Laatst bijgewerkt op 24 oktober 2023

Super leuk dat je een kijkje neemt op Slaapkamergids.nl! Dat je op deze website uitgekomen bent, geeft aan dat je op zoek naar nieuwe producten voor in je slaapkamer bent. Nou, daarvoor ben je bij deze website inderdaad aan het juiste adres. Ons team, met Scott voorop, voorziet je graag van de beste adviezen over de beste producten voor in de slaapkamer!

Wie is de hoofdauteur van deze website?

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Scott. Op deze website ben ik de hoofdauteur, terwijl deze website ook mijn idee was. Dit komt vooral doordat ik mijn huidige beroep en mijn vorige beroep met elkaar gecombineerd heb. Op jongere leeftijd heb ik namelijk in een beddenspeciaalzaak gewerkt én nu heb ik mijn eigen online marketing bureau.

De kennis die ik door de jaren heen opgebouwd heb, deel ik graag met je. Dat doe ik op Slaapkamergids.nl onder meer in de vorm van productreviews. Per productgroep ga ik op zoek naar de beste 10 producten, waarover ik uitgebreide reviews schrijf. Met behulp van deze reviews kun jij snel de juiste keuzes maken.

Overigens werk ik niet volledig in mijn eentje aan deze website. Nee, ik heb inmiddels een team van specialisten om me heen verzameld. Zij helpen mij met het testen van producten, met het schrijven van de content en met het optimaliseren van de website. Dat is hard nodig, aangezien wij dagelijks toevoegingen aan deze website doen.

Meer over mij

Wil je meer over mij weten? Dan verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn account en Facebook account. Op die accounts vind je meer informatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om een vraag aan me te stellen. Vul daarvoor het onderstaande contactformulier in.

Wat is het doel van deze website?

Waarom ben ik nou met deze website gestart? Dat heeft eigenlijk drie verschillende redenen:

  • Ik wil graag mijn kennis delen. Het is voor mij niks om al mijn kennis voor me alleen te houden. De kennis die ik opgebouwd heb, deel ik daarom maar al te graag met je. Dit is in jouw voordeel, aangezien je hierdoor exact weet wat de beste producten voor in de slaapkamer zijn.
  • Ik wil je van de juiste informatie voorzien. Her en der zijn vergelijkbare websites te vinden, maar die verstrekken niet altijd de juiste informatie. Althans; dat is mijn en onze opvatting. Mede daarom heb ik het doel om met Slaapkamergids.nl jou van alléén de beste informatie te voorzien.
  • Ik wil 100% onafhankelijk werken. Voor deze website ga ik geen samenwerkingen met merken of fabrikanten aan. Alle adviezen die ik geef, zijn hierdoor 100% onafhankelijk. Dit houdt in dat ik zelf ook alle producten zou gebruiken die ik op deze website aanraad. Je kunt hierdoor volledig op mijn adviezen bouwen.

Wat je verder nog moet weten

Dagelijks werken wij achter de schermen hard aan deze website. Is er echter tot op heden een onderwerp nog niet besproken, terwijl je daar wel meer informatie over wenst te hebben? Vul dan vooral even onderstaand contactformulier in. We gaan dan graag met je suggestie aan de slag!