Slaaptimer: Veel wekkerradio’s met projectie hebben een ingebouwde slaaptimer waarmee u kunt instellen wanneer de radio automatisch wordt uitgeschakeld, waardoor u kunt luisteren naar muziek of geluiden terwijl u in slaap valt.

Wat zijn de nadelen van een wekkerradio met projectie?

Is de aanschaf van een wekkerradio met projectie altijd aan te raden? Nou, dat ligt maar net aan je voorkeuren, wensen en eisen. Je moet zelfs bij de beste varianten namelijk met een paar nadelen rekening houden:

 • Complexiteit van bediening: Sommige wekkerradio’s met projectie kunnen complex zijn om in te stellen en te bedienen vanwege de verschillende functies en knoppen. Dit kan verwarrend zijn, vooral als u de handleiding niet goed begrijpt.
 • Kwetsbaarheid van de projectiefunctie: De projectiefunctie van de wekkerradio kan kwetsbaar zijn voor slijtage of storingen. Als de projector eenmaal defect is, kan het moeilijk zijn om te repareren of te vervangen.
 • Prijs: Sommige wekkerradio’s met projectie kunnen duurder zijn dan standaard wekkers van vergelijkbare kwaliteit vanwege de extra projectiemogelijkheid en radiofunctie.

Met name het laatstgenoemde punt is volgens ons een belangrijk punt. Als je een wekkerradio met projectie wilt kopen, moet je hiervoor diep in de buidel tasten. Toch is dat iets wat wij je aanraden. Met een wekkerradio met projectie geniet je immers van veel zwaarwegende voordelen.

Heb je de beste wekkerradio met projectie nog niet gevonden?

Ben je de perfecte wekkerradio met projectie nog niet tegengekomen? Kijk dan ook nog eens naar deze 5 wekkers met projectie:

Hoe vind je de beste wekkerradio met projectie?

Hoe vind je nou de beste koop? Ten eerste kunnen wij je aanraden om specifiek voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Het is niet voor niets dat juist deze wekkers als beste uit onze test naar voren zijn gekomen. Ten tweede raden wij je aan om goed op onderstaande aandachtspunten te letten. Dit zijn de belangrijkste criteria bij het uitkiezen van een wekkerradio met projectie voor in jouw slaapkamer.

Soort wekkerradio met projectie

Wat is voor jou de meest geschikte wekkerradio met projectie? Om het antwoord op die vraag te vinden, moet je goed naar het soort wekkerradio met projectie kijken. Lang niet alle wekkers zijn of werken hetzelfde. Maak daarom voor jezelf een goede vergelijking tussen de verschillende soorten wekkers met projector. Ons advies is om dit punt goed op het gewenste gebruik af te stemmen.

Projector

Je hebt uiteraard ook met de projector te maken. Ga goed na hoe je de projector in kunt stellen en of je bijvoorbeeld de scherpte hiervan in kunt stellen. Bij de wekkerradio met projectie is dat mogelijk; dát levert volgens ons een belangrijk voordeel op.

Instel- en wekmogelijkheden

Bij een wekkerradio met projectie moet je goed naar de instelmogelijkheden kijken. Kun je bijvoorbeeld zelf het alarmniveau bepalen? Kun je zelf een keuze uit de vele radiozenders maken? En is het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete radiozender in het geheugen van de wekker op te slaan?

Verder moet je goed naar de wekmogelijkheden kijken. Kun je bijvoorbeeld gebruik van een snooze functie en/of dubbel alarm maken? Dit is stuk voor stuk wenselijk, maar hangt uiteraard van je eigen gewenste gebruik af.

Kijk al met al goed naar de vele instel- en wekmogelijkheden van een goede wekker met projectie.

Andere functies

Kijk goed naar de algehele samenstelling van de wekker. Let hierbij goed op de instel- en wekmogelijkheden, maar ga ook goed na over welke andere functies de wekker beschikt.

De mogelijkheden op dit gebied kunnen eindeloos zijn. Ga bijvoorbeeld goed na of je de helderheid van het display in kunt stellen. Ga ook goed na of je bijvoorbeeld je smartphone aan de wekker op kunt laden.

Ga goed voor jezelf na over welke functies de wekkerradio met projectie zou moeten beschikken. Weet je dat? Dan kun je gericht(er) op zoek naar een goede wekkerradio met projectie gaan.

Design

Het is ook verstandig om goed naar het design van de wekkerradio met projectie te kijken. Waarom? Omdat wij opgemerkt hebben dat lang niet alle wekkers met projectie even mooi zijn. Ons advies is om het design van je nieuwe wekker ook goed af te stemmen op de inrichting van je slaapkamer.

Prijs & kwaliteit

Tot slot heb je ook nog met de prijs en kwaliteit te maken. Zo raden wij je aan om te durven investeren in een wekkerradio met projectie. Dit kost je een paar tientjes, maar levert je jarenlang veel gebruiksgemak op. Ook hoef je je nooit meer te verslapen.

Daarvoor moet je wel voor de beste wekker met projectie van een A-merk gaan. Kies je voor één van bovenstaande wekkers met projectie? Dan ben je van de gewenste kwaliteit verzekerd.  


Veelgestelde vragen over wekkerradio’s met projectie

Hoe hebben wij de top 10 wekkerradio’s met projectie geselecteerd?

Voor deze test hebben we alle wekkerradio’s met projectie op een rijtje gezet. Aan de hand van de belangrijkste criteria hebben wij vervolgens een schifting gemaakt. Hierbij lettende op onder meer de wekmogelijkheden, de instelmogelijkheden, de projector en de prijs-kwaliteitsverhouding. Ook hebben we nog met een schuin oog naar de ervaringen van andere kopers gekeken.

Is deze wekkerradio met projectie test eerlijk uitgevoerd?

Ja, je kunt 100% vertrouwen op deze wekkerradio met projectie test. Deze test is door onszelf uitgevoerd; alle wekkerradio’s met projectie die wij aanraden, zouden wij zelf ook aanschaffen. Tevens werken wij 100% onafhankelijk. Dit houdt in dat wij niet met andere merken of fabrikanten samenwerken. Het voordeel hiervan is duidelijk: wij zijn vrij in het geven van onze adviezen.

Waarom hebben wij deze wekkerradio met projectie test uitgevoerd?

Deze test hebben wij met een duidelijk doel voor ogen uitgevoerd: jou zo goed mogelijk informeren. Op andere websites komen wij veel verkeerde adviezen tegen, waardoor wij het geheel anders wilden doen. Dat hebben we onder meer gedaan door 100% onafhankelijk ons werk te doen. 

Wat is een wekkerradio met projectie?

Een wekkerradio met projectie is een apparaat dat naast de traditionele wekker- en radiofuncties, de tijd op een muur of plafond kan projecteren voor gemakkelijke zichtbaarheid.

Kan ik de helderheid van de projectie aanpassen?

Ja, de meeste modellen bieden de mogelijkheid om de helderheid van de projectie aan te passen aan je voorkeur.

Is de projectierichting verstelbaar?

Bij veel wekkerradio’s met projectie kun je de richting van de projectie aanpassen, zodat je de tijd op de gewenste plek kunt zien.